Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

ALLAH yardimciniz olsun...gercekten zor bir durum..yapacaginiz ilk sey esinizi ikna edip bi doktora gtmek ve hemen tedaviye baslamak olmali.eger kabul etmezse de boyle bi adamla bi omur gecmez...uzulerek yaziyorum ama ayrilmak gerekir diye dusunuyorum...

(( Eşiniz büyük ihtimalle yardım almaya yanaşmayacaktır bile çünkü hasta olduğunu kabul etmiyor en başta.Sevgi, aşk bi yere kadar bence, insanoğlu bencildir.Siz bunu çekmek zorunda değilsiniz.Dünyaya 1 kere geliyoruz.Onu en iyi şekilde yaşamaya çalışmak hepimizin hakkı.Önce kendinizi düşünmeniz lazım.Anneniz de sizin yok yere böyle bir hayat yaşamanızı istemez herhalde.Kardeşlerim ve benim kaderimiz iyi değilmiş dersiniz.Hiçbir şey insanın kendi hayatından beden ve ruh sağlığından önemli değildir. Umudunuzu kaybetmeyin hayat bu, bu da sınavlardan biri.

ilk kulağa hoş geliyor kocayı elinde toz beziyle her yeri tertemiz yaparken düşünmek CADIARZU
ama okudukça anladım eşin epey abartmış durumu :bbo:
olmaz ki böyle yaşanmaz ki.doktora gitmesi lazım sonra seni de kendine benzetmesin akannehir

canım ya konudaki bütün yazıları okudum
kah güldüm kah ağladım derler ye onun gibi bişey oldum.
sana üzüldüm ama eşine de üzüldüm çünkü hasta olmuş sonuçta.ağlamış,ağlamasına da üzüldüm. böyle olmak zoruna gidiyor demek ki.
sende eşini çok seviyorsun ki sabretmişsin ona ayak uydurmaya çalışıp fedakarlık yapmışsın hep.:çok üzgünüm:
insan sonradan da hasta olabilir,illa hastalanınca ayrılmak gerek diye birşey yok.
insan birini seviyorsa onu delirse bile bırakmaz bırakılır mı ya
eşinin hastalığı da iyileşebilir tedavi edilebilir bi hastalık sanırım.umarım eşin ilacınada başlayıp tedavisini görüp iyileşecek.liyadora arkadaşta sağolsun sana yardımcı olmaya çalışmış.
eşin iyi olcak terapide iyi gelicek ben inanıyorum.sende ona de ki,dışardan ya da içerden mikroplara karşı açık olmalıyız.çocuklar bile sokaklarda çamurlarla oynamalı,mikroplarla tanışmalı.çünkü bağışıklık kazanarak daha sağlıklı bir çocuk olur.mikroplara karşı bi direnç kazanır.ama hiç dışarı çıkarılmayan ve mikroplarla haşır neşir olmayan bir çocuk hep hastalanır.çünkü mikroplara karşı bağışıklık kazanamaz.sen eşini dinleme.onun isteklerine uyma sakın.çünkü sen ona ayak uydurdukça o mantıklı birşey yaptığını sanar.sen ona destek oldukça onun hastalığı daha da ağırlaşır.hakimiyet kazandırmamalısın.birlikte olacaksak kirli yatağa gitmem ben.temiz yatakta oluruz dersin.onun da yavaş yavaş beynine işleyecek sinyaller.aa diyecek eşimle beraber olabilmem için benim iyileşip temiz yataktada beraber olabilmem lazım diyecek.eşin farkındalık kazanmalı ve mutlaka ilaç kullanmalı.çok geçmiş olsun.acil şifalar diyorum...:1hug:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Deliriumcum oncelikle Allah yardimcin olsun.Bu rahatsizligin ismi Obsesif Kompulsif Bozukluk(OKB)
Psikolojik problemi olan insanlarin buyuk bir kismi tedaviyi reddeder.Kendisi de tedaviyi reddediyorsa siz bir uzmandan yardim alabilirsiniz.Oncelikle bu rahatsizligi iyice arastirmalisiniz.Yani ayirt edilmesi gereken sey bunun bir huy veya ozellik olmadigi...Bu kalitsal boyutu olan bir rahatsizlik.Esinize nasil yardimci olabileceginiz konusunda bir uzmandan yardim alin derim.Yani ilaci reddediyorsa damla seklinde kullanilan ilaclar var.Mutlaka uzmandan destek alin.

yani yemeklerine falan mı koymalı.
bildiğiniz var mı mesela.
çok merak ettim.
bende eşimi ikna edemiyorum doktora gitmeyi :a015:

delırıumcum coook gecmıs olsun.ınsallah en kısa zamanda ıyılesır esın.netertuacım senınde ıyılesır ınsallah.butun sayfaları okudum.bazılarında sınırden guldum.kınamak manasında degıl ama.allahım rabbım yardımcınız olsun....

tuhhh canim benim yaaa...keske biraz da olsa sicak baksaydi dr a gitmeye...ama sen yine de cabala ..:teselli: muhakkak ikna etmelisin dr a gitmeye...

Kızım bu adamı önceden tanımıyo muydun kız sen resmen psikolojik deliyle evlenmişsin...
Hiç tahammul edemeceğim erkek cinsi resmen yaa.......

a.s. a.s.
güzel dileklerin için teşekkür ederim. vereliniortak

a.s. a.s.
güzel dileklerin için teşekkür ederim. vereliniortak

Netertua ben de yazamadan geçemedim, yazılarınız gerçekten çok küçük, okumak için içine girmek zorunda kalıyorum bilgisayarın :bbo:
Ama işin tuhafı size küçük olduğunu söylediklerinde şaşırmanız. Siz aradaki farkı göremiyo musunuz, ben şimdi yazdım yukarda sizden alıntı var aradaki farkı göremiyo musunuz çok ilginç valla kafamçokkarıştı

theshe arkadasım yorumların hepsını okudum.netertua arkadasımız bılgısayarında buyuk cıkıyor ama burada cıkınca kucuk gorunuyormus

netertua arkadaşım bilgisayarının karakter kodlamasınıküçük boyuta getirirsen eğer bizim yazıların normal boyutta senın yazılarının ise gerçekten küçük olduğunu göreceksin.. çünkü herkesin yazısı normal boyutta iken sadece senin yazıların küçük..

çok teşekkür ederim. sanırım sorunu sen çözdün alkisalkisalkis alkisalkisalkis

arkadaşlar söylüyordu ama bir türlü çare bulmamıştık hatta yardım masasaına bile başvurmuştum,halletiklerini söylemişlerdi ama,demek ki hallolmamış.:1no2:

pc metin boyutu ayarlarından küçük sekmesini işaretledim.biranda benim yazılar küçüldü.

halbuki o kadar da uğraşıyordum büyük yazmak için.

benim pc metin boyutu en büyükte olduğu için ne kadar büyük yazmaya uğraşırsam uğraşayım küçük çıkıyormuş.

ama normalde mesaj yazarken genelde hep 1. veya 2. boyutu kullanırım.kalın boyutu kullanırım.çünkü gerçektende küçük yazıları okumak zor.

ne olcak şimdi.

şidiye kadar yazdığım mesajları tek tek nasıl büyüteceğim ben :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
theshe arkadasım yorumların hepsını okudum.netertua arkadasımız bılgısayarında buyuk cıkıyor ama burada cıkınca kucuk gorunuyormus

evet aynen öyle.alkisalkisalkis alkisalkisalkis

beni anladığın için sağol. :teselli:

aslında yazıyı çok küçük gören arkadaşlar bilgisayarın sağ üst köşesindeki görünüm kısmından metin boyutuna girip biraz daha büyültebilirler.

o zman ne kadar büyük yazdığımı görebilirler.

bende oraya girip normal hale gtirdim,çünkü bende de çok büyük işaretliydi.

Son düzenleme:

evet göremiyorum :roflol::roflol:

gerçektende ilginç bir durum ben de metin boyutu çok büyük olduğu için hiç de öyle gözükmüyordu.

şimdi düzeltince çok küçük olduğunu farkettim.

ama işin ilginç tarafı kalın ve büyük yazdığım için öyle oluyor,hiç karışmsam normal çıkacak yazılar.klava:

ben insanlar rahat okusun diye uğraşırken meğerse yazılarım normalden de küçük çıkıyormuş.

güzelce beni uyaran tüm arkadaşlara teşekkür ederim a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…