Kocam sir sakliyamiyor:-(

polyana41

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
74
14
18
Kocaeli
Kizlar cildirmak uzereyim kocama kimin hakkinda ne soylesem ondan duyuyorum herkezle kotu etti beni ya gecen gun kavga ettik kaynanam hakkinda bikac kelime soyledim obur gun kaynanam beni aradi sen benim hakkimda sunlari demissin evet soyledim dedim girdik birbirimize konusmuyoruz su anda kaynanamla he benim icin sorunmu konusup konusmamam tabiki degil ama ben kocama hicmi birsey soylemiyecegim yaa cildirmak uzereyim

Baska kimlere söylemis?

bir de kadınlara dedikoducu derler
günümüzde zaten erkekler kadınlardan beter dedikoducu
en güzeli başkasına söyleyebileceği şeyleri söylememek

Baska kimlere söylemis?
Arkadasinin bir para alisverisi vardi esimin arkadasiyla bu alicagini bu kosi kosturmuyor surekli esim arayip soruyor bende ddimki x kisi arayip sormuyor sen surekli kosturuyosunarada kalan sen olucaksin birak birazda kendi arasin dedim gitmis x arkadasina bunuda soylemis

Benimki de yapardı bi ara. Ben de onun dediklerini yanımdayken bir başkasına dedim. Bi de "nasılmış? hep sen mi yapcan?" diye ekledim. Şimdi sadece annesi ve kardeşine anlatıyor ama sır gibi anlattığımı söylemeyin diye kulaklarını büküyor herhalde. Çünkü bazen saftirik kaynanam ağzından kaçırıyor.

Kocaniz biraz patavatsizmis dogrusu... Hatta biraz dan daha fazla

kocana tembihle o zaman aman kimseye deme diye
benim kocisim bana tembihliyo saflık edip anlatma kimseye dye söylenecek şey var söylenmeyecek şey var ayrımı iyi yapmak lazım :)

Denedim tatlim denemezmiyim ama bikac kez duzeliyor sonra tekrar off

kocana tembihle o zaman aman kimseye deme diye
benim kocisim bana tembihliyo saflık edip anlatma kimseye dye söylenecek şey var söylenmeyecek şey var ayrımı iyi yapmak lazım :)
O ayrimi yapabilen bi kocan var dua et bence baska hic bir kotu huyu yoktur ama bu huyu benj yedi bitirdi artik sinir hastasi oldum

Dogru diyosun cnm ama insan kocasiyla rahatca konusup guvenemicekse kime guvenicek?
tabi ki güveneceksiniz ama en azından ailesi hakkında sinirli iken bir şey söylemeyin.
ya da konuşup anlatın.bu bize bir şey kazandırmaz aksine aramızı bozarsın bu da ikimiz için kötü olur deyin.güzellikle anlatın ama normal bi zamanda konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…