yoksa biraz abartıyorsun bence. Her çalışan çalıştığı yerde çekilmiş resmini koyabilir. Bunda bir tuhaflık göremedim ben.
Anladım şimdi.Yani ailelerinde gelmesi icin restaurant kiz gerekliymis
2 senedir sizin eşinizin dükkanına gitmemiş olmanız ne tuhaf?
Anladım şimdi.
Peki o kızla arasında bir şey olduğuna dair neler var elinde.
Gece kaça kadar orada duruyor mesela?
kız nasıl bir tip. Biraz renginden anlaman lazım aslında.Gittim ama gece degil
yoksa biraz abartıyorsun bence. Her çalışan çalıştığı yerde çekilmiş resmini koyabilir. Bunda bir tuhaflık göremedim ben.
Bayan çalışan olması her zaman ortamı farklı kılar.. Gerçekten daha bir aile ortamı yaratır falan..Bilmiyorum ama icimdeki ses diyoki birsey yoksa neden cikaramiyor onu orda tutan o
demese de zaten orada olduğunu biliyorsun?Ama o bakis tarzi al sana dukkandayim der gibi
İki senedir dükkana hiç gitmedin mi?
Eşin özellikle akşamları gelmemeni sağlamak için tepki gösterdi mi sana?
Dükkana bir akşam yalnız baskın yapmalısın. Çocukları birisine bırak. Eşinin tepkisi sert olacaksa bile yapmalısın.
Afhankelijk bir kiz guzel de degil ama kadin sonucta fark etmez.bikere beni aradi sen oyle San calismiyorum San dedi tabi onu kovaladim bir kere intikam aliyor olabilir bu kizmi baskasimi bilmiyorum ama kadin calistiriyor
baskın yapsa ne olacak ki ulu orta sevişiyor ya da cilveleşiyor olamazlar.İki senedir dükkana hiç gitmedin mi?
Eşin özellikle akşamları gelmemeni sağlamak için tepki gösterdi mi sana?
Dükkana bir akşam yalnız baskın yapmalısın. Çocukları birisine bırak. Eşinin tepkisi sert olacaksa bile yapmalısın.
yuh yani..bu kadar saf olamazsın. sana 'çalışmıyorum san' diyor. ve sen ne yaptın eşine söyledin mi eşinin tutumu ne oldu merak ettim
baskın yapsa ne olacak ki ulu orta sevişiyor ya da cilveleşiyor olamazlar.
En azından bir rahatsız olabilirler ama;
1.) normal dahi olsalar konu sahibi ön yargılı olduğu için zaten ters anlayacaktır.
2.) normal yakalayıp bir şey varsa bile sanki konu sahibi ince detayları kaçıracak biri gibi..yani eşinin hala mesela web cam kullanıp kullanmadığını bilmiyor.
neden çıktı peki bundan önceki kız?Evet bu kizdan onceki kiz la samimiydi bu yuzden dunya iyiside olsa istemiyorum
neden çıktı peki bundan önceki kız?
baska calisan kimse yokmu garson falan ona sorsan
ya benim anlamadığım bu kadın çalışanlarla seni aldattığını nereden biliyorsun?3 4 erkek var bir kiz galiba ama artik yoruldum
O an telefonumu kirdi kiz onu istedi dedim telefonda seni istiyor uykusunu boldum diye telefonumu kirmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?