• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

Sanirim yurtdisin dasinsiz . .gece kadin calisabilir avrupada . .sorun bence sizin asiri kiskanc olmaniz . .kocanizla o kizin arasinda birsey oldugunu sanmiyorum . .siz kizi neden tokatladiniz ne yaptiki . .siz calisma ortamoni bilmediginizden ve surekli evde durmaktan kaafanizda kuruyorsunuz . .bizimde bu tàrz isyerimiz vardi ve 3 bayan garsonumuz vardi . .ilk zamanlar bende baya takoyordum kafama. .bazi sebeplerden orayi 6 ay ben calistirmak zorunda kaldim..ve zannettigim gibi olmadigini anladim . .asiri kkiskanc olmaniz problem yaratiyor . .olay sadece bu..ayrica is yerinizde calisaninizi tokat lamak falan normal bir davranis degil . .

Atladiginiz noktalarrr varr amaa bende olsamm o kizi istememmm...iscii banaa kalkip sen calismiyorum san diyecekk .kiskirtici resimler cabasiii....ama suc isci kizda degil adamdaaa.....allah askinaa gece yarisii hangi aile doner pizza yemeye giderr (bahanee bu cunki)...bende yurtdisindanm hic pizza yaa da donercidee kadin isci görmedimm .....nealakaaa

Vallaha senin yapman gerekeni o yapiyorr,sanirim isini gayet cok guzel biliyor esiniz....böyle tavirlariyla sizin gòzünuzü korkutmaya calisiyorr...vallahaa hicdee kusura bakmasin evlisinizz hersey seni ilgilendirir ...bulmus senin gibi hatunuuu öttürüyor borusunuu . Deng gelmemiss. baska biriii olcaktiii da ohhohh....ay sinir oldum yaa nedemk duzelmez seni ilgilendirmezz ...sen bunaaa cok yüz vermissin ....degismen farz olmus canim benim...yoksaa böyle gelmis bòylee giderrr... baktinn degismiyorr isciyii kayiran esden ne faydaa gelirrr ac davanii anyayi konyayii görsün...belki ozamn dang eder senin ciddi oldugunu anlar ..bu adamin gözlerini acmalisin .durmadan kavgaa ise yaramaz karsi taraf ciddiye almaz.....

Ailem cok kiziyor bluf mu yapiyor ciddi mi anlamadim 2 saat once olumlu seyler yaziyor dur babam cok kizar bana simarrtin onu der

Atladiginiz noktalarrr varr amaa bende olsamm o kizi istememmm...iscii banaa kalkip sen calismiyorum san diyecekk .kiskirtici resimler cabasiii....ama suc isci kizda degil adamdaaa.....allah askinaa gece yarisii hangi aile doner pizza yemeye giderr (bahanee bu cunki)...bende yurtdisindanm hic pizza yaa da donercidee kadin isci görmedimm .....nealakaaa

Onun savunmasi yatagimdayim ama sanki diken ustundeyim

Ne olursa olsun kadında olsa erkekte olsa böyle bir rahatsız edici konu varsa ortada o üçüncü şahıs işten çıkartılmalı ama dediğim gibi bu kişi gerçekten rahatsızlık veriyorsa ve en önemlisi eşlerinde bunu sürekli her çalışan için takıntılı davranmadığı bir durumsa aile içindeki huzur herşeyden önemlidir... neticede çalışana iş çok işverenede işçi çok...

Gunaydin kizlar esimle durum ayni dun bana duzelmeyecek diye yaziyor bugun de hani pismandin yine artistlemeye basladin. Bende dedimki sensin ahkam kesen bana yani cozemedim 2 gun dur yüz yuze bakmiyoruz bana whatsapp yazdi kalk yatacam diye bugun o uyanmadan cikacam evden gittigimi hissetsin ev telefonu acmam ki zaten aramiyor

Merhaba, benim derdim var kimseyle paylasamamaktan uzuntuluyum bizim dukkanimiz var ve esim gece gunduz calisiyor.2 sene once bir kadin calisiyordu gulusmesi o kizin yanasmasi sinirimi bozmustu ve bana soz verdi yaninda kadin calistirmicakti ve uzun zaman 2 sene once kiz halen calistigini ogrendim cok kizginim sabaha kadar yaninda bir kadin ben aksam gece gunduz yanliz siz olsaniz naparsiniz ?bu kizi neden atamiyor onun orda olmasi erken gelmiyor eve Herseyi kendi yapiyor.cok konu varda bu cok uzuyor beni.tesekkurler simdiden
Kızın yerine sen git çalış kız acıyor tlf ve eşin hala inkar ediyor bana çok masum gelmedi ayrıca sen eşinin is yerine hiç gitmiyormusun

Kızın yerine sen git çalış kız acıyor tlf ve eşin hala inkar ediyor bana çok masum gelmedi ayrıca sen eşinin is yerine hiç gitmiyormusun

Canim benim gittigimfe oldu.bazen ailedende gidn oldu ama hep aksam saatleri benim düsüncem gece calisiyor risk almiyor guya ama kalabalik birgun de acti kiz.esim bana ilgilendirmez seni diyor dukksnim telefonum 2 kucuk cocugum var birakamam kim se ye

Canim benim gittigimfe oldu.bazen ailedende gidn oldu ama hep aksam saatleri benim düsüncem gece calisiyor risk almiyor guya ama kalabalik birgun de acti kiz.esim bana ilgilendirmez seni diyor dukksnim telefonum 2 kucuk cocugum var birakamam kim se ye
Ne demek ilgilendirmez ya eşine taviz verme bu konuda belli ki bişeyler karıştırıyor eşine deki gelip o kızı herkesin ortasinda rezil ederim sen o aklına bana oyunmu oynuyorsun

Kiz ilgili yazdim bana cevabi benim isim isyerimm arabam telefonum seni ilgilendirmez.bende iyi gunler yazdim ciktim
Sen evde oturup dunyadan haberin yokken iyi
kocan rahat istedigi gibi davranir.
Ama simdi biraz sorular sorup ilgilenmeye basladikca,kurcaladikca goruceksin bak esin kudurucak.
O senin onune ekmegini ,suyunu veriyo ya daha ne olsun .
Sen ye ic otur evinde,kocanida rahat birak bacim erkek o .
Yurtdisindaki kafa yapisi boyle malesef cok iyi taniyorum .50 yil onceki kafa ayni duruyor.

Sen evde oturup dunyadan haberin yokken iyi
kocan rahat istedigi gibi davranir.
Ama simdi biraz sorular sorup ilgilenmeye basladikca,kurcaladikca goruceksin bak esin kudurucak.
O senin onune ekmegini ,suyunu veriyo ya daha ne olsun .
Sen ye ic otur evinde,kocanida rahat birak bacim erkek o .
Yurtdisindaki kafa yapisi boyle malesef cok iyi taniyorum .50 yil onceki kafa ayni duruyor.

He oyle olsun istiyor ekmek getiriyorum ac birakmiyorum tamam ama yok oyle sey okumusum ama evdeyim benimki geri kafali birde temiz camasirini yikadim ama kirliyle gitsin ise

Cocuk denicek yastan beri bende yurtdisinda yasiyorum.Benim ailem tryede, burda yanlizim kimsem yok.
Buradaki yada kendi cevremdeki insanlari gorseniz gercekten zavalli durumdalar.
Kadinlar cok pasif ,erkekler her halti yiyor.Kadinin birsey deme hakki yok ,susmali cunki ekmegi suyu onune geliyor ya.Zaten kadinlar calismiyor calismalarina kotu gozle bakiliyor hala.
Kv beraber oturanlar, disari cikmasi yasak olanlar,tisort giyiyor diye fhs ilan edilenler bile var.Konu sahibini anliyorym gece kocasinin yanina git yazanlar olmus ama nasil gidicek.Belki kendisi araba kullaniyorsa olabilir yoksa cok zor.Bi sekilde zincirini kiricak yoksa boyle yasayarak aci cekip uzulup durucak

Cocuk denicek yastan beri bende yurtdisinda yasiyorum.Benim ailem tryede, burda yanlizim kimsem yok.
Buradaki yada kendi cevremdeki insanlari gorseniz gercekten zavalli durumdalar.
Kadinlar cok pasif ,erkekler her halti yiyor.Kadinin birsey deme hakki yok ,susmali cunki ekmegi suyu onune geliyor ya.Zaten kadinlar calismiyor calismalarina kotu gozle bakiliyor hala.
Kv beraber oturanlar, disari cikmasi yasak olanlar,tisort giyiyor diye fhs ilan edilenler bile var.Konu sahibini anliyorym gece kocasinin yanina git yazanlar olmus ama nasil gidicek.Belki kendisi araba kullaniyorsa olabilir yoksa cok zor.Bi sekilde zincirini kiricak yoksa boyle yasayarak aci cekip uzulup durucak

Evet iki kucuk cocugum dan bazi neden leren ehliyetimi alamadim ama baslayacagim ona bile karsi kadinlarin araba kullanamiyor falan otur kadin cok okadar esiri degilim ama sevdigim icin yanlizliga katlandim cunku hic bos gunu yok 7/24 ve whatsapp yaziyor dun yumussdi diyorum umitlendim sonra sanmaki duzelcek umitlenme yaziyor ben ne yapcam bilmiyorum

He oyle olsun istiyor ekmek getiriyorum ac birakmiyorum tamam ama yok oyle sey okumusum ama evdeyim benimki geri kafali birde temiz camasirini yikadim ama kirliyle gitsin ise
Ayy mimimim cok tatlisin ,cok iyi niyetliyim yazmistinya inandim simdi ,hala kirli camasirla gitsin ise diye dusunuyosun.
Ben olsam a adamin kafasini coktan patlatmistim.

Onuda yaptim ama bana inat tutuyor gibi
Suan yapicagin en mantikli sey kendini gelistirmek olucaktir.Ona surat yaparak bi yere varamazsin.Ehliyetini al bian once ,cocuklar okula cok kucuk yasta basliyorlar zaten.Insallah dil biliyorsundur yoksa kurslara yazil ,evde oturmayla olmuyor ama kocan bunlara da karsi cikar.Niye cikmasinki sen kendini gelistirdikce adam agresiflesir

Ayy mimimim cok tatlisin ,cok iyi niyetliyim yazmistinya inandim simdi ,hala kirli camasirla gitsin ise diye dusunuyosun.
Ben olsam a adamin kafasini coktan patlatmistim.

Kizginim ama dusunuyorum yine sizce gitsem mi onun uyanma saatine yakin cocukkarimla biraz uzak ta ki parka dogru yururum

Suan yapicagin en mantikli sey kendini gelistirmek olucaktir.Ona surat yaparak bi yere varamazsin.Ehliyetini al bian once ,cocuklar okula cok kucuk yasta basliyorlar zaten.Insallah dil biliyorsundur yoksa kurslara yazil ,evde oturmayla olmuyor ama kocan bunlara da karsi cikar.Niye cikmasinki sen kendini gelistirdikce adam agresiflesir

Yabancidilim var burda dogup buyumus kulturlu bir kadinim ama kendini yiyip bitiren dertli kadin oldum

Back
X