Dalga geçtiğini düşünmeye başladım.Bu ayri olay bir kadin 10xozel num aradi sonunda actim esimi istedi o kapat kapat dedi sinirlendi cikti gitti o dükkandaki kiza bagladi ama bence bu baskasi
Dalga geçtiğini düşünmeye başladım.
Ben senin anlattıklarını anlamadığımızı söyledim.
Kendini ifade edebilsen çözüm bulmaya çalışacağız da orada sıkıntı var bence.Kafanizi sisirmim ben sizin ne derdim biter ne sorunum
anladığımı sanıyordum ama anlamadım tam sanırım.Birine özetlesin lütfen diycem ama kimse bisey anlamamis zaten...
Heeee simdi anladim... Vayyyy cesarete bak...nerden aliyor bu cesareti acaba...Bizimki 2 senedir kızın işten kovulduğunu sanıyor ya, kız meğer çalışıyormuş ve bizimkini arayıp, "sen çalışmıyorum san" demiş.
Hmmm anladim, konusahibi esiylede böyle konusuyorsa adam bisey anlamaz, bildigini okur...ne restorantmis... Gece ney pisiriyorlar acaba...anladığımı sanıyordum ama anlamadım tam sanırım.
gerçek olan tek şey konu sahibi çok kıskanç ve eşinin dükkanında gece kız çalışmasını istemiyor. ama çalışıyormuş. kız da çok yüzsüz bir şeymiş. whatsapptan bunu kıskandırmak için resim koyuyormuş. kavgaları olmuş falan.
Bir kadın, karı-koca evde iken özel numaradan sürekli aramış bunları, evin hanımı sonunda teli açmış, evin adresini istemiş ısrarla kadın ve sonra da adamla görüşmüş telde. Sonra adam eşine kızmış ne bakıyorsun tele gibilerinden ve hiç bir açıklama yapmadan hemen çıkıp gitmiş evden o kadının yanına. Konu sahibi bununda başka bir kadın olduğunu düşünüyor fakat adam konuyu örtbas etmek için o kızdı, kaldığı yere gittim, ben de parası vardı, polis geldi gibi bir şeyler söylemiş, hanımını susturmuş. Olay bu.Kendini ifade edebilsen çözüm bulmaya çalışacağız da orada sıkıntı var bence.
Hmmm anladim, konusahibi esiylede böyle konusuyorsa adam bisey anlamaz, bildigini okur...ne restorantmis... Gece ney pisiriyorlar acaba...
İşte orası malum..Hmmm anladim, konusahibi esiylede böyle konusuyorsa adam bisey anlamaz, bildigini okur...ne restorantmis... Gece ney pisiriyorlar acaba...
Bir kadın, karı-koca evde iken özel numaradan sürekli aramış, evin hanımı sonunda teli açmış, evin adresini istemiş ısrarla kadın ve sonra da adamla görüşmüş telde. Sonra adam eşine kızmış ne bakıyorsun tele gibilerinden ve hiç bir açıklama yapmadan hemen çıkıp gitmiş evden o kadının yanına. Konu sahibi bununda başka bir kadın olduğunu düşünüyor fakat adam konuyu örtbas etmek için o kızdı, kaldığı yere gittim, ben de parası vardı, polis geldi gibi bir şeyler söylemiş, hanımını susturmuş. Olay bu.
Ya şu dediklerine kadın inanıyorsa adam ezelden beri bunu aldatıyordur. Ayrı ev bile açmıştır artık kime takılıyorsa.Bir kadın, karı-koca evde iken özel numaradan sürekli aramış bunları, evin hanımı sonunda teli açmış, evin adresini istemiş ısrarla kadın ve sonra da adamla görüşmüş telde. Sonra adam eşine kızmış ne bakıyorsun tele gibilerinden ve hiç bir açıklama yapmadan hemen çıkıp gitmiş evden o kadının yanına. Konu sahibi bununda başka bir kadın olduğunu düşünüyor fakat adam konuyu örtbas etmek için o kızdı, kaldığı yere gittim, ben de parası vardı, polis geldi gibi bir şeyler söylemiş, hanımını susturmuş. Olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?