Kocam sanki bir fazlalık aynı evin içinde iki yabancıyız

Yani evet zamanında babasıda annesine yapmış yapacağını ama bu babası gbi olcagı anlamına gelmz hersey insanın içindedir

Yıne mi ayrılık konusu ..

Hata yapmışsınız affetmekte.
1 hatayı 1 kere yapan 2. neden yapmasın ?
Yapmaz ddm çünkü çok peşimde süründü gittiğim her yerde karşıma çıktı yalvardı kapımın işimin önünden ayrılmadı köpek gbi pişmandı e bende aşıktım o yüzden affettim ama o şansı değerlendiremedi

Yangına körükle gitmeyeyim ama hep arkadaşlarına telefon veriyor oluyorlar nedense? Çok haklısınız o zaman. Takip edin bakalım seyri nasıl gelişecek?

Onu düzeltmeye calismak ve affetmek anormal olan. Karşıdaki insan duzelse bile (ki ben bu duzelme lafina pek inanmiyorum) ihanetle sarsılan kişiler düzelmiyor. Hep aklının bir kosesinde ya yine yaparsa, beni neden aldattı, bana bunu nasıl yapar dusuncesi ile yasiyor. Yani affetmek sadece yuktur kişiye.

Bu aşk adam olmaz...Yavaş yavaş işinizi gücünüzü yoluna koyun ve çocuğunuzla beraber kendi hayatınıza bakın

Bende böyle düşünüyorm ama oğlum çok küçük ve arkamda destekçi bir ailem yk boşansam cocugu bırakıp nasıl çalısıcam o yüzden kreş yaşına kadar sabretmk zrundaym buda bana katlanılabilir bir süre gbi gelmio

Yani evet zamanında babasıda annesine yapmış yapacağını ama bu babası gbi olcagı anlamına gelmz hersey insanın içindedir
cnm o babadan anneden geçmiyor babam annemi çok aldattı ama erkek kardeşlerim eşlerine bunu yaşatmadı sonuçları çok ağır geldi çünkü evin içinde sinir hastası bizi sürekli döverek hıncını alan bir annemiz vardı...eşimin babasıda annesinin şekerini atıp çayına karıştırır benimki çayımı bile doldurmaz farketmez biile boşaldığının.....anlayacağın genetik değil....ama sana tavsiyem cnm bakımlı olup sosyal bir çevreye sahip ol erkekler nedense böyle kadınlardan korkup(ki bu hoş bişey değil ama nedense hep işe yarar kaybetme korkusu)kendilerine çeki düzen veriyorlar ve asla kendini yıpratma annemin yaşadıklarını düşününce sağlıklı bir kafaya sahip olmalısınki bebeğin ve ailenle huzurlu bir hayat geçiresin....tabi önceliğin karar vermen gerek bu insanla devammı tamammı?

Bitmesinden yanayım ama oğlum cok kafamı karıştırıyor ne karar vericeğmi bilmiyorum kafam allak bullak siz olsaydınız nsl bir karar verirdiniz

Yarısından sonrasını okumadım.
Hep aynı hikaye..
Burda "kocam beni aldattı, affetsem mi?" diye soranlara "affetsen bile aklından çıkmayacak, güvenemeyeceksin" dediğimizde suçlu hep biz olduk.
Sizinkide bile bile lades. İnsan kendini tanımalı. Bir kadın ufacık detayı dahi unutmazken böyle bir olayı nasıl unutup sindirir? Hiç aklım almıyor.
Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz. Hepsi bu.

ne derseniz deyin yaşını aldıkça babasına ait özelikleri artacak benim eşim kpedere benzer yanları var tabiki tıpkısı değil öyle olsa evlenmek değil yanında nefes bile almak istemezdim.fakat zamanında en çok babasının yaptıklarını izlemiş kvaldeme dediklerini hiç unutmamış.zaman geçtikçe alıngan olduğu konular onunkine benzemeye başladı.aman daha fazla benzemesin. babaya benzemek maharet değil böyle babalarda adam olamayan babalar.oğlunu alıp karşısına da benim hatalarımı yapma ailene karına yuvana sahip çık diyemeyen babalar. kendine faydası yokki oğluna aklı başında öğüt versin.

Umarım başınıza gelmez eğer birgün böyle birşeyi yaşarsanız bu kadar keskin konuşmak kolay olmuyor işte benim tek düşüncem oğlum yoksa çoktan bu diyarı terk etmiştim

Ayrılmayı düşünmüyorsan geçmişi tamamen unutmaya çalış, resetle beyninin o kısmını...Kafanda kura kura hasta olursun.

Valla benim eşim zaten temelden karakteri biraz değişik çünkü huzurlu bir yuvada büyümemiş ama babasının yaptıklarınıda hiç düşünerek hareket etmiyor demekki kendi içindede kendine sahip olamayan bir insanmış tabi ben bunu anlayıncaya kadar iş işten geçmiş oldu

Aldatan erkek normaldir, çünkü bu onun karakteridir diye açıklanabilir. Hani insanların belli bir rengi daha çok sevmesi, belli şeyleri daha çok yapması gibi hayatının parçasıdır. İlk evlendikten sonra karakteri ortaya çıksaydı madem böyle birisin, niye evlendin diye eşini suçlardım. Ama daha evlenmeden ne mal olduğu ortadaymış.

Asıl böyle biriyle bile bile devam etmek, evlenmek, üstüne çocuk yapmak anormalliktir ve hiç bir şekilde açıklanamaz. Ayrıca böyle birinden bir daha yapmayacağını beklemekte gereksiz iyimserliğin dibidir.

"Herkes ikinci şansı hakeder" lafı kimden çıkmış cidden merak ediyorum.

nişanlıyken aldatmış,affetmeyi tercih etmişsin, hemen de düğün yapmışsın, hemen de çocuk vs.

şimdi durumlar karışık.

bir kere affetmeyi tercih etmişsin ama tam affedememişsin, önce o işi çözmek gerekir.

her şeyden önce karşılıklı birbirinize dürüst olun, mümkünse aile terapistine gidin.
eşinizin arkadaşlarına çok karışmayın.
kendinize yeni hobiler edinin, mümkünse bir dönem tek başınıza tatil ya da akraba ziyareti vs sebepler ile bir müddet ayrı zaman geçirin, birbirinizi özlemeye vaktiniz olsun.
7 aylık çocukla hayat zordur eminim ama yine de hayatın güzelliklerini fark etmeye çalışın.

Yeni bebeginiz olmus bebek bakimi cok zor hele yardim edenin yoksa.hem maddi anlamdada sikinti olunca evde sizde dogal olarak cok deger verdiginiz kocaniza kiziyosunuz ve ondan uzaklasiyosunuz. Ay zor bir durum insaah kocaniz degisir siz ona karsi dahada uzaklasmadan. Bebeginiz anne baba ayriliginin eksiklini yasamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…