Kocam sanki bir fazlalık aynı evin içinde iki yabancıyız

Amin birazda zaten çocukta beni etkiledi çünkü doğduğu günden beri hiç destek almadım tek basıma herşeyi yaptım çok yoruldum uykusuz kaldım e tabi o ara kendimi unuttum çok ödün verdim herseyden bi anda eve kapandım çocukla bunalıma girdim birazda bu evliliğimi yıprattı

Zaten önce kendimi düzeltmem lazım hayattan tamamen soğumuş durumdaym

Zaten önce kendimi düzeltmem lazım hayattan tamame
Çok severken ikinci şansı vermek zor olmuyo zaten yaptığım tek hata bu şu andada bu hatanın altından kalkamıorm işte

Zaten önce kendimi düzeltmem lazım hayattan tamame

Çok severken ikinci şansı vermek zor olmuyo zaten yaptığım tek hata bu şu andada bu hatanın altından kalkamıorm işte

Affetmişsiniz o zaman uzatmayın bence. Mesela evlenmek çocuk yapmaya karar vermek hep bir süreç. O kadar zaman sindiripte şuan sindirememeniz gerçekten tuhaf. Şuan durup dururken sıkıntı çıkaran taraf konumundasınız.

aldatılıpta tekrar şans verilipte mutlu evliliğin devam etmesi diye bir şey yok maalesef.mutlu gibi olup aslında içinde kanayan yara ile başa çıkabilme ve başa çıkamayıp kendinden gitme durumu vardır.iki ucu şeyli deynektir aldatılıp şans verilme durumu.bekler durursun artık bir daha ne zaman aldatacak diye.

Çünkü eşim cocuktan sonra değişti garip bi insan oldu bikac bişeyinide yakaladım ondan snra bu durum nüksetti yksa ndn bsu bsuna yuvamı yıkayım

Aynen ama bunu ben çok sonradan farkettim resmen kendi içimde savaş verdim ve kendi enkazımın altında kaldım ne gurur ne onur ne kadınlık hepsinin altında ezildim

Oturun konuşun. Alkol arkadaşlarından vazgeçemiyor demişsiniz. Evet haklısınız. Baba olmuş koca adam ama bekar hayatı yaşıyor gibi geldi bana. Konuşun eğer anlamazsa açın davayı kurtulun.

ya bıraksana cehenneme aldatsın ogluna bak gez toz eğlen baktın aldatmaya devam ediyor bir dersi hakkedecek o zaman o. ama boşanma tabi.üstüne de düşme şuna inan aldatmam ben diyen erkek bile aldatır ben hiçbir erkegin karısını aldatmadıgına inanmıyorum

Oturun konuşun. Alkol arkadaşlarından vazgeçemiyor demişsiniz. Evet haklısınız. Baba olmuş koca adam ama bekar hayatı yaşıyor gibi geldi bana. Konuşun eğer anlamazsa açın davayı kurtulun.
Şimdi artık eskisi gbi çıkmıyor ama bn ons bişileri anlatmaktan yoruldum karısı değilde annesi gbi hissediıorm kendimi artk

seni dövüyor mu evin ihtiyaclarını karşılıyor mu birde içkisi varmış zıkkım içesice erkekler anlatma ya kocaman adam düzelir sabret canım evlilik bilinci geç olusuyor maalesef

Zaten oğlum blli bir yaşa gelene kadar sabredicem ozmana kadR kendimi yıpratmıycam

ama şuna inan seni sevmese eviinin hattunu yapmaz demekki bekarlığında alışmış gönül eglencelerine sen cocugunu düşün güzelim zamana bırak az

seni dövüyor mu evin ihtiyaclarını karşılıyor mu birde içkisi varmış zıkkım içesice erkekler anlatma ya kocaman adam düzelir sabret canım evlilik bilinci geç olusuyor maalesef
Yok dövmez ihtiyaçları karşılar ama çok kırıcı şeyler söyler lafın nereye gittiğini bilmz

benimkide aynı dır dır dır dır kadından daha dırdırcı ve aşırı sinirli olursa cocuklarım için devam düzelmezsse kendi bilir bekliyorum

Beni sevdiğini biliyorum bensiz hayatının mahfolucagınıda biliorum ama böylede ben yıpranıorum gurur kalmadı artk

evlilikte maalesef gurur kalmıyor bütün evlilikler aynı roller farklı zaman herşeyin ilacı ama sunu ihmal etme cocugunu al gez toz alışveriş yap az hayatına bak o devam etsin bakalım nereye kadar gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…