" sen calismiyorum san" diyecek kadar hadsizlestirilmis bu kiz. Esiniz mi yuz vermis ? Bu cumleyi esinize dediginizde cevabi ne oldu?
Dinlemiyorki inkar ediyor bizim dukkan in wc cekilmis azginti gibi pozlar inadima koydu gelde delirme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
" sen calismiyorum san" diyecek kadar hadsizlestirilmis bu kiz. Esiniz mi yuz vermis ? Bu cumleyi esinize dediginizde cevabi ne oldu?
SAbaha kadar ne iş yapıyorlar?Ben hep yanlizim ve onun sabaha kadar baska bir kadinla haha hihi ederek calismasina goz yumamam.kiskanclik cok bende malesef
Afhankelijk bir kiz guzel de degil ama kadin sonucta fark etmez.bikere beni aradi sen oyle San calismiyorum San dedi tabi onu kovaladim bir kere intikam aliyor olabilir bu kizmi baskasimi bilmiyorum ama kadin calistiriyor
Ya arkadaşlar bu konunun kapasımını en iyi konu sahibi bilir. Analitik olarak gece gündüz kızın orada olması tuhaf gerçekten ama konu sahibi de bir eş olarak hiç mi gitmez eşinin iş yerine. Sanırım kendi çalışmıyor, ben olsam eşimin yanına takılırdım. Eşini tanımıyor mu? Bu çok önemli.
Geçen cebinden bir şeye bakıyorum. Aynı iş yerinde çalışan bir bayan toplu resim çektirmişler. 3-4 erkek bir bayan gibi. Eşim dahil.
Bu kadın herkese göndermiş bu resmi. En altına da "ne yalan söyleyeyim en yakışıklı X şefim çıkmış" diye yazmış. Benim eşimden bahsediyor.
Güldüm, eşime sormadım bile ne demek istiyor bu kadın diye.
Ben olsam yazar mıydım? Hayır ama kadının niyetinin kötü olmadığını biliyorum.
Afhankelijk bir kiz guzel de degil ama kadin sonucta fark etmez.bikere beni aradi sen oyle San calismiyorum San dedi tabi onu kovaladim bir kere intikam aliyor olabilir bu kizmi baskasimi bilmiyorum ama kadin calistiriyor
Biri beni vursun lütfen. Şu yüzyılda hala kocasını dişi sinekten kıskanan kadınların biraz öz güveninin yerine gelmesi için ne yapmak lazım acaba? Bu ülkenin hala kanayan yarası.
Arkadaşım yapacak adam kaşla göz arasında yapar, farkında bile olmazsın.
nasıl azgıntı gibi?Dinlemiyorki inkar ediyor bizim dukkan in wc cekilmis azginti gibi pozlar inadima koydu gelde delirme
Öncelikle ne oldu da kovalama aşamasına geldiniz bilmiyorum ama kendinizi bu nahoş duruma dusurmeseydiniz keşke.
Ikincisi böyle bir iddiada bulunmuşsa o kız halen çalışıyor olabilir.
Üçüncüsü eşiniz yanında kadınları da çalıştırabilir ama böyle gizli saklı ve sizin rızanız dışında olması çok yanlış.
Aile huzurunun bozulmasını göze almış demek ki...
evet ayrıntılar onu gösteriyor.Valla ipek bu durum özgüvenin disina cikiyor. Ortada yalan var, ayrica saygisiz bir kiz var. Var da var.
anladım canım.Gittim canim ama gece iki cocukla gidemiyorum kimse yok aileden ev in icinde hapisim
nasıl azgıntı gibi?
çok tuhaf
orası iş yeri değil mi ya bereketi kalmaz bir kere pis şey bulaşırsa.
Ben şahsen öyle bir yere gitmek istemem.
Bunu hisseden müşteri olmamış mı?
Aslinda cok sebeb var zamsninda chatlere girmesi webcam sexte girip kadin video cekmesi ac ik goguslerle yani ben artik normal hareket edemiyorum hep takipteyim
eşinle özel pozlar mı yani? yakın temaslı?Azginti derken bakisi yani.beni cildirtmak icinde koymustur
Azginti derken bakisi yani.beni cildirtmak icinde koymustur
Daha neyi bekliyorsun?Aslinda cok sebeb var zamsninda chatlere girmesi webcam sexte girip kadin video cekmesi ac ik goguslerle yani ben artik normal hareket edemiyorum hep takipteyim
anladım canım.
Allah korkusu versin içine insanların ne diyim.
Tamamen maya meselesi.
Nasıl çözebilirsin ki bu konuyu?