Kocam psikolojimi bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oyle anlasilabilecegini biliyorum ama inan benim onu kiskandirmaya ihtiyacim yok cunku zaten cok bunaltiyor

Disaridan komik gorunuyo dimi

Sordum bakalim normal miymis diye

Ama esin guzel buluyodur simdi disarida belki

Yazdiklarindan eşinin öğretmen olduğu kanaatine vardim vee cehalet geçicidir eseklik baki kalır atasözü nu hatırladım bu adamlar uni , iş vs kadin erkek karma ortamlara alışık tipler birde oldu olacak haremlik selamlik bir yerde çalış adamin içi rahat etsin

dönme işini bir kere daha düşün arkadasim böyle kıskanç baskıcı tiplerle hayat zor olur

Arkadaşım da böyleydi.
Birini hoş bulsa sevgilisini aldattığını düşünür, onu itiraf etmek zorunda hissederdi.
Bir itiraftan sonra terk edildi, ortada hiçbir şey yokken.

Siz bosanmamis miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Yok hani barış tiy sa niz da sevinirim bie yuva dağılma mis olur..

Evet esim de psikoloji mezunu okulda rehber ogretmen ya ona gelince problem yok iste o bayan arkadaslariyla sanki hic mi kantinde denklesmiyor da cay icmiyor dimi ama. Sonra bana gelince kiyametler kopuyor vay efendim ben ona metroya binene kadar mesaj atabilirmisim yav zaten sabah kosa kosa gidiyorum tikaniyorum bi de ona mesaj mi aticam yani. Ona gore butun erkekler benim evden cikmami bekliyo. Sabahin koru mesaj atiyo sarkan var mi diye kimsede afyon patlamamis of cok daraldim sirf bunlar yuzunden bile donmek istemiyo icim.

Arkadaşım da böyleydi.
Birini hoş bulsa sevgilisini aldattığını düşünür, onu itiraf etmek zorunda hissederdi.
Bir itiraftan sonra terk edildi, ortada hiçbir şey yokken.

Ahaha super yorum yalniz

Siz bosanmamis miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Yok hani barış tiy sa niz da sevinirim bie yuva dağılma mis olur..

Yok ayrilmistim ayri yasiyoruz 5 aydir affedip affetmemekte kararsizim

bende eşiniz gibi kıskancım hadtalık derecesinde.bende onu çok bunaltıyrm herşeyin fazlası zarar gerçekten.sokakta acık birisini görelim ona doğru baktırmyrm dışarı çıkarmcm hç elimdn gelse

Günah cikarma sucluluk vs diye hissetmeyin çünkü hepimiz ama hhepimiz hos bir adam gordugumuzde "ne guzel giyinmis" "ne yakisikliymis" vs gibi dusunceleri aklimizdan geciriyoruz bana evli dahi olsa yapmayan yoktur gibi geliyor

Ama gidip soylemek olmaz çünkü "bunu neden geldi simdi anlatti" "altinda başka birşey mi var" gibi gibi bir suru paranoyaya sebep olabilir. En iyisi icimizde kalsin:)

eskiden eşim çok sıkardı beni oraya gitme bakma konuşma ..... baktı o beni sıktıkça ben ona sarıyorum.......bıraktı peşimi

Can çıkar huy çıkmaz derler iyi düşün taşın

ay bu arada okuldaki rehber ogretmenlerde tirlaksa biz kime emanet edecez çocuğu muzu matematikciyemi

Ozel hayati normal giden psikologla tanismadim hic. Mesleki anlamda iyi olsalar bile oyleler merak etmeyin cocuklariniza yansimaz muhtemelen zaten moralim bozuk artik pek umidim de yok

bende eşiniz gibi kıskancım hadtalık derecesinde.bende onu çok bunaltıyrm herşeyin fazlası zarar gerçekten.sokakta acık birisini görelim ona doğru baktırmyrm dışarı çıkarmcm hç elimdn gelse

Karsi taraf icin cok kirici oluyor ama insan bu kadar guvenilmezsem benden neden tiksinmiyor diye dusunuyor

Bence de oyle canim : )

eskiden eşim çok sıkardı beni oraya gitme bakma konuşma ..... baktı o beni sıktıkça ben ona sarıyorum.......bıraktı peşimi

O benimkinde ise yaramiyo. ille karsilik verir ille yaptigimi katlayip geri sunar bana

Bu cumleyi kursam benim ki kafa mi kurar : ) iiçinden düşün just o sana derse o zaman sende acil acil inanlar hakkındaki fikirlerini söylersin...; )

Psikologların, psikiyatrların özel hayatları kusursuz olacak diye bir şey yok ki just'cuğum. Meslek başka özel hayat başka. Doktorlar da insan, zaafları, kötü yanları var. Senin de eşine zaafın varmış ve o bilinçaltına işlemiş sana kendini suçlu hissettirmiş hep. Kendi kendinin suçsuz olduğuna inanırsın ve biter bu sıkıntın. Ama eşinin durumu bilmiyorum ona bir yorum yapamam.

Güzelim senin kocan yaşça senden büyük orda zaten bir kompleks yaratmış olabilir. Hem sen niye kocana o hoş bu hoş diye günah çıkarıyorsun, saf mısın kuzum sen? Daha yeni evlisiniz adam yaşça büyük, bu kıskançlıkların aşırılığı hep bundan. Ee tabi bir de sen günah çıkarınca adama, adamda bir kompleks daha. Kendine güveniyor duruyor olabilir ama egosu yara almıştır, onu da tamire bu yollarla gidiyor. Sen ne kocana, boşanacaksan da ilerki ilişkilerinde yine de kimseye yoldan geçen hakkındakini yakışıklı - hoş fıkırlerini söyleme :)

Ben de onu diyorum bebisim daha mi hassas oluyoruz dertle problemle ugrasmaktan bilmem ki : )

Yani bu ben cok iyiyim cok ustunum tavri yalan ve kapatmak icin mi diyorsun?

sen kocanla barıştınmı ya.
yoksa görüşüyormusun. şaşırdım okuduklarıma

Barismadim ama ne gorusmek bi ilgiye boguyo bi mutlu ediyo of havalardayim (!)

görüşme canım ya. o adamın seni etkilemesine izin verme. tedavi oldumu bu arada..

görüşme canım ya. o adamın seni etkilemesine izin verme. tedavi oldumu bu arada..

Ben ona firsat verdim tamam dedim acik kapi biraktim o da bana dedi ki tamam daha cok hayatinin icinde olucam seninle ilgilenicem ama su saat oldu bi gunaydin bile yok ya bu nasil ilgi benle dalga mi geciyo bu.

Ben ona firsat verdim tamam dedim acik kapi biraktim o da bana dedi ki tamam daha cok hayatinin icinde olucam seninle ilgilenicem ama su saat oldu bi gunaydin bile yok ya bu nasil ilgi benle dalga mi geciyo bu.
ee hep demiyormuyuz huylu huyundan vazgeçmez diye. hele yaş kemale erdikten sonra. insanın dnalarındaki kodu değiştirebilir misin.
yada insan değiştirebilir mi kendininkini. asla
. o yüzden bunu beklemek hayal.
zoraki bir kaç kere yapar.
karşındakini ikna için, ama zamanla yine özüne döner insanoğlu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…