Ben olsam asla tahammul edemezdim herhaldeYa arkadaşlar bu konunun kapasımını en iyi konu sahibi bilir. Analitik olarak gece gündüz kızın orada olması tuhaf gerçekten ama konu sahibi de bir eş olarak hiç mi gitmez eşinin iş yerine. Sanırım kendi çalışmıyor, ben olsam eşimin yanına takılırdım. Eşini tanımıyor mu? Bu çok önemli.
Geçen cebinden bir şeye bakıyorum. Aynı iş yerinde çalışan bir bayan toplu resim çektirmişler. 3-4 erkek bir bayan gibi. Eşim dahil.
Bu kadın herkese göndermiş bu resmi. En altına da "ne yalan söyleyeyim en yakışıklı X şefim çıkmış" diye yazmış. Benim eşimden bahsediyor.
Güldüm, eşime sormadım bile ne demek istiyor bu kadın diye.
Ben olsam yazar mıydım? Hayır ama kadının niyetinin kötü olmadığını biliyorum.
Daha neyi bekliyorsun?
Görmeden söyleyim
KOCAN MASUM DEĞİL..!
Görünen köy klavuz istemez!
canım ya bu sürekli takiple olacak bir şey değil ki.Su andere kavgaliyiz konusmuyor benimle dukkanda laptop var karsiyim istemiyorum.nefsine hakim olamiyor kimbilir nerelere girdi ama allaha hep dua ederim yanlisi varsa dogru yolu goster ona allahim ama kadinlar varsa bitir bizi yarabbim
Su andere kavgaliyiz konusmuyor benimle dukkanda laptop var karsiyim istemiyorum.nefsine hakim olamiyor kimbilir nerelere girdi ama allaha hep dua ederim yanlisi varsa dogru yolu goster ona allahim ama kadinlar varsa bitir bizi yarabbim
Anladim dukkanda cekilmis foto, bilerek yapmis olabilir evetWhatsApp yazdi bana profil resmiydi
Kadını ve eşini tanıyorum.Ben olsam asla tahammul edemezdim herhalde
eşin var mıydı resimde?WhatsApp yazdi bana profil resmiydi
canım ya bu sürekli takiple olacak bir şey değil ki.
dükkandaki kıza asılmasa web cam kullanıyor, resimlere bakıyor diyorsun.
Ben bir aile babasının böyle olmasını hiç yakıştıramıyorum.
Allah ıslah etsin. Ama senin de bir şey yapman lazım. Gitmen de çözüm değil bence. Çünkü eşinin içinde bir sapıklık var. Yoksa ekmek yedirdiği insana sarkmaz.
Bacım çok mu iyi niyetlisin?Buyuk kavgamiz oldu bende fazla ustune gittim.sinirler yatissin konusacagim yine
WhatsApp yazdi bana profil resmiydi
Kadını ve eşini tanıyorum.
Ben rahatsız olmadım.
Ben de erkeklerin çok olduğu bir ortamda çalışıyorum hep de öyle olmuştur.
Belki o yüzden alışkınım.
Eşime de güveniyorum. Bu en önemli ayrıntı bana kalırsa.
Nasıl öyle şeyler işlerin yürümesi için gerekli.Oda diyoki yok oyle birsey gecen dediki islerin yurumesi icin lazim.ben cocuklarim icin gelecekleri icin cirpiniyorum . web cam seyleri 2 sene onceydi tabi giriyormu girmiyormu allah bilir
Size mesaj gönderiyor, siz de eşinize gösteriyorsunuz tabi.
Şüpheleriniz doğruysa ve size yapılan bu saygısızlığa rağmen eşiniz çalıştırmaya devam ediyorsa, iyiniyetli olması zor, üzgünüm.
Yok mu gidip bakacak kardeşiniz, yakınınız?
yok canım nereden tanıyayım ilahiii.Benimi taniyosun
Nasıl öyle şeyler işlerin yürümesi için gerekli.
Motivasyon ve performans arttırma çalışmaları gibi miymiş?
yok canım nereden tanıyayım ilahiii.
Kendimden bir şeyden bahsettim de bir arkadaş bir şey sormuş onu açıkladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?