- 27 Kasım 2015
- 74
- 2
- 16
- 34
- Konu Sahibi eylemustafam
-
Yani evet zamanında babasıda annesine yapmış yapacağını ama bu babası gbi olcagı anlamına gelmz hersey insanın içindediradamlar evlenince iyice gamsızlaşırlar artık elimde nasılsa çocukta var bir yere kıpırdamaz düşüncesindeler.yüzde seksende babası yada babası gibi biri varsa onun aptallığını hatalarını dahi kendi hataları gibi tekrar ederler onların eşlerine yaptığı salalaklıkları sıkıntıları eşlerine yaparlar hemen hemen bi bakın bakalım nasıl baba ve erkek akrabalar arasında kalmış olaki hiç benzemiyor hiç birine .o zaman sülalenin cinsi bozuk üyesi o.
Yapmaz ddm çünkü çok peşimde süründü gittiğim her yerde karşıma çıktı yalvardı kapımın işimin önünden ayrılmadı köpek gbi pişmandı e bende aşıktım o yüzden affettim ama o şansı değerlendiremediYıne mi ayrılık konusu ..
Hata yapmışsınız affetmekte.
1 hatayı 1 kere yapan 2. neden yapmasın ?
Yangına körükle gitmeyeyim ama hep arkadaşlarına telefon veriyor oluyorlar nedense? Çok haklısınız o zaman. Takip edin bakalım seyri nasıl gelişecek?Telefonuna gelen bir kaç msjındn yakaladım dışarı cıkmıştı arkadaşlarıyl eve döndüğünde uyudu teline msj gelince bnde baktım fakat kendisi askerden yeni gelen arkadaşının onun telefonundan kız arkadaşıyla yazıştığını daha arkadaşı hat almadığı için bnde verdim teli ddi tabi ne kadar dgru bilemem ama bu ona daha cok güvenememe yol açtı
Onu düzeltmeye calismak ve affetmek anormal olan. Karşıdaki insan duzelse bile (ki ben bu duzelme lafina pek inanmiyorum) ihanetle sarsılan kişiler düzelmiyor. Hep aklının bir kosesinde ya yine yaparsa, beni neden aldattı, bana bunu nasıl yapar dusuncesi ile yasiyor. Yani affetmek sadece yuktur kişiye.Hangi davranışlarım anormal onu düzeltmeye calışmakmı bu yuva için çabalarımmı affetmekmi hatam inanın bu dünyada herkes ikinci bir şansı hakeder ama bu şansı herkes değerlendiremez ya adam olur karına yuvana sahip cıkarsın yada yaptığın boka devam edersin ozamanda hayatındakileri kaybedersin anladığım kadarıyla benim eşim bizi kaybetmekten korkmamış
cnm o babadan anneden geçmiyor babam annemi çok aldattı ama erkek kardeşlerim eşlerine bunu yaşatmadı sonuçları çok ağır geldi çünkü evin içinde sinir hastası bizi sürekli döverek hıncını alan bir annemiz vardı...eşimin babasıda annesinin şekerini atıp çayına karıştırır benimki çayımı bile doldurmaz farketmez biile boşaldığının.....anlayacağın genetik değil....ama sana tavsiyem cnm bakımlı olup sosyal bir çevreye sahip ol erkekler nedense böyle kadınlardan korkup(ki bu hoş bişey değil ama nedense hep işe yarar kaybetme korkusu)kendilerine çeki düzen veriyorlar ve asla kendini yıpratma annemin yaşadıklarını düşününce sağlıklı bir kafaya sahip olmalısınki bebeğin ve ailenle huzurlu bir hayat geçiresin....tabi önceliğin karar vermen gerek bu insanla devammı tamammı?Yani evet zamanında babasıda annesine yapmış yapacağını ama bu babası gbi olcagı anlamına gelmz hersey insanın içindedir
Bitmesinden yanayım ama oğlum cok kafamı karıştırıyor ne karar vericeğmi bilmiyorum kafam allak bullak siz olsaydınız nsl bir karar verirdinizcnm o babadan anneden geçmiyor babam annemi çok aldattı ama erkek kardeşlerim eşlerine bunu yaşatmadı sonuçları çok ağır geldi çünkü evin içinde sinir hastası bizi sürekli döverek hıncını alan bir annemiz vardı...eşimin babasıda annesinin şekerini atıp çayına karıştırır benimki çayımı bile doldurmaz farketmez biile boşaldığının.....anlayacağın genetik değil....ama sana tavsiyem cnm bakımlı olup sosyal bir çevreye sahip ol erkekler nedense böyle kadınlardan korkup(ki bu hoş bişey değil ama nedense hep işe yarar kaybetme korkusu)kendilerine çeki düzen veriyorlar ve asla kendini yıpratma annemin yaşadıklarını düşününce sağlıklı bir kafaya sahip olmalısınki bebeğin ve ailenle huzurlu bir hayat geçiresin....tabi önceliğin karar vermen gerek bu insanla devammı tamammı?
ne derseniz deyin yaşını aldıkça babasına ait özelikleri artacak benim eşim kpedere benzer yanları var tabiki tıpkısı değil öyle olsa evlenmek değil yanında nefes bile almak istemezdim.fakat zamanında en çok babasının yaptıklarını izlemiş kvaldeme dediklerini hiç unutmamış.zaman geçtikçe alıngan olduğu konular onunkine benzemeye başladı.aman daha fazla benzemesin. babaya benzemek maharet değil böyle babalarda adam olamayan babalar.oğlunu alıp karşısına da benim hatalarımı yapma ailene karına yuvana sahip çık diyemeyen babalar. kendine faydası yokki oğluna aklı başında öğüt versin.Yani evet zamanında babasıda annesine yapmış yapacağını ama bu babası gbi olcagı anlamına gelmz hersey insanın içindedir
O zaman ayrılOnunla mutlu olabilmem için ona tekrar aşık olmam lazm buda imkansız gbi birşey
Umarım başınıza gelmez eğer birgün böyle birşeyi yaşarsanız bu kadar keskin konuşmak kolay olmuyor işte benim tek düşüncem oğlum yoksa çoktan bu diyarı terk etmiştimYarısından sonrasını okumadım.
Hep aynı hikaye..
Burda "kocam beni aldattı, affetsem mi?" diye soranlara "affetsen bile aklından çıkmayacak, güvenemeyeceksin" dediğimizde suçlu hep biz olduk.
Sizinkide bile bile lades. İnsan kendini tanımalı. Bir kadın ufacık detayı dahi unutmazken böyle bir olayı nasıl unutup sindirir? Hiç aklım almıyor.
Ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz. Hepsi bu.
Valla benim eşim zaten temelden karakteri biraz değişik çünkü huzurlu bir yuvada büyümemiş ama babasının yaptıklarınıda hiç düşünerek hareket etmiyor demekki kendi içindede kendine sahip olamayan bir insanmış tabi ben bunu anlayıncaya kadar iş işten geçmiş oldune derseniz deyin yaşını aldıkça babasına ait özelikleri artacak benim eşim kpedere benzer yanları var tabiki tıpkısı değil öyle olsa evlenmek değil yanında nefes bile almak istemezdim.fakat zamanında en çok babasının yaptıklarını izlemiş kvaldeme dediklerini hiç unutmamış.zaman geçtikçe alıngan olduğu konular onunkine benzemeye başladı.aman daha fazla benzemesin. babaya benzemek maharet değil böyle babalarda adam olamayan babalar.oğlunu alıp karşısına da benim hatalarımı yapma ailene karına yuvana sahip çık diyemeyen babalar. kendine faydası yokki oğluna aklı başında öğüt versin.
Hangi davranışlarım anormal onu düzeltmeye calışmakmı bu yuva için çabalarımmı affetmekmi hatam inanın bu dünyada herkes ikinci bir şansı hakeder ama bu şansı herkes değerlendiremez ya adam olur karına yuvana sahip cıkarsın yada yaptığın boka devam edersin ozamanda hayatındakileri kaybedersin anladığım kadarıyla benim eşim bizi kaybetmekten korkmamış
Oldum zaten kendimi tanıyamıyorum artıkAyrılmayı düşünmüyorsan geçmişi tamamen unutmaya çalış, resetle beyninin o kısmını...Kafanda kura kura hasta olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?