• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

Gece 5 te gitmistim bikere ozsman o kiz orda ydi hamileydim ikinciye ve sasirdi beni görünce kiz defoldu gitti insan biraz gurur olur kovuyorum suluk gibi geri geliyor
Iyide kizla bu sekilde muhattap olmaniz hos olmamis ki. Olan size olmus yine.

Inada girmiste olabilir. Esinize baski yapacaktiniz ?

Cok garip.esimin bi restoranti olacak daha once kovdugum bayani benden gizli tekrar calistiracak ve kiz bana sen calismiyorum san diye bi msj atacak arayacagim ve tele o bakacak...... Bak seeeeennnnn.2 degil 12 cocugum olsada gece baskinimi yaparim oraya kiza haddini bildirir esimede dunyayi tersten gosterir ceker giderim bosarim bi guzelde ohhh miss. Zekasizlarla ugrascagima isime bakarim.ama konu sahibesi bunu nekadar yapabilecek gucte orasi soru isareti ??

Gece 5 te gitmistim bikere ozsman o kiz orda ydi hamileydim ikinciye ve sasirdi beni görünce kiz defoldu gitti insan biraz gurur olur kovuyorum suluk gibi geri geliyor
Ooooo hamileysen iş değişir. O kızın halen orada bulunması cinayet sebebi bence. Eşinle bir konuş bakalım. Kızı çıkarsın işten. Böyle gitmez yani. Bi de dışarda takip et. İş yerinde kamera varsa izle görüntüleri bence.

Ya cnım benm kafa çorba oldu, bu bahsi geçen bayan,2 sene önceki bayanmıymış?
öyleymiş ama yeni biri daha varmış.
bu kadın istemiyor hiç
sanırım yeni kişiyi tanımıyor ama kocasını iyi tanıdığı için içine sinmiyor.

Eşinin iş saatlerini yazar mısın? Kafamız çorba oldu.
Dükkanı kaçta açıp kaçta kapatıyor? Ne dükkanı orası?

Eve yakın mı?

Ooooo hamileysen iş değişir. O kızın halen orada bulunması cinayet sebebi bence. Eşinle bir konuş bakalım. Kızı çıkarsın işten. Böyle gitmez yani. Bi de dışarda takip et. İş yerinde kamera varsa izle görüntüleri bence.
Diğer yorumları okudum ve şok oldum. Sizin iş takibi falan aşmış valla. Bu ne cüret? Kız sana nasıl mesaj atar böyle? Demek ki aralarında bişey var bu ayan beyan ortada. Ben olsam o herifi boşar kızı da bi güzel yolarım. İkisine de dava açarım. Kocan kıza çok yüz vermiş. Sana öyle mesaj atabildiğine göre. Yüzsüz pislik. Seni annene babana söyleyeceim diye tehdit et bakalım noluyo. Kızı zarfla.... Eşimle birlikte olduğunu öğrendim. Annene babanı varsa ağabeyini arayıp konuşcam de. Kız kesin kaçar. Kocanın peşini de bırakır.

değişik ayrıntılar var yalnız. Kız gündüz değil sadece geceleri çalışıyormuş.
bir de saç baş kavga etmişler. -Yani iş yerinde olmaması gereken şeyler bunlar.
Hem çalışanlar gözünde hem de o kötü enerjinin iş yerine yansıması açısından.
Adamın işleri nasıl ki? Çok tuhaf. Böyle bir iş yeirnin de nedense temiz ve kaliteli olmadığını düşünüyorum.

Şiddet olayına katılıyorum zaten.
Konu sahibi bölük pörçük anlatıyor.
Eşine karşı da pasif davranıyor. Bunu da çalışan bayan biliyor belli.

Valla ben sırf emin olmak için kamera koyardım dükkana.

Şiddet olayına katılıyorum zaten.
Konu sahibi bölük pörçük anlatıyor.
Eşine karşı da pasif davranıyor. Bunu da çalışan bayan biliyor belli.

Valla ben sırf emin olmak için kamera koyardım dükkana.
Bence konu sahibi kendini eşine saydıramadığı için çalışanlar da saymıyor. Herkesin önünde aleni oluyor her şey.

Kizlar esimle birtek bu sorun var cozulmeyen ve tabiyki o cam olaylarini unutamiyorum gecen gece telefon kiz acti cok gitmek istedin ama cocuklarim uyuyordu yoksa kimse beni tutamaz o gun gitseydim canli canli yakalardim inkar edemezdi. Evet kizi kovdum ama kocam atmadi boylece yüz buldu yuzsuz sinirlerim cok bozuk insallah tanidik okumaz taninmam ama insan yinede acaba diyor.kimseyle paylasamiyorum morelim yok ofkesi gec sin bu kizi evliligin icin atmalisin diye baslayacagim ben cok mutsuzum

Kizlar esimle birtek bu sorun var cozulmeyen ve tabiyki o cam olaylarini unutamiyorum gecen gece telefon kiz acti cok gitmek istedin ama cocuklarim uyuyordu yoksa kimse beni tutamaz o gun gitseydim canli canli yakalardim inkar edemezdi. Evet kizi kovdum ama kocam atmadi boylece yüz buldu yuzsuz sinirlerim cok bozuk insallah tanidik okumaz taninmam ama insan yinede acaba diyor.kimseyle paylasamiyorum morelim yok ofkesi gec sin bu kizi evliligin icin atmalisin diye baslayacagim ben cok mutsuzum
Kız gece eşini aradı ve eşin gitti öyle mi?

Düzgün yazmıyorsun anlamak zor oluyor.

Hayir ben gece 00:00 dukkani aradim kiz acti kalabalikti demek normal de hep esim acar
valla o cümleden bunu beklemiyordum.
Daha iyi yazmaya çalışan çok fazla mesaj trafiği olmaz.
Ben şahsen böyle anlamadım.
Sandım ki eşin evde gece kız aradı. Eşin gitti.

valla o cümleden bunu beklemiyordum.
Daha iyi yazmaya çalışan çok fazla mesaj trafiği olmaz.
Ben şahsen böyle anlamadım.
Sandım ki eşin evde gece kız aradı. Eşin gitti.

Yok oyle birsey olmadida bikere ozel num bir kiz arayip durdu bizim ev in adres istedi esim de dediki dükkandaki kiz cikti gitti yok kaldigi yere gitmis esim de parasi varmista polis gelmiste.buda ayri olay kime gitti niye gitti daha bilmiyorum guvenim yok 0

Yok oyle birsey olmadida bikere ozel num bir kiz arayip durdu bizim ev in adres istedi esim de dediki dükkandaki kiz cikti gitti yok kaldigi yere gitmis esim de parasi varmista polis gelmiste.buda ayri olay kime gitti niye gitti daha bilmiyorum guvenim yok 0
Tek kelime anlamadım. Anlayan varsa anlatıversin.

Hicbirzaman dogru duzgun anlatmaz kisa keser yine anlasmaz.ama bu sefer siniri gecsin bu butun soru isaretlerime cevap vermeli

Merhaba, benim derdim var kimseyle paylasamamaktan uzuntuluyum bizim dukkanimiz var ve esim gece gunduz calisiyor.2 sene once bir kadin calisiyordu gulusmesi o kizin yanasmasi sinirimi bozmustu ve bana soz verdi yaninda kadin calistirmicakti ve uzun zaman 2 sene once kiz halen calistigini ogrendim cok kizginim sabaha kadar yaninda bir kadin ben aksam gece gunduz yanliz siz olsaniz naparsiniz ?bu kizi neden atamiyor onun orda olmasi erken gelmiyor eve Herseyi kendi yapiyor.cok konu varda bu cok uzuyor beni.tesekkurler simdiden
İşçi çıkarmak legal yollardan pek kolay değil sözleşme feshi, feshe gerekçe, tazminat vs. Ayrıca kızın işe gerçekten çok ihtiyacı da olabilir vicdanı el vermiyordur eşinizi sıkıştırmak yerine iş yerine uğramayı sıklaştırın olmadı kıza laf sokun :KK14:

Afhankelijk bir kiz guzel de degil ama kadin sonucta fark etmez.bikere beni aradi sen oyle San calismiyorum San dedi tabi onu kovaladim bir kere intikam aliyor olabilir bu kizmi baskasimi bilmiyorum ama kadin calistiriyor
isci kiz patronun esini arayip 'sen calismiyorum san' mi dedi? oha artik! bu ne kustahlik.. esin de daha tekmeyi vurup kovmadi oyle mi? bi de gizli calistiriyo.. cok zor ve uzmanlik gerektiren bi is mi ki, baska eleman almak yerine risk aliniyo?

Merhaba, benim derdim var kimseyle paylasamamaktan uzuntuluyum bizim dukkanimiz var ve esim gece gunduz calisiyor.2 sene once bir kadin calisiyordu gulusmesi o kizin yanasmasi sinirimi bozmustu ve bana soz verdi yaninda kadin calistirmicakti ve uzun zaman 2 sene once kiz halen calistigini ogrendim cok kizginim sabaha kadar yaninda bir kadin ben aksam gece gunduz yanliz siz olsaniz naparsiniz ?bu kizi neden atamiyor onun orda olmasi erken gelmiyor eve Herseyi kendi yapiyor.cok konu varda bu cok uzuyor beni.tesekkurler simdiden
2 yıl boyunca eşinizin dükkanına hiç gitmediniz mi?

Back
X