Iki sene boyunca saklamis mi? Konustuysaniz esinizle, ne diyor?
Dükkanınız varsa neden başkası çalışıyor ki siz çalışın
Valla kızı pek de iyi niyetle yanında tutmuyor gibime geldi. Ne diye inkar ediyor ki.. burnuma kötü kokular gelio ama umarm yanılıyorumdur..
Aksamlari yok demek gecelrre calistiriyorR onu.yok diyor telefonu diger dukkana baglattim ama 5 dakkapel sonra aradim esim acti yani oda yalan.
Biri beni vursun lütfen. Şu yüzyılda hala kocasını dişi sinekten kıskanan kadınların biraz öz güveninin yerine gelmesi için ne yapmak lazım acaba? Bu ülkenin hala kanayan yarası.Merhaba, benim derdim var kimseyle paylasamamaktan uzuntuluyum bizim dukkanimiz var ve esim gece gunduz calisiyor.2 sene once bir kadin calisiyordu gulusmesi o kizin yanasmasi sinirimi bozmustu ve bana soz verdi yaninda kadin calistirmicakti ve uzun zaman 2 sene once kiz halen calistigini ogrendim cok kizginim sabaha kadar yaninda bir kadin ben aksam gece gunduz yanliz siz olsaniz naparsiniz ?bu kizi neden atamiyor onun orda olmasi erken gelmiyor eve Herseyi kendi yapiyor.cok konu varda bu cok uzuyor beni.tesekkurler simdiden
İki sene boyunca hiç gidip gelmediniz mi bu dükkâna? Kız ne iş yapıyor sizin dükkânda? Neden geceleri orada? Vardiyalı işçi mi, nedir?
Biri beni vursun lütfen. Şu yüzyılda hala kocasını dişi sinekten kıskanan kadınların biraz öz güveninin yerine gelmesi için ne yapmak lazım acaba? Bu ülkenin hala kanayan yarası.
Arkadaşım yapacak adam kaşla göz arasında yapar, farkında bile olmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?