Huylu huyundan vazgecmez derler.. Konusulcak sey vardir konusulmicak seyler vardir. Hani gizli bisey olur sakin anlatma kimseye dersin o da anlar yani ama annesine karim böyle böyle dedi anne senin hakkinda demesi bana bi acaip geldi...Cokk guzellikle soyledim olmadi kavga ettim olmadi bagirdim cagirdim olmadi bilmiyorum dogrumu yaptim ama bu huyjnu duzeltene kadar odadanda bendende uzak dur dedim dunden beri konusmuyoruz
haklısın cnm ama insan sabredemiyor gerçkten çok sinirlerim bozuk etrafımda doğru düzgün hiç arkadaşım yok eşimle konuşmak istiyorum oda dediğim gibi herşeyi anlatıyor ne yapıcağımı bilmiyorumtabi ki güveneceksiniz ama en azından ailesi hakkında sinirli iken bir şey söylemeyin.
ya da konuşup anlatın.bu bize bir şey kazandırmaz aksine aramızı bozarsın bu da ikimiz için kötü olur deyin.güzellikle anlatın ama normal bi zamanda konuşun.
Esiniz cok tuhafmis , One oyle ama bu huyunu degistirmen mumkun degil.
Sende hic birsey anlatma ozaman esine.
[/QUOne yazıkki bende kadınlarda dedikodu vardır sanırdım ama evlendikten sonra hiçte öyle olmadığını gördüm
Kizlar cildirmak uzereyim kocama kimin hakkinda ne soylesem ondan duyuyorum herkezle kotu etti beni ya gecen gun kavga ettik kaynanam hakkinda bikac kelime soyledim obur gun kaynanam beni aradi sen benim hakkimda sunlari demissin evet soyledim dedim girdik birbirimize konusmuyoruz su anda kaynanamla he benim icin sorunmu konusup konusmamam tabiki degil ama ben kocama hicmi birsey soylemiyecegim yaa cildirmak uzereyim
çok iğrenç saygısızca bi tabir kullanmışsınız... ayıpAgzi ishal olmus bir es..cok ilginc.esiniz bilerek yapiyor olmasin??
yalnız değilmişim demekkii :) ama çok kötü bişey toplum arasında yüzüne vuruyolar sen benim hakkımda şunu söyledin yada dediğin gibi x kişi karım hakkında şöyle diyor doğrumu diyor kalıyosun öyle bozuluyosun tabi ister istemezannem bilgisayarın b'sinden anlası bu konuyu kesin annem açmış diyeceğim.
malesef benim babam da sır saklayamıyorum bazen aile arasında halamlar,teyzemler yada komşu hakkında konuşuyoruz sonra hiç ummadık bir anda benim hanım senin şöyle yaptığını söylüyor neden öyle yapıyorsun diye yumurtlayıveriyor.Annem garibim her seferinde kocamla sır paylaşmıcam da kimle paylaşıcam diye anlatıyor bazı şeyler ama sonuç malesef hep hüsran,huylu huyundan vazgeçmiyor
bunun için bi tornavida icat edildiyse yerinis öyle hemen alıyım yada förmül söyle cnm banaçenesinin vidalarını bi güzel sıkman lazım kocanın...
Kizlar cildirmak uzereyim kocama kimin hakkinda ne soylesem ondan duyuyorum herkezle kotu etti beni ya gecen gun kavga ettik kaynanam hakkinda bikac kelime soyledim obur gun kaynanam beni aradi sen benim hakkimda sunlari demissin evet soyledim dedim girdik birbirimize konusmuyoruz su anda kaynanamla he benim icin sorunmu konusup konusmamam tabiki degil ama ben kocama hicmi birsey soylemiyecegim yaa cildirmak uzereyim
Ne bu ya, ortalığı karıştıracağını bile bile nedir amacı? Çok mu saf, çok mu sinsi?Kizlar cildirmak uzereyim kocama kimin hakkinda ne soylesem ondan duyuyorum herkezle kotu etti beni ya gecen gun kavga ettik kaynanam hakkinda bikac kelime soyledim obur gun kaynanam beni aradi sen benim hakkimda sunlari demissin evet soyledim dedim girdik birbirimize konusmuyoruz su anda kaynanamla he benim icin sorunmu konusup konusmamam tabiki degil ama ben kocama hicmi birsey soylemiyecegim yaa cildirmak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?