• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

Şimdi yamulmuyorsam dediğine göre eşin kızı dükkanda sadece geceleri çalıştırıyormuş.
Ve sebep olarak restorana aileler de gelsin diye kızı tutuyormuş.
İyi de gece açık aile restoranı olmaz ki?
Yani gece belli bi saatten sonra açık restoranların hedef kitlesi aileler değildir, aileler gündüz gelir.
Burda bi sıkıntı var yani.
Biz eşimle gece iş çıkışı eve dönmeden çoğu zaman dışarda yediğimiz bi dönem oluyor ara sıra, gece 1-2 biz dışarda restoran gezeriz filan.
Bu zamana kadar gece 10-11 civarından sonra bayan eleman çalıştıran tek bir restoran görmedim. Bırak gece yarısını, 2'yi filan. Özellikle gece vardiyasında garsonundan bulaşıkçısına herkes erkektir, ki o saatlerde iti kopuğu gelir filan diye özellikle restoranda bayan çalıştırılmaz yani.

Bikere aksam gittim o kiz ordaydi arkaya kacti sinirlendim atladim ustune bu kacinciydi cunku ama bu olali 1.5 sene oliyor

Kusura bakma da sen de çok rahat davranmışsın. Eşin konusunda diyorum. Çok toleranslı davranmışsın.

Bir de seni görünce saklanmış falan aşırı yüz göz olunmuş.
Eşin ne yapıyor o esnada?

Merhaba, benim derdim var kimseyle paylasamamaktan uzuntuluyum bizim dukkanimiz var ve esim gece gunduz calisiyor.2 sene once bir kadin calisiyordu gulusmesi o kizin yanasmasi sinirimi bozmustu ve bana soz verdi yaninda kadin calistirmicakti ve uzun zaman 2 sene once kiz halen calistigini ogrendim cok kizginim sabaha kadar yaninda bir kadin ben aksam gece gunduz yanliz siz olsaniz naparsiniz ?bu kizi neden atamiyor onun orda olmasi erken gelmiyor eve Herseyi kendi yapiyor.cok konu varda bu cok uzuyor beni.tesekkurler simdiden
İki senedir sigortasını yatırıyorsa işten atması çok zor. Tazminat ödemeyi gerektirir. Bu birinci sebep olabilir. İkincisi, senin nasıl şimdi haberin olur? Eşinin iş yerine gidip gelmiyor musun? Sana yalan söylemesi de pek hayra alamet değil. Ben olsam takip ederim eşimi. Hemen kendi kendine bişey düşünme. Hata yapabilirsin. Takip etmeyi dene. Bakalım ne olacak? O zaman her şey kesinleşir ve ona göre bişey yaparsın

Kusura bakma da sen de çok rahat davranmışsın. Eşin konusunda diyorum. Çok toleranslı davranmışsın.

Bir de seni görünce saklanmış falan aşırı yüz göz olunmuş.
Eşin ne yapıyor o esnada?

O ondeydi kiz dayagi yedi gitti esim de dukkanda rezillik cikardim diye kizdi

İki senedir sigortasını yatırıyorsa işten atması çok zor. Tazminat ödemeyi gerektirir. Bu birinci sebep olabilir. İkincisi, senin nasıl şimdi haberin olur? Eşinin iş yerine gidip gelmiyor musun? Sana yalan söylemesi de pek hayra alamet değil. Ben olsam takip ederim eşimi. Hemen kendi kendine bişey düşünme. Hata yapabilirsin. Takip etmeyi dene. Bakalım ne olacak? O zaman her şey kesinleşir ve ona göre bişey yaparsın

Gece 5 te gitmistim bikere ozsman o kiz orda ydi hamileydim ikinciye ve sasirdi beni görünce kiz defoldu gitti insan biraz gurur olur kovuyorum suluk gibi geri geliyor

baskın yapsa ne olacak ki ulu orta sevişiyor ya da cilveleşiyor olamazlar.
En azından bir rahatsız olabilirler ama;
1.) normal dahi olsalar konu sahibi ön yargılı olduğu için zaten ters anlayacaktır.
2.) normal yakalayıp bir şey varsa bile sanki konu sahibi ince detayları kaçıracak biri gibi..yani eşinin hala mesela web cam kullanıp kullanmadığını bilmiyor.

Valla ilk cümlene bakarsak bence olmaz olmaz deme.
Bana kalsa kızın değil adamın üstüne atlardım yalnız. Suçun büyüğü bu zemini hazırlayanda.
Baskın şart fikrim sabit.

Konu sahibi önyargıyı aşmış. Emin olması gereken şeyi kabullenmiyor gibi daha çok.
Kız 1.5 sene önce dükkana gelince saklanmış. Bu ne biçim iş?

Ben size hak veriyordum, aldatılma olayı olduğundan şüphelenmiştim ama sonlara kadar okudum. Eşiniz samimi olduğu o kızı işten çıkarmış.E sorun ne o zaman, her aldığı bayanla ilişkisi olacağını sanmıyorum O kadar lokantalara gidiyoruz orada hep kadınlar çalışıyor.Ama gece çalışması,eşinizin sizi savunamaması sorun olabilir,zaten farklı sebeplerden dolayı da güveniniz sarsılmış. O dükkanın bir sahibi de sizsiniz,neden sık sık gidip yönetmiyorsunuz denetlemiyorsunuz çalışanları? Ne hakla sizle böyle laubali konuşabiliyorlar. Ben bir de eşinizin çalışma saatlerini merak ettim,hep mi geç geliyordu ?

Ben size hak veriyordum, aldatılma olayı olduğundan şüphelenmiştim ama sonlara kadar okudum. Eşiniz samimi olduğu o kızı işten çıkarmış.E sorun ne o zaman, her aldığı bayanla ilişkisi olacağını sanmıyorum O kadar lokantalara gidiyoruz orada hep kadınlar çalışıyor.Ama gece çalışması,eşinizin sizi savunamaması sorun olabilir,zaten farklı sebeplerden dolayı da güveniniz sarsılmış. O dükkanın bir sahibi de sizsiniz,neden sık sık gidip yönetmiyorsunuz denetlemiyorsunuz çalışanları? Ne hakla sizle böyle laubali konuşabiliyorlar. Ben bir de eşinizin çalışma saatlerini merak ettim,hep mi geç geliyordu ?

Oglegin 5 te gider bugun 8de geldi sabah kavgaliyiz diye.ama ben tamamen kadin istemiyorum ben herseyini kosuyorum bukadar da hak ki mizolsun

Valla ilk cümlene bakarsak bence olmaz olmaz deme.
Bana kalsa kızın değil adamın üstüne atlardım yalnız. Suçun büyüğü bu zemini hazırlayan da.
Baskın şart fikrim sabit.

Konu sahibi önyargıyı aşmış. Emin olması gereken şeyi kabullenmiyor gibi daha çok.
Kız 1.5 sene önce dükkana gelince saklanmış. Bu ne biçim iş?
değişik ayrıntılar var yalnız. Kız gündüz değil sadece geceleri çalışıyormuş.
bir de saç baş kavga etmişler. -Yani iş yerinde olmaması gereken şeyler bunlar.
Hem çalışanlar gözünde hem de o kötü enerjinin iş yerine yansıması açısından.
Adamın işleri nasıl ki? Çok tuhaf. Böyle bir iş yeirnin de nedense temiz ve kaliteli olmadığını düşünüyorum.

yani dün saat 17:00de gitti bu sabah 08:00 de geldi,doğru mu? Benim kaynım da lokantada çalışıyor,ortak oraya. O yüzden tuhafıma gitti

Oglegin 5 te gider bugun 8de geldi sabah kavgaliyiz diye.ama ben tamamen kadin istemiyorum ben herseyini kosuyorum bukadar da hak ki mizolsun
sen gidip gelmiyorsun ki işten çıksa ya da hala çalışıyor olsa nereden bileceksin.
ayrıca işten çıkarır yapacağı varsa gider gece buluşur gelir. Bunlar zor şeyler mi?
bunları değiştireceğine adamı değiştirmen lazım.
Artık kafasına saksı mı düşer, yoksa erer de aklı başına mı gelir bilmiyorum ama ya adamı boşaman lazım ya da fıtratını değiştirmen lazım.

değişik ayrıntılar var yalnız. Kız gündüz değil sadece geceleri çalışıyormuş.
bir de saç baş kavga etmişler. -Yani iş yerinde olmaması gereken şeyler bunlar.
Hem çalışanlar gözünde hem de o kötü enerjinin iş yerine yansıması açısından.
Adamın işleri nasıl ki? Çok tuhaf. Böyle bir iş yeirnin de nedense temiz ve kaliteli olmadığını düşünüyorum.

Arkada oldu atisma kimse gormedi cok sukur isleri iyi

sen gidip gelmiyorsun ki işten çıksa ya da hala çalışıyor olsa nereden bileceksin.
ayrıca işten çıkarır yapacağı varsa gider gece buluşur gelir. Bunlar zor şeyler mi?
bunları değiştireceğine adamı değiştirmen lazım.
Artık kafasına saksı mı düşer, yoksa erer de aklı başına mı gelir bilmiyorum ama ya adamı boşaman lazım ya da fıtratını değiştirmen lazım.

Biyandan tabi insanin içinde varsa hersekilde yapar

Evet cok calisiyor malesef
Pardon da ne lokantası orası? börek filan mı yapıyor gece,ertesi gün için? Evet evet çok çalışıyor,yoruluyor adamcağız. Ya canım gözünü seveyim bu kadar saf olma

Hiç kadın istemiyorum diyerek eşinin seni aldatmasını engelleyemezsin. Yapmak isteyen adam dışarıda her haltı yer haberin olmaz.

Düzgün seviyeli sadece işini yapan çok bayan çalışan var.
Bir kere kıskancım diye kimse kimseye şiddet uygulama hakkına sahip değil.

Ben istemediğim halde gelmiş sülük derseniz eşin bostan korkuluğumu derler o zaman.
Kız seninle o şekilde konuşacak yüzü eşinden bulmuş. Önce bunu kabullenmelisin.

Back
X