just kuzum sen iyi misinHiç bir erkeğe bugün yolda birini gördüm yakışıklıydı imasında bulunulur mu Seni acilen kendine gelmen için uyarıyorum.
Ha evet birileri birilerini hoş falan bulabilir ama bunu karşı tarafın bilmesine gerek yok yani, tad kaçar. Her iki taraf için de geçerli, eşim birini beğense bana söylese 1 ay trip yapıp kan kusturmazsam ben de ben değilim yani, gerek yok, irite edecek şeyler içte kalsın mümkünse. Kocacığını kıskandırmak istiyormuşsun gibi bir his sezinledim temelde amma demiyeyim hadiiii
Yazdiklarindan eşinin öğretmen olduğu kanaatine vardim vee cehalet geçicidir eseklik baki kalır atasözü nu hatırladım bu adamlar uni , iş vs kadin erkek karma ortamlara alışık tipler birde oldu olacak haremlik selamlik bir yerde çalış adamin içi rahat etsin
dönme işini bir kere daha düşün arkadasim böyle kıskanç baskıcı tiplerle hayat zor olur
Arkadaşım da böyleydi.
Birini hoş bulsa sevgilisini aldattığını düşünür, onu itiraf etmek zorunda hissederdi.
Bir itiraftan sonra terk edildi, ortada hiçbir şey yokken.
Siz bosanmamis miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Yok hani barış tiy sa niz da sevinirim bie yuva dağılma mis olur..
Bir şey danışmak istiyorum.
Kocam o kadar kıskanç bir adam ki benim psikolojimi bozdu.
Artık öyle bir hale gelmişti ki insanların bana hep kötü niyetle yaklaşacağını düşünüyordum. (erkeklerin)
Mesela yolda birini görüp onun yakışıklı olduğunu düşünsem bile kendimi aşırı derecede suçluyorum, suçlu hissediyorum.
Ona itiraf etmek gereği hissediyorum ama itiraf edince de saçma bir hal alıyor.
Yani şu replik mantıklı mı "Aşkım, bugün yolda bir adam gördüm çok temiz giyimliydi, hoştu." ama beni buna yapmaya mecbur kılıyor gibi.
Ve sürekli bu şekilde itiraf ettiğimde suçluymuşum, gözüm dışardaymış gibi oluyor.
Sanki sen hiçbir kadını hoş bulmuyorsun ve güzel olduğunu düşünmüyorsun diyorum.
Hayır düşünmüyorum diyor. (yersen)
Ya insan hiç mi dıştan bakıp da "aa ne hoş insan" demez ben bunu kadınlar için bile düşünüyorum aa ne şık giyinmiş, vay çok güzel doğal kadın falan diye.
Ama kocam bunu anlamıyor sanırım ve 5 aydır ayrı olmamıza rağmen ben kafamı kaldırıp bir erkeğe bakamıyorum. Bu suçluluk duygumu atamıyorum üstümden. Sanki hala onunlayım ve başkalarını hoş bulduğumdan dolayı suçluyum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ek: kafeteryadan kasit ogle arasi isyerinde
Al benden de o kadar..Hayır bence bu durum çok ta normal olarak değerlendiriletilecek bir şey değil
Herkesin hayata bakış açısı farklıdır
Ne ben öğlen bi erkekle yemek yerim
Ne de eşim
Biz hoşlanmıyoruz
Can çıkar huy çıkmaz derler iyi düşün taşın
ay bu arada okuldaki rehber ogretmenlerde tirlaksa biz kime emanet edecez çocuğu muzu matematikciyemi
bende eşiniz gibi kıskancım hadtalık derecesinde.bende onu çok bunaltıyrm herşeyin fazlası zarar gerçekten.sokakta acık birisini görelim ona doğru baktırmyrm dışarı çıkarmcm hç elimdn gelse
Günah cikarma sucluluk vs diye hissetmeyin çünkü hepimiz ama hhepimiz hos bir adam gordugumuzde "ne guzel giyinmis" "ne yakisikliymis" vs gibi dusunceleri aklimizdan geciriyoruz bana evli dahi olsa yapmayan yoktur gibi geliyor
Ama gidip soylemek olmaz çünkü "bunu neden geldi simdi anlatti" "altinda başka birşey mi var" gibi gibi bir suru paranoyaya sebep olabilir. En iyisi icimizde kalsin:)
eskiden eşim çok sıkardı beni oraya gitme bakma konuşma ..... baktı o beni sıktıkça ben ona sarıyorum.......bıraktı peşimi
Bu cumleyi kursam benim ki kafa mi kurar : ) iiçinden düşün just o sana derse o zaman sende acil acil inanlar hakkındaki fikirlerini söylersin...; )Bir şey danismak istiyorum.
Artık öyle bir hale gelmişti ki insanların bana hep kötü niyetle yaklaşacağını düşünüyordum. (erkeklerin)
Mesela yolda birini görüp onun yakışıklı olduğunu düşünsem bile kendimi aşırı derecede suçluyorum, suçlu hissediyorum.
Yani şu replik mantıklı mı "Aşkım, bugün yolda bir adam gördüm çok temiz giyimliydi, hoştu." ama beni buna yapmaya mecbur kılıyor gibi.
Ve sürekli bu şekilde itiraf ettiğimde suçluymuşum, gözüm dışardaymış gibi oluyor.
Sanki sen hiçbir kadını hoş bulmuyorsun ve güzel olduğunu düşünmüyorsun diyorum.
Ya insan hiç mi dıştan bakıp da "aa ne hoş insan" demez ben bunu kadınlar için bile düşünüyorum aa ne şık giyinmiş, vay çok güzel doğal kadın falan diye.
Ama kocam bunu anlamıyor sanırım ve 5 aydır ayrı olmamıza rağmen ben kafamı kaldırıp bir erkeğe bakamıyorum. Bu suçluluk duygumu atamıyorum üstümden. Sanki hala onunlayım ve başkalarını hoş bulduğumdan dolayı suçluyum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Güzelim senin kocan yaşça senden büyük orda zaten bir kompleks yaratmış olabilir. Hem sen niye kocana o hoş bu hoş diye günah çıkarıyorsun, saf mısın kuzum sen? Daha yeni evlisiniz adam yaşça büyük, bu kıskançlıkların aşırılığı hep bundan. Ee tabi bir de sen günah çıkarınca adama, adamda bir kompleks daha. Kendine güveniyor duruyor olabilir ama egosu yara almıştır, onu da tamire bu yollarla gidiyor. Sen ne kocana, boşanacaksan da ilerki ilişkilerinde yine de kimseye yoldan geçen hakkındakini yakışıklı - hoş fıkırlerini söyleme :)Bir şey danışmak istiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Psikologların, psikiyatrların özel hayatları kusursuz olacak diye bir şey yok ki just'cuğum. Meslek başka özel hayat başka. Doktorlar da insan, zaafları, kötü yanları var. Senin de eşine zaafın varmış ve o bilinçaltına işlemiş sana kendini suçlu hissettirmiş hep. Kendi kendinin suçsuz olduğuna inanırsın ve biter bu sıkıntın. Ama eşinin durumu bilmiyorum ona bir yorum yapamam.
Güzelim senin kocan yaşça senden büyük orda zaten bir kompleks yaratmış olabilir. Hem sen niye kocana o hoş bu hoş diye günah çıkarıyorsun, saf mısın kuzum sen? Daha yeni evlisiniz adam yaşça büyük, bu kıskançlıkların aşırılığı hep bundan. Ee tabi bir de sen günah çıkarınca adama, adamda bir kompleks daha. Kendine güveniyor duruyor olabilir ama egosu yara almıştır, onu da tamire bu yollarla gidiyor. Sen ne kocana, boşanacaksan da ilerki ilişkilerinde yine de kimseye yoldan geçen hakkındakini yakışıklı - hoş fıkırlerini söyleme :)
sen kocanla barıştınmı ya.
yoksa görüşüyormusun. şaşırdım okuduklarıma
görüşme canım ya. o adamın seni etkilemesine izin verme. tedavi oldumu bu arada..Ben de onu diyorum bebisim daha mi hassas oluyoruz dertle problemle ugrasmaktan bilmem ki : )
Yani bu ben cok iyiyim cok ustunum tavri yalan ve kapatmak icin mi diyorsun?
Barismadim ama ne gorusmek bi ilgiye boguyo bi mutlu ediyo of havalardayim (!)
görüşme canım ya. o adamın seni etkilemesine izin verme. tedavi oldumu bu arada..
ee hep demiyormuyuz huylu huyundan vazgeçmez diye. hele yaş kemale erdikten sonra. insanın dnalarındaki kodu değiştirebilir misin.Ben ona firsat verdim tamam dedim acik kapi biraktim o da bana dedi ki tamam daha cok hayatinin icinde olucam seninle ilgilenicem ama su saat oldu bi gunaydin bile yok ya bu nasil ilgi benle dalga mi geciyo bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?