- Konu Sahibi delirium82
-
selamlar arkadaşlar.
işlerim çok yoğun nete giripte cevap bile yazamıyorum.şu zamana kadar yazan arkadaşları okudum şimdi yorum yazan iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.inşallah herşey iyi olur.ben ne yaptım derseniz durumlar aynı.pazar günüde çok büyük bi kavga koptu hemde dışardayken.evdeki benim eşyalarımdan kullanmayacaklarımı atmamı istedi atmamı istediği eşyalar rujlarım makyaj malzemelerim.bende atmayacağımı söyledim.çöp eve çeviriceksin evi dedi söylendi durdu bende geri adım atmadım atmıycağımı söyledim tartıştık bayağı.en sonunda tamam atma senin dediğin olsun dedi.yani sert çıkarsam sanki istediğimi yaptırırım gibi geliyor.dün onun eski bir arkadaşıyla konuştum.durumdan bahsettim.güvenilir bi çocuk o da eşimin eskiden daha kötü olduğunu eskiden dışarda eldivenle gezdiğini şimdi bana olan sevgisinden büyük oranda iyiye doğru yol aldığını söyledi.sert çık dedi ona karşı sert çık yoksa o seni ezer sana dediğini yaptırır dedi.sert çıkıyorum bende.dün yine küçük bişey için tartıştık.değer mi diye bağırdım gel di özür diledi.değmez haklısın dedi.
bilmiyorum belki çıkar yol bulucam belki bulamıycam bilmiyorum ama inşallah herşey düzelir diye biraz olsun çabalamak istiyorum.gerisi Allah a kalmış benim de kafam karışık çünkü...
selamlar arkadaşlar.
işlerim çok yoğun nete giripte cevap bile yazamıyorum.şu zamana kadar yazan arkadaşları okudum şimdi yorum yazan iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.inşallah herşey iyi olur.ben ne yaptım derseniz durumlar aynı.pazar günüde çok büyük bi kavga koptu hemde dışardayken.evdeki benim eşyalarımdan kullanmayacaklarımı atmamı istedi atmamı istediği eşyalar rujlarım makyaj malzemelerim.bende atmayacağımı söyledim.çöp eve çeviriceksin evi dedi söylendi durdu bende geri adım atmadım atmıycağımı söyledim tartıştık bayağı.en sonunda tamam atma senin dediğin olsun dedi.yani sert çıkarsam sanki istediğimi yaptırırım gibi geliyor.dün onun eski bir arkadaşıyla konuştum.durumdan bahsettim.güvenilir bi çocuk o da eşimin eskiden daha kötü olduğunu eskiden dışarda eldivenle gezdiğini şimdi bana olan sevgisinden büyük oranda iyiye doğru yol aldığını söyledi.sert çık dedi ona karşı sert çık yoksa o seni ezer sana dediğini yaptırır dedi.sert çıkıyorum bende.dün yine küçük bişey için tartıştık.değer mi diye bağırdım gel di özür diledi.değmez haklısın dedi.
bilmiyorum belki çıkar yol bulucam belki bulamıycam bilmiyorum ama inşallah herşey düzelir diye biraz olsun çabalamak istiyorum.gerisi Allah a kalmış benim de kafam karışık çünkü...
ben küçükken sokağa çıkardım,yolda ne kadar ambalaj varsa kek kola bisküvi kurabiye vb. ambalajları,hepsini toplardım,(markalı ürünlerin ambalajı) ve evde bir odaya doldururdum.ben bunların hepsini büyüyünce kendime alıp yicem derdim amaç oydu yanikaydirigubbakcemile2
işte böyle bir kocam olsa birgün gelirdim eve,çöp ambalaj poşet bilimum atık ne varsa,çocukluğumdaki gibi eve getirirdim.hatta getirmekle kalmaz bütün odalara dağıtırdım.çamurlu ayakkabılarla evin içinde dans ederdim.sokaktanda birer tane en azılısından kedi köpek getirirdim,hep beraber evde kovalamaca oynardık
şaka yaptığımı düşünüyorsunuz değilmi?hayır ben gayet ciddiyim.ve sizinde buna benzer birşey yapmanızı öneriyorum.çünkü o temiz dünyası yıkılacaktır.o eve girmesi aylarını alacaktır.o evi aylarca temizlemesi gerekecektir.ama böyle birşey yapamadığı için,kirliliği kabul edecektir.tabi o evi temizlemek sizi biraz zorlar ama kocanız değiştikten sonra güle oynaya yaptığınız ilk temizlik olacaktır bence
sorgulamadan dedigimi yaparsan gorursun basarisini. sen o ne kadar titizse ondan 2 kat daha titiz ol. erkek mantigi boyle isler. iki uc hafta titiz catlak hatunu goster sen ona. bak neler oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?