Kocam sir sakliyamiyor:-(

kocanın kepçük ağızlısıda hiç çekilmez Allah size sabır versinn

çok iğrenç saygısızca bi tabir kullanmışsınız... ayıp
Kusura bakmayin konu sahibi birsey dememis siz neden aliniyorsunuz.Ancak boyle anlatilirdi.Agzini tutamayan kocalar yuzunden kaynanalariyla gorumceleriyle aralari bozuk olan arkadaslarda konu acmisti.takip ediyorsaniz. Neyse konu sahibine arkadaslarin uyarilarini dikkate alin.Sir vermeyin.Uzulen siz olmayin lutfen.

ne diycekti kız doğrusunu söylemiş konu sahibi zaten farkında olayı dramatize etme esraamiyane bir tabirdir ağız ishali (birazda argodur ama halk dilidir)
olayı dramatize edecek birşey söylemedim bana iğrenç geldi....

konu sahibinin bu söze ses çıkarmaması benim görüşümü değiştirmez....bence iğrenç bi söz

konu sahibinin bu söze ses çıkarmaması benim görüşümü değiştirmez....bence iğrenç bi söz
Oylelerine boyle soz yakisir.ister kabul edin ister etmeyin. Burda sozun igrencligi konu degil.Konu sahibinin buyuk bir derdi bence. Sizin dusunceniz size. Uzatmayin lutfen.

eşinizin yaş kaç?
eşiniz hala olgunlaşamamış da.....

ne diycekti kız doğrusunu söylemiş konu sahibi zaten farkında olayı dramatize etme esraamiyane bir tabirdir ağız ishali (birazda argodur ama halk dilidir)
Seninki bi tik ustte benimkinden cnm sukret

çocuk gibi davranışları...
ne demek her lafı karı gibi oraya buraya taşıyo..
demekki anasıyla çok vakit geçirmiş..
bu huyu değişir mi bilmem ama tavsiyem asla ailesiyle ilgili kötü bişey demeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…