• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

Bu ayri olay bir kadin 10xozel num aradi sonunda actim esimi istedi o kapat kapat dedi sinirlendi cikti gitti o dükkandaki kiza bagladi ama bence bu baskasi
Dalga geçtiğini düşünmeye başladım.

Ben senin anlattıklarını anlamadığımızı söyledim.

Dalga geçtiğini düşünmeye başladım.

Ben senin anlattıklarını anlamadığımızı söyledim.

Yok canim ya niye daga geciyim bussuru sey var hepsini anlatsam oho bende yalan olmaz.bu ayri bir olay baska bir kadin mi ayni kiz mi bilmiyorum ama biri esliginde konusacagim yanliz beceremiyoriz madem

Birine özetlesin lütfen diycem ama kimse bisey anlamamis zaten...:ssz:

Sıkıntı eşinizin size verdiği sözde durmamasından ziyade kıza verdiği sözlerde çok sağlam durması, bence.
Ortada nasıl bir yüz göz olma durumu varsa, kız size "sen çalışmıyorum san" diyebiliyor.

Bizimki 2 senedir kızın işten kovulduğunu sanıyor ya, kız meğer çalışıyormuş ve bizimkini arayıp, "sen çalışmıyorum san" demiş.

Birine özetlesin lütfen diycem ama kimse bisey anlamamis zaten...:KK14:
anladığımı sanıyordum ama anlamadım tam sanırım.
gerçek olan tek şey konu sahibi çok kıskanç ve eşinin dükkanında gece kız çalışmasını istemiyor. ama çalışıyormuş. kız da çok yüzsüz bir şeymiş. whatsapptan bunu kıskandırmak için resim koyuyormuş. kavgaları olmuş falan.

:KK64:hemen hemen herkesin yorumunu ve yazdıklarınızı okudum. çok bişiy anlamadım. dükkana ani baskın yapın derim ben. eşiniz ıkı yıl gizliyosa ya eleman çok iyidir işinde. yada eleman yine işinde çok iyidir ama bu iş o iş değildir , bu işte başka bi iş vardır. çok karışık:KK64:

anladığımı sanıyordum ama anlamadım tam sanırım.
gerçek olan tek şey konu sahibi çok kıskanç ve eşinin dükkanında gece kız çalışmasını istemiyor. ama çalışıyormuş. kız da çok yüzsüz bir şeymiş. whatsapptan bunu kıskandırmak için resim koyuyormuş. kavgaları olmuş falan.
Hmmm anladim, konusahibi esiylede böyle konusuyorsa adam bisey anlamaz, bildigini okur...ne restorantmis... Gece ney pisiriyorlar acaba...:ssz:

Anladiginiz kadar ve dinlediginiz icin sagolun.icimi dokmekte iyi geldi kafamdaki soru isaretlerine cevaplandircak yoksa iyiye gitmicez

Kendini ifade edebilsen çözüm bulmaya çalışacağız da orada sıkıntı var bence.
Bir kadın, karı-koca evde iken özel numaradan sürekli aramış bunları, evin hanımı sonunda teli açmış, evin adresini istemiş ısrarla kadın ve sonra da adamla görüşmüş telde. Sonra adam eşine kızmış ne bakıyorsun tele gibilerinden ve hiç bir açıklama yapmadan hemen çıkıp gitmiş evden o kadının yanına. Konu sahibi bununda başka bir kadın olduğunu düşünüyor fakat adam konuyu örtbas etmek için o kızdı, kaldığı yere gittim, ben de parası vardı, polis geldi gibi bir şeyler söylemiş, hanımını susturmuş. Olay bu.

Baskın yapsa ne olacak ki kız orada belli olan bir şey.

Ama bunlar hepten saygıyı yitirmiş. Ticaret yapan yerde patronun eşiyle çalışan birbirine girişir mi hiç? Girişip de hala çalışan çıkartılmıyorsa ya da kız gönüllü devam ediyorsa…

Bir de şu var konu sahibi kendini ifade edemiyor. Yani bir şey diyor ben başka bir şey anlıyorum sonra tercümesini yapıyor başka bir şey çıkıyor. Yani anlattıkları ve anlatmak istedikleri de farklı olabilir.

Bir kadın, karı-koca evde iken özel numaradan sürekli aramış, evin hanımı sonunda teli açmış, evin adresini istemiş ısrarla kadın ve sonra da adamla görüşmüş telde. Sonra adam eşine kızmış ne bakıyorsun tele gibilerinden ve hiç bir açıklama yapmadan hemen çıkıp gitmiş evden o kadının yanına. Konu sahibi bununda başka bir kadın olduğunu düşünüyor fakat adam konuyu örtbas etmek için o kızdı, kaldığı yere gittim, ben de parası vardı, polis geldi gibi bir şeyler söylemiş, hanımını susturmuş. Olay bu.

Yok esim konusmadi kapatti asil telefon u ve ben ortbas ettigini dusunuyorum cunku o kiz olsa yine neden dukkanda calissin degilmi

Bir kadın, karı-koca evde iken özel numaradan sürekli aramış bunları, evin hanımı sonunda teli açmış, evin adresini istemiş ısrarla kadın ve sonra da adamla görüşmüş telde. Sonra adam eşine kızmış ne bakıyorsun tele gibilerinden ve hiç bir açıklama yapmadan hemen çıkıp gitmiş evden o kadının yanına. Konu sahibi bununda başka bir kadın olduğunu düşünüyor fakat adam konuyu örtbas etmek için o kızdı, kaldığı yere gittim, ben de parası vardı, polis geldi gibi bir şeyler söylemiş, hanımını susturmuş. Olay bu.
Ya şu dediklerine kadın inanıyorsa adam ezelden beri bunu aldatıyordur. Ayrı ev bile açmıştır artık kime takılıyorsa.

Back
X