• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam şiddet uyguluyor boşanmalı mıyım

biryumakmutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
15
-28
1
Merhabalar ben 30 yaşındayım 8 yıllık evliyim bir oğlum var 3 yaşında eşimden boşanmak istiyorum günlerdir düşünüyorum karar vermek çok zor..
eşim ailesine bağımlı bir kişilik 8 yıl boyunca hep onları el üstünde tuttu beni onlar yüzünden aşağıladı küfür hakaretler şiddet.. oğlumdan önce bi evladımı kaybettim doğduktan 2 ay sonra vefat etti o durumda bile annesi üzerime geldi ben evladı ölmüş acılı bir anneyken bile eşim anasını savundu bana karşı 3 yaşındaki evladımın doğumunda anası da geldi bana karşı doldurdu doldurdu ben lohusa halimle kucağımda çocuğumu emzirirken bana elindeki bişeyi fırlattı kolum olmasaydı kucağımda 10 günlük çocuğun kafasına gelecekti daha neler neler 8 yıl boyunca… ailesiyle görüşmediğimiz sürece hiçbir sıkıntımız olmuyor kavga etmek değil tartışmıyoruz bile bugüne kadar yaptığımız kavgalar hep ailesi yüzünden en son yaptığı artık takkk dedi ve boşanma kararı aldım
Ailesinin yanına gittik 10 gün kaldık abisigil bizden önce döndüler evlerine o gün eşime sordum abingil ne zaman yola çıkacaklar dedim akşam üstü dedi eşim ben de tamam o zaman dedim duşa girdim ben duştayken aradı açamadım sonda geldi banyonun kapısını çaldı defalarca abimler gidiyor hadi çık dedi tamam çıkıyorum dedim sonra çıktım üstümü giyinirken gene aradı nerdesin abimler gidiyor dedi üstümü giyiyorum bu halde çıkamam beş dakika beklesinler gitmeden göriyim onları dedim beklememişler onlar da basıp gitmişler sonra ben giyindim yanına gittim bunlar yolculamış geri geliyorlar gittiler mi dedim eşime bunun surat beş karış sen nasıl bi insansın bilmem ne hakaretler kucağında da oğlum var ben de peşlerinden gittim beş dakika bekleyemediler mi o vaziyette nasıl çıkabilirdim dedim ben miyim onu söyleyen 3 yaşında oğlumun yanında bana şiddet uyguladı duvardan duvara vurdu yatağın üstüne yatırdı yüzüme vurdu ben açıklamaya çalıştıkça daha çok vurdu kaldırdı banyoya sokmaya çalıştı geri direndim bağırdım ben bağırdıkça daha çok vurdu oğlum bunlara şahit oldu anneeee diye ağlamaya başladı sonra çocuğun kıyafeti vardı onunla vurmaya başladı çocuk korkuyor onun yanında yapma dedim görsün onu da böyle yetiştiricem dedi bu zamana kadar yuttum sustum düzelir dedim ilkbaşlarda pişman olurdu artık pişlmannda olmuyor ve çocuğumun gözleri önünde bunu yapması son nokta oldu ben çalışan iyi işi olan bir kadınım ailem bana 12 saat mesafede Başka bi şehirdeler babam çok kral adamdır bu yaşadıklarımdan haberi olsa onu perişan eder ama annem boşanıp gidersem başımın etini yiyecek belki beni suçlayacak bile ya da onlarla yaşarsam sürekli benden para isteyecek zaten annemin yüzünden baskısı yüzünden bu adamla evlendim aşk meşk evliliği yapmadım kaç gündür ailemin yaşadığı şehirden kiralık ev bakıyorum gidicem kafama koydum memurum tayin isteyeceğim ve gidip düzen kurunca da boşanma davası açacağım kafamda bir kaç sorum var onları sizinle paylaşmak istiyorum eşime boşanıp gidicem diyorum ciddiye almıyor bile gittiğim zaman ya bana zarar verirse (korkar yapamaz kendisi memur işine zarar gelir ama yine de bınu düşünmeden edemiyorum) çocuğu götürdüğüm için gideceğim yer uzak burda kurulu düzenim var ona evimden bi çöp bile bırakmak istemiyorum gittiğim yerde yeni bir düzen kuracağım herşey ateş pahalısı eşimden ayrı kendime ait arabam var bütün bunları nasıl götüreceğim ya da hiçbişey almadan çocuğu alıp çıkayım mı arabamı yakın bi şehirde oturan kuzenim var ona söylemeyi düşünüyorum getirmesi için çocuğumu arabamı götürüp kalan şeyler için avukat mı muhatap olsun kafam çok karışık onca yaptıklarına rağmen ben onun yüzüne bakamıyorum sevdiğim adam nasıl bi canavar oldu o canavarı onun gözlerinde görmeye dayanamıyorum içim acıyor böyle acı bir tecrübe yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz işin içinden çıkamıyorum çocuğum için düşünmeyi bıraktım artık böyle babası gibi canavar olacağına babasız sağlıklı psikolojiyle büyüsün o konuda netim artık ama hiç tecrübe etmediğim bi durum daha önce hiç boşanmadım beni nelerin beklediğini bilmiyorum:(

Yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm 😢 Madem ki şiddet vardı ölen çocuktan sonra neden bu canavar kocadan bi daha çocuk yaptınız , ayakları üstünde duran bir kadınsınız yahu boşanın kurtulun bu pislik kocadan . Aptal olmayın yahu bu kadar . Benim kardeşimde susup kıçının üstüne oturdu . Sizin yaşadığınızın aynısını yaşadı en sonunda onu ölümün eşiğinden aldık ve şuan boşandı çok rahat 🙏

Keşke darp raporu alsaydın, çok işine yarardı
Merhamet adı altında gerizekalı olduğum için maalesef işine zarar gelir o yüzden almadım bir de o kadar bilinçli ki kendisi de söylüyor gider darp raporu alırsın görünen yerlerine vurmam iz bırakmam diyor

Okuduklarıma inanamıyorumm ya,bir insan sözde baba çocuğunun yanında nasıl bu şekilde davranır,bu hale gelir,bence aileniz ile görüşün durumun ciddiyetini bilsinler hem memurmuşsunuz maddi konu da kimse birsey diyemez diye düşünüyorum,birde darp raporu almayı düşündünüz mü acaba?Bu arada sizin adınıza çok çok üzüldüm Allah'ta o adamı bildiği gibi yapsın ruh hastası

Merhamet adı altında gerizekalı olduğum için maalesef işine zarar gelir o yüzden almadım bir de o kadar bilinçli ki kendisi de söylüyor gider darp raporu alırsın görünen yerlerine vurmam iz bırakmam diyor
Senin beyanın esas boşuna yırtmasın bi tarafını, hadsiz herif

Yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm 😢 Madem ki şiddet vardı ölen çocuktan sonra neden bu canavar kocadan bi daha çocuk yaptınız , ayakları üstünde duran bir kadınsınız yahu boşanın kurtulun bu pislik kocadan . Aptal olmayın yahu bu kadar . Benim kardeşimde susup kıçının üstüne oturdu . Sizin yaşadığınızın aynısını yaşadı en sonunda onu ölümün eşiğinden aldık ve şuan boşandı çok rahat 🙏
Yeniden evlat sahibi olmak istiyordum o yüzden evli kalmaya devam ettim bir de her zaman böyle değiliz ailesi senede bir görürüm onların yanında böyle oluyor çok istedim annem bırakmadı

Çocuğumun yanında yerden yere vurduya kadar okumuştum. Hepsini okudum şimdi . Çocuğu da aynı yetiştirecekmiş , söylediğine bak.
Çocuğunu da kendini de kurtar, bu adamdan ne koca olur ne de Baba
İşin de varmış ne güzel onun kahrını,şiddetini mı cekecen yazık günah sana

Okuduklarıma inanamıyorumm ya,bir insan sözde baba çocuğunun yanında nasıl bu şekilde davranır,bu hale gelir,bence aileniz ile görüşün durumun ciddiyetini bilsinler hem memurmuşsunuz maddi konu da kimse birsey diyemez diye düşünüyorum,birde darp raporu almayı düşündünüz mü acaba?Bu arada sizin adınıza çok çok üzüldüm Allah'ta o adamı bildiği gibi yapsın ruh hastası

İlk işiniz darp raporu alıp şikayetcı olmak ve evden uzaklaştırmak olsun .
Gorunmeyen yerınıze vurması iz bırakmaması şiddet yok die sizi hastaneden öylece göndermeleri anlamına gelmiyor . Kadının beyanı esastır .

Neden çocuk yaptınız bi evlat kaybettimişsiniz cümleleri kurmucam olan olmuş zaten bundan sonrası olacağa bakın .

Anneniz size hayatı zindan edecekse o şehre de tayin istemeyin fiziksel şiddetten kaçıp psikolojik şiddet altına girmeyin . çocuğunuz kreş yaşına gelmıs kimseye ihtiyacınız yok , babam kral adam onu perişan eder diyorsunuz arayın babanızı gelsin birlikte toplayın eşyalarınızı uzaklaştırma aldıktan sonra . Zaten meslegını tehlikeye atmaz diyorsunuz uzaklaştırma varken gelmez . Avukatınızı tutun haklarınızı bilin hiç bi hakkınızdan vazgeçmeyin . Evlendıkten sonra edinilen mallardan hakkınızı nafakanızı çocuğun nafakası asla istemıyorum diyip cekılmeyın . Cekısmeli devam edin gerekirse.

avukatınız olursa siz zaten hıc muhattap olmaz sürekli mahkemeye de gitmez yüzünü gormezsınız .Çocuğunuza da psikolojik şiddet uyguladıgını söyleyin özellikle .

Darp raporu almayı düşündüm fakat işine zarar gelecek siciline işleyecekler öyle olursa bana daha çok öfkelenmesinden de korktum bir de küçük bi şehirde yaşıyoruz herkes herşeyi öğrenecek mağdur benim ama rezil olacak olan da ben olacağım diye almadım evimizin karşısında jandarma var birgün tartıştık bu girdi odaya bağırıp çağırıyor ortalığı yıkıyor eğer bana bişey yaparsan yemin ederim jandarmaya giderim dedim korktu sanırım ondan sonra hiçbir sıkıntımız olmadı taki bu son yaşananlara kadar

Yeniden evlat sahibi olmak istiyordum o yüzden evli kalmaya devam ettim bir de her zaman böyle değiliz ailesi senede bir görürüm onların yanında böyle oluyor çok istedim annem bırakmadı
Kendinize bunu yapmayın ,korkularınıza bağlı kalıp başkalarının kölesi olmayın 🙏 Annem ne der elalem ne der demeyin ,kurtulmaya bakın . Bence babanla konuş boşanmaya bak . Eşin ailesinin yanında böyle diye bişey yok,şiddet var ortada

Gorunmeyen yerınıze vurması iz bırakmaması şiddet yok die sizi hastaneden öylece göndermeleri anlamına gelmiyor . Kadının beyanı esastır .

Neden çocuk yaptınız bi evlat kaybettimişsiniz cümleleri kurmucam olan olmuş zaten bundan sonrası olacağa bakın .

Anneniz size hayatı zindan edecekse o şehre de tayin istemeyin fiziksel şiddetten kaçıp psikolojik şiddet altına girmeyin . çocuğunuz kreş yaşına gelmıs kimseye ihtiyacınız yok , babam kral adam onu perişan eder diyorsunuz arayın babanızı gelsin birlikte toplayın eşyalarınızı uzaklaştırma aldıktan sonra . Zaten meslegını tehlikeye atmaz diyorsunuz uzaklaştırma varken gelmez . Avukatınızı tutun haklarınızı bilin hiç bi hakkınızdan vazgeçmeyin . Evlendıkten sonra edinilen mallardan hakkınızı nafakanızı çocuğun nafakası asla istemıyorum diyip cekılmeyın . Cekısmeli devam edin gerekirse.

avukatınız olursa siz zaten hıc muhattap olmaz sürekli mahkemeye de gitmez yüzünü gormezsınız .Çocuğunuza da psikolojik şiddet uyguladıgını söyleyin özellikle .

Darp raporu almayı düşündüm fakat işine zarar gelecek siciline işleyecekler öyle olursa bana daha çok öfkelenmesinden de korktum bir de küçük bi şehirde yaşıyoruz herkes herşeyi öğrenecek mağdur benim ama rezil olacak olan da ben olacağım diye almadım evimizin karşısında jandarma var birgün tartıştık bu girdi odaya bağırıp çağırıyor ortalığı yıkıyor eğer bana bişey yaparsan yemin ederim jandarmaya giderim dedim korktu sanırım ondan sonra hiçbir sıkıntımız olmadı taki bu son yaşananlara kadar
Asıl şikayetcı olmadığınız için size bu eziyeti yapmaktan korkmuyor

Ya bosverın elalemi size ne elalemden düştüğünüz duruma bakın siz evladınıza odaklanın elalemin size ne faydası var . Zaten tayin alıp gideceksiniz kim takar elalemi

Annem baskı kuracak ama annem babam olmadan çocuğa bakmam çok zor olacak işim gereği nöbet tuttuğum geceler oluyor o yüzden ailemin yanına gitmek istiyorum annem de durumun ciddiyetini anlayınca zamanla alışır mı inanın bilmiyorum

Annem baskı kuracak ama annem babam olmadan çocuğa bakmam çok zor olacak işim gereği nöbet tuttuğum geceler oluyor o yüzden ailemin yanına gitmek istiyorum annem de durumun ciddiyetini anlayınca zamanla alışır mı inanın bilmiyorum
Annenız birgun sizin cenazenizle karşılaşmak istemiyorsa bu duruma alışacak . Allah esirgesin.
Ayrıca babanız annenizi bastırır söylediğiniz gibi heybetli bi adamsa

Size bisey diyim mi Alıp alıp ordan oraya vurdu diyorsunuz cidden şu durumunuzun kıymetini bilin diyeceksınız ki kıymetlik neyi var ki durumumum , Allah esirgemiş 8 senedir tek parça kalmışsınız dikkatli dövüyorum iz yapmam diyormuş ya o şeref yoksunu herif gerçekten sinirlense asla bunu düşünmez gözü hiç bişey görmez resmen pislik yapmak için yapmış size bunca eziyeti şikayet etmıyor nasıl olsa susup oturuyor die öyle canı istedikçe kum torbası yapmış sizi 😞

birgun omiriliğinize vurur felç kalırsınız şuan kendınızı bilir haldeyken kurtarın kendınızı

Annenız birgun sizin cenazenizle karşılaşmak istemiyorsa bu duruma alışacak . Allah esirgesin.
Ayrıca babanız annenizi bastırır söylediğiniz gibi heybetli bi adamsa

Size bisey diyim mi Alıp alıp ordan oraya vurdu diyorsunuz cidden şu durumunuzun kıymetini bilin diyeceksınız ki kıymetlik neyi var ki durumumum , Allah esirgemiş 8 senedir tek parça kalmışsınız dikkatli dövüyorum iz yapmam diyormuş ya o şeref yoksunu herif gerçekten sinirlense asla bunu düşünmez gözü hiç bişey görmez resmen pislik yapmak için yapmış size bunca eziyeti şikayet etmıyor nasıl olsa susup oturuyor die öyle canı istedikçe kum torbası yapmış sizi 😞

birgun omiriliğinize vurur felç kalırsınız şuan kendınızı bilir haldeyken kurtarın kendınızı

Evladınızın önünde duvardan duvara dayak yiyeceğinizi bilmiyor muydunuz? Çocuğumu da döver ağzını burnunu kırar diye korkmadınız mı?

Ben sizden boşanma hissiyatı almadım çünkü bol bahaneniz var. Adamdan boşanmamak için 2. kez hamile kalmışsınız. Çocuk doğunca ortam gül bahçesi mi olacaktı? Tam tersi diğere çocuğun vefatında bile saldırmışlar size. Yine merhamet dersiniz, çocuğum babasız büyümesin dersiniz, baş başayken hiç dövmüyor vurmuyor dersiniz... Kanıt olmasın diye sadece sizin görünmez yerlerinize vurmakla kalmayacak, çocuğunuzu da o şekilde dövecek. Vurma anneme diyecek yaşa gelince görürsünüz. Ailenizin yanına gidip boşanma davası açıp boşanana kadar ben artık inanmıyorum maalesef. İşi gücü mesleği olan babası arkasında destek bir kadın 8 senedir dayağı yiyip oturuyor.

Back
X