• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

İki senedir dükkana hiç gitmedin mi?
Eşin özellikle akşamları gelmemeni sağlamak için tepki gösterdi mi sana?

Dükkana bir akşam yalnız baskın yapmalısın. Çocukları birisine bırak. Eşinin tepkisi sert olacaksa bile yapmalısın.

Bilmiyorum ama icimdeki ses diyoki birsey yoksa neden cikaramiyor onu orda tutan o
Bayan çalışan olması her zaman ortamı farklı kılar.. Gerçekten daha bir aile ortamı yaratır falan..
Sebep budur başlıca.
Bir de bazı insanların pozitif bir enerjisi vardır, sanki o iş için yaratılmıştır. Müşterilerle iletişimi iyidir falan..

Dükkana bir akşam yalnız baskın yapmalısın. Çocukları birisine bırak. Eşinin tepkisi sert olacaksa bile yapmalısın.

Bikere aksam gittim o kiz ordaydi arkaya kacti sinirlendim atladim ustune bu kacinciydi cunku ama bu olali 1.5 sene oliyor

Afhankelijk bir kiz guzel de degil ama kadin sonucta fark etmez.bikere beni aradi sen oyle San calismiyorum San dedi tabi onu kovaladim bir kere intikam aliyor olabilir bu kizmi baskasimi bilmiyorum ama kadin calistiriyor

yuh yani..bu kadar saf olamazsın. sana 'çalışmıyorum san' diyor. ve sen ne yaptın eşine söyledin mi eşinin tutumu ne oldu merak ettim

baskın yapsa ne olacak ki ulu orta sevişiyor ya da cilveleşiyor olamazlar.
En azından bir rahatsız olabilirler ama;
1.) normal dahi olsalar konu sahibi ön yargılı olduğu için zaten ters anlayacaktır.
2.) normal yakalayıp bir şey varsa bile sanki konu sahibi ince detayları kaçıracak biri gibi..yani eşinin hala mesela web cam kullanıp kullanmadığını bilmiyor.

yuh yani..bu kadar saf olamazsın. sana 'çalışmıyorum san' diyor. ve sen ne yaptın eşine söyledin mi eşinin tutumu ne oldu merak ettim

O an telefonumu kirdi kiz onu istedi dedim telefonda seni istiyor uykusunu boldum diye telefonumu kirmisti

baskın yapsa ne olacak ki ulu orta sevişiyor ya da cilveleşiyor olamazlar.
En azından bir rahatsız olabilirler ama;
1.) normal dahi olsalar konu sahibi ön yargılı olduğu için zaten ters anlayacaktır.
2.) normal yakalayıp bir şey varsa bile sanki konu sahibi ince detayları kaçıracak biri gibi..yani eşinin hala mesela web cam kullanıp kullanmadığını bilmiyor.

Evet bu kizdan onceki kiz la samimiydi bu yuzden dunya iyiside olsa istemiyorum

3 4 erkek var bir kiz galiba ama artik yoruldum
ya benim anlamadığım bu kadın çalışanlarla seni aldattığını nereden biliyorsun?
gidip gelmiyorsun falan..
ama çalışanların seninle konuşma tarzı çok kötü. en azından patronun eşisin.

O an telefonumu kirdi kiz onu istedi dedim telefonda seni istiyor uykusunu boldum diye telefonumu kirmisti

anlayamadığım nokta bu kız sana bu şekilde davranma yetkisini nerden buluyor ?

ve eşin kız onu telefona istiyor diye neden senin telefonunu kırdı ?

olaylar olaylar ilginç yani

Back
X