kocam sozunde durmadi

Ben olsam asla tahammul edemezdim herhalde

Su andere kavgaliyiz konusmuyor benimle dukkanda laptop var karsiyim istemiyorum.nefsine hakim olamiyor kimbilir nerelere girdi ama allaha hep dua ederim yanlisi varsa dogru yolu goster ona allahim ama kadinlar varsa bitir bizi yarabbim
canım ya bu sürekli takiple olacak bir şey değil ki.
dükkandaki kıza asılmasa web cam kullanıyor, resimlere bakıyor diyorsun.
Ben bir aile babasının böyle olmasını hiç yakıştıramıyorum.
Allah ıslah etsin. Ama senin de bir şey yapman lazım. Gitmen de çözüm değil bence. Çünkü eşinin içinde bir sapıklık var. Yoksa ekmek yedirdiği insana sarkmaz.

Su andere kavgaliyiz konusmuyor benimle dukkanda laptop var karsiyim istemiyorum.nefsine hakim olamiyor kimbilir nerelere girdi ama allaha hep dua ederim yanlisi varsa dogru yolu goster ona allahim ama kadinlar varsa bitir bizi yarabbim

Sen Aslında her şeyin farkındasın..!
Okudukça daha da delleniyorum

Ben olsam asla tahammul edemezdim herhalde
Kadını ve eşini tanıyorum.
Ben rahatsız olmadım.
Ben de erkeklerin çok olduğu bir ortamda çalışıyorum hep de öyle olmuştur.
Belki o yüzden alışkınım.
Eşime de güveniyorum. Bu en önemli ayrıntı bana kalırsa.

Oda diyoki yok oyle birsey gecen dediki islerin yurumesi icin lazim.ben cocuklarim icin gelecekleri icin cirpiniyorum . web cam seyleri 2 sene onceydi tabi giriyormu girmiyormu allah bilir

Boyle konularda cok uzuluyorum. Elimden birsey gelsin istiyorum. Yazmaktan baska care yok. Konu sahipleri çekiyor iste. Evliliklerdeki sadakatsizlik cok yipratici

Buyuk kavgamiz oldu bende fazla ustune gittim.sinirler yatissin konusacagim yine
Bacım çok mu iyi niyetlisin?
Ben mi kötü niyetliyim?
Anlamadım ama burnuma iyi kokular gelmiyor,
Ve halen sanki mantığın masum olmadığını kabulleniyor,
Ama kalbin onu çok seviyor, çelişiyor gibisin

WhatsApp yazdi bana profil resmiydi

Size mesaj gönderiyor, siz de eşinize gösteriyorsunuz tabi.

Şüpheleriniz doğruysa ve size yapılan bu saygısızlığa rağmen eşiniz çalıştırmaya devam ediyorsa, iyiniyetli olması zor, üzgünüm.

Yok mu gidip bakacak kardeşiniz, yakınınız?

Benimi taniyosun

Oda diyoki yok oyle birsey gecen dediki islerin yurumesi icin lazim.ben cocuklarim icin gelecekleri icin cirpiniyorum . web cam seyleri 2 sene onceydi tabi giriyormu girmiyormu allah bilir
Nasıl öyle şeyler işlerin yürümesi için gerekli.
Motivasyon ve performans arttırma çalışmaları gibi miymiş?

Yok malesef herkez uzak ta su an konusmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…