- 27 Kasım 2015
- 74
- 2
- 16
- 34
- Konu Sahibi eylemustafam
-
Amin birazda zaten çocukta beni etkiledi çünkü doğduğu günden beri hiç destek almadım tek basıma herşeyi yaptım çok yoruldum uykusuz kaldım e tabi o ara kendimi unuttum çok ödün verdim herseyden bi anda eve kapandım çocukla bunalıma girdim birazda bu evliliğimi yıprattıYeni bebeginiz olmus bebek bakimi cok zor hele yardim edenin yoksa.hem maddi anlamdada sikinti olunca evde sizde dogal olarak cok deger verdiginiz kocaniza kiziyosunuz ve ondan uzaklasiyosunuz. Ay zor bir durum insaah kocaniz degisir siz ona karsi dahada uzaklasmadan. Bebeginiz anne baba ayriliginin eksiklini yasamaz.
Aldatan erkek normaldir, çünkü bu onun karakteridir diye açıklanabilir. Hani insanların belli bir rengi daha çok sevmesi, belli şeyleri daha çok yapması gibi hayatının parçasıdır. İlk evlendikten sonra karakteri ortaya çıksaydı madem böyle birisin, niye evlendin diye eşini suçlardım. Ama daha evlenmeden ne mal olduğu ortadaymış.
Asıl böyle biriyle bile bile devam etmek, evlenmek, üstüne çocuk yapmak anormalliktir ve hiç bir şekilde açıklanamaz. Ayrıca böyle birinden bir daha yapmayacağını beklemekte gereksiz iyimserliğin dibidir.
"Herkes ikinci şansı hakeder" lafı kimden çıkmış cidden merak ediyorum.
Zaten önce kendimi düzeltmem lazım hayattan tamamen soğumuş durumdaymnişanlıyken aldatmış,affetmeyi tercih etmişsin, hemen de düğün yapmışsın, hemen de çocuk vs.
şimdi durumlar karışık.
bir kere affetmeyi tercih etmişsin ama tam affedememişsin, önce o işi çözmek gerekir.
her şeyden önce karşılıklı birbirinize dürüst olun, mümkünse aile terapistine gidin.
eşinizin arkadaşlarına çok karışmayın.
kendinize yeni hobiler edinin, mümkünse bir dönem tek başınıza tatil ya da akraba ziyareti vs sebepler ile bir müddet ayrı zaman geçirin, birbirinizi özlemeye vaktiniz olsun.
7 aylık çocukla hayat zordur eminim ama yine de hayatın güzelliklerini fark etmeye çalışın.
Zaten önce kendimi düzeltmem lazım hayattan tamamenişanlıyken aldatmış,affetmeyi tercih etmişsin, hemen de düğün yapmışsın, hemen de çocuk vs.
şimdi durumlar karışık.
bir kere affetmeyi tercih etmişsin ama tam affedememişsin, önce o işi çözmek gerekir.
her şeyden önce karşılıklı birbirinize dürüst olun, mümkünse aile terapistine gidin.
eşinizin arkadaşlarına çok karışmayın.
kendinize yeni hobiler edinin, mümkünse bir dönem tek başınıza tatil ya da akraba ziyareti vs sebepler ile bir müddet ayrı zaman geçirin, birbirinizi özlemeye vaktiniz olsun.
7 aylık çocukla hayat zordur eminim ama yine de hayatın güzelliklerini fark etmeye çalışın.
Çok severken ikinci şansı vermek zor olmuyo zaten yaptığım tek hata bu şu andada bu hatanın altından kalkamıorm işteAldatan erkek normaldir, çünkü bu onun karakteridir diye açıklanabilir. Hani insanların belli bir rengi daha çok sevmesi, belli şeyleri daha çok yapması gibi hayatının parçasıdır. İlk evlendikten sonra karakteri ortaya çıksaydı madem böyle birisin, niye evlendin diye eşini suçlardım. Ama daha evlenmeden ne mal olduğu ortadaymış.
Asıl böyle biriyle bile bile devam etmek, evlenmek, üstüne çocuk yapmak anormalliktir ve hiç bir şekilde açıklanamaz. Ayrıca böyle birinden bir daha yapmayacağını beklemekte gereksiz iyimserliğin dibidir.
"Herkes ikinci şansı hakeder" lafı kimden çıkmış cidden merak ediyorum.
Zaten önce kendimi düzeltmem lazım hayattan tamame
Çok severken ikinci şansı vermek zor olmuyo zaten yaptığım tek hata bu şu andada bu hatanın altından kalkamıorm işte
Çünkü eşim cocuktan sonra değişti garip bi insan oldu bikac bişeyinide yakaladım ondan snra bu durum nüksetti yksa ndn bsu bsuna yuvamı yıkayımAffetmişsiniz o zaman uzatmayın bence. Mesela evlenmek çocuk yapmaya karar vermek hep bir süreç. O kadar zaman sindiripte şuan sindirememeniz gerçekten tuhaf. Şuan durup dururken sıkıntı çıkaran taraf konumundasınız.
Aynen ama bunu ben çok sonradan farkettim resmen kendi içimde savaş verdim ve kendi enkazımın altında kaldım ne gurur ne onur ne kadınlık hepsinin altında ezildimaldatılıpta tekrar şans verilipte mutlu evliliğin devam etmesi diye bir şey yok maalesef.mutlu gibi olup aslında içinde kanayan yara ile başa çıkabilme ve başa çıkamayıp kendinden gitme durumu vardır.iki ucu şeyli deynektir aldatılıp şans verilme durumu.bekler durursun artık bir daha ne zaman aldatacak diye.
canım zaten hemen fark edemiyosun.duyguların ön planda oluyor ahh şu mantık kullanmayı bir öğrensek erkekler gibi sorun kalmayacak.Aynen ama bunu ben çok sonradan farkettim resmen kendi içimde savaş verdim ve kendi enkazımın altında kaldım ne gurur ne onur ne kadınlık hepsinin altında ezildim
Şimdi artık eskisi gbi çıkmıyor ama bn ons bişileri anlatmaktan yoruldum karısı değilde annesi gbi hissediıorm kendimi artkOturun konuşun. Alkol arkadaşlarından vazgeçemiyor demişsiniz. Evet haklısınız. Baba olmuş koca adam ama bekar hayatı yaşıyor gibi geldi bana. Konuşun eğer anlamazsa açın davayı kurtulun.
Zaten oğlum blli bir yaşa gelene kadar sabredicem ozmana kadR kendimi yıpratmıycamya bıraksana cehenneme aldatsın ogluna bak gez toz eğlen baktın aldatmaya devam ediyor bir dersi hakkedecek o zaman o. ama boşanma tabi.üstüne de düşme şuna inan aldatmam ben diyen erkek bile aldatır ben hiçbir erkegin karısını aldatmadıgına inanmıyorum
Yok dövmez ihtiyaçları karşılar ama çok kırıcı şeyler söyler lafın nereye gittiğini bilmzseni dövüyor mu evin ihtiyaclarını karşılıyor mu birde içkisi varmış zıkkım içesice erkekler anlatma ya kocaman adam düzelir sabret canım evlilik bilinci geç olusuyor maalesef
Beni sevdiğini biliyorum bensiz hayatının mahfolucagınıda biliorum ama böylede ben yıpranıorum gurur kalmadı artkama şuna inan seni sevmese eviinin hattunu yapmaz demekki bekarlığında alışmış gönül eglencelerine sen cocugunu düşün güzelim zamana bırak az
Seninde hakkında hayırlısı kadın olmak çok zor hele anneysenbenimkide aynı dır dır dır dır kadından daha dırdırcı ve aşırı sinirli olursa cocuklarım için devam düzelmezsse kendi bilir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?