• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

Gidemiyorum gidemuyorum diye tuturdun.
Al iki cocugunu birgun git..

En azindan bakarsin kim calisiyor.

Insan isci alinca , daha az calisiyor, senin esin ordan cikmaz olmus...

Siz bu kadar pot kıran bu kadar açık oynayan adamı nasıl yakalamıyorsunuz, pes. Yeminle okudukça sinirleniyorum

Cunku demek bir sekilde inandirmis bana ama artik maymun gözünü acti yeter artik benden bikmis telefonunu kurcalamamdan kod yapmis giremedim demin.

Korkacak ve sakladığı bir şeyi yoksa neden kod yapıyor ki, kurcalasan ne olacak, tel mi aşınacakmış, eşisin sonuçta? Bahaneye bak!

Kendi uyuyor su an ama whatsapp baya sey yazdim o gun kime gittigini anlatsin diye madem durust aciklasin kesin yine tartisma cikacak bugun telefon kod yoktu belli ki bana inat yapti

Dükkana gitmedinuzmi siz neren çlşmadınız. Saklaması altından pis şeyler çıkacak gibi gelio

kocan senin calismana karsi ,disari cikmaya bile gucun yok
esinden korktugun belli
oda zaten seni taniyor ,o yuzden istedigi gibi at kosturuyor
anlattiklarina gore adam bir cok halt karistiriyor
yaninda calisan kiz hangi cesaretle sana <sen calismadigimi san diyebiliyor
bu kadar pasif olma
erkekler kendi esleri evde kuzu kuzu otursun ,ister
kendilerde her halti karistirir
anlattiklarinla o kocana gicik oldum bana birini hatirlatti

kocan senin calismana karsi ,disari cikmaya bile gucun yok
esinden korktugun belli
oda zaten seni taniyor ,o yuzden istedigi gibi at kosturuyor
anlattiklarina gore adam bir cok halt karistiriyor
yaninda calisan kiz hangi cesaretle sana <sen calismadigimi san diyebiliyor
bu kadar pasif olma
erkekler kendi esleri evde kuzu kuzu otursun ,ister
kendilerde her halti karistirir
anlattiklarinla o kocana gicik oldum bana birini hatirlatti

Yok kesinlikle korkmuyorum sadece iyi niyetliyim bundan faydalanmis bana herseyi anlatsin sonra ayriliyormu napiyon bilmem beyfendi ayrilmak istiyor bikmis benden ama ben dogrulari duyup ses kayidi yapmayi planliyorum

Aldatması, osu busunu geçtim adam 2 yıl yalan söylemiş! Ayakta uyutmuş! Karısını eve kapatıp elin karısıyla kızıyla dükkanlarda sabahlamış! Ayy sinir bastı beni!

Kocanizin dukkaninda 2 sene boyunca calisanini bilmiyormuydunuz yaniii:KK57:
Hic mi dukkana gitmezsiniz ziyaretine yada gecerken bi ugriyim hesabi fln.

Ben kocayi birak sevgilimin abisinin dukkanindaki calisanlari bile biliyorum isimlerine kadar:KK53:
Ben miyim anormal anlamadim:KK51:

Yok kesinlikle korkmuyorum sadece iyi niyetliyim bundan faydalanmis bana herseyi anlatsin sonra ayriliyormu napiyon bilmem beyfendi ayrilmak istiyor bikmis benden ama ben dogrulari duyup ses kayidi yapmayi planliyorum
Canim bak fazla iyi niyetli olmak ahmakliktir.Bunu birebir kendi yasadiklarimdan biliyorum.Sen iyi niyetli davraninca karsidaki seni aptal yerine koyuyor.Benim karim iyi niyetli diye dusunluyorlar.
Esin sana gercekleri hic bir zaman soylemez bunu unut ve pesine dusme bence
daha cok yipranip uzulursun

:KK57::KK57:iki sene bu koskoca 2 sene yani bu adam seni uyku ilacıyla filan mı uyutuyordu acaba??

birde kızı dövmüşsün etmişsin kovmuşsun

o kız restorana kendi başına geri dönmüyor heralde

eşin gerisi geriye alıyor

birde söylemeden edemeyeceğim 2 çocuğunuz varmış heralde dikkat ette çocuklarına bir kardeş filan çıkmasın olur mu olur

Aldatması, osu busunu geçtim adam 2 yıl yalan söylemiş! Ayakta uyutmuş! Karısını eve kapatıp elin karısıyla kızıyla dükkanlarda sabahlamış! Ayy sinir bastı beni!

Evet anlamiyor beni hadi diyelim
:KK57::KK57:iki sene bu koskoca 2 sene yani bu adam seni uyku ilacıyla filan mı uyutuyordu acaba??

birde kızı dövmüşsün etmişsin kovmuşsun

o kız restorana kendi başına geri dönmüyor heralde

eşin gerisi geriye alıyor

birde söylemeden edemeyeceğim 2 çocuğunuz varmış heralde dikkat ette çocuklarına bir kardeş filan çıkmasın olur mu olur

Insallah oyle birsey olmaz biliyorum suclu varsa esim orda tutan o bisekilde siyrildi herseferinde ama artik bittim

Hanim efendi konunuzu okumak cin iskencesinden beter..
İnsan hic bir yorumunuda hata yapmadan yazamaz mi yaa..
Yazim hatalarini mi cozelim anlatim bozuklugu sebebiyle yazilarinizi anlamaya mi calisalim...

Kocanizin dukkaninda 2 sene boyunca calisanini bilmiyormuydunuz yaniii:KK57:
Hic mi dukkana gitmezsiniz ziyaretine yada gecerken bi ugriyim hesabi fln.

Ben kocayi birak sevgilimin abisinin dukkanindaki calisanlari bile biliyorum isimlerine kadar:KK53:
Ben miyim anormal anlamadim:KK51:

Bunu gizlemeyi basarmis

Bence kocaniz sizden baya birsey sakliyor, sizin kiskancliginizida kullanip yaptiklarini örtpas ediyor , ve kaldiki her kadin hisseter ya sadece ilk görmezden gelir sucu 3 kisilerde arar vs...
bence amcaoglunu katmayin isin icine ...siz bence zaten herseyin farkindasiniz....ya gercekten radikal kararlar alcaksiniz ki kocaniz biraz kendine ceki düzen versin yada susacaksiniz...
nerde gòrülmüs bir iscinin öyle konusmasi , büyük saygisizlik
Saygi yoksa hicbirsey yoktur..

Bence kocaniz sizden baya birsey sakliyor, sizin kiskancliginizida kullanip yaptiklarini örtpas ediyor , ve kaldiki her kadin hisseter ya sadece ilk görmezden gelir sucu 3 kisilerde arar vs...
bence amcaoglunu katmayin isin icine ...siz bence zaten herseyin farkindasiniz....ya gercekten radikal kararlar alcaksiniz ki kocaniz biraz kendine ceki düzen versin yada susacaksiniz...
nerde gòrülmüs bir iscinin öyle konusmasi , büyük saygisizlik
Saygi yoksa hicbirsey yoktur..

Zaten itiraf etse benim icin biter baska tene degmis bir insanla yasayamam.ki onun gozunde kendisinin hatasi yok butun suc benim.yeni evlendigimizde o ilk senesindede yapti birseyler.biraz kadin hastaligina kapilmis galiba

Back
X