Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

ayyy buna çok sevindim gerçektende.
umarım en kısa zmanda tedavi olur ve bu müjdeyi bizimle paylaşırsın.
şuan 34 mesajın olmuş,50 ye az kalmış.50 olunca ben sana mesaj atarım.
buradan yazmak yasak herhalde.

büyük bi ihtimalle dr gitmeyi kabul etmez böyleleri bence sen daha fazla vakit kaybedip sinirhastası olmadan bu evliliği noktala.ypksa ilerde sen psikiyatrise gitmek zorunda kalırsın.baksana bu eşinin yeni bir huyu değil evlenmeden öncede böyleymiş atalarımız ne demiş can çıkar huy çıkmaz fazla düşünmene gerek yok zamanla sevginide kaybedeceksin çünki.ha dr gitmeyi kabul ederse tabi başka ama bence pek umut vadetmiyor.bide merak ettim bütün gün iş yerinde kendini yiyodur heralde hem senin evde nerelere dokunduğunu hemde eve kimler geldi evimi kirletti diye allah yardım etsin

50 olmalıyım hemen :)
ben inşallah düzeleceğine inanıyorum ve inanmak istiyorum.insanı umutları hayata bağlar.dediğim gibi Allah sonumuzu hayır etsin..olumsuz olmak olumsuz bakmak istemiyorum

Evet ,netertuacığım.Ben de şu an istanbul'da psikiyatrist dr olan çocukluk arkadaşlarımdan birini önerdim..opuyorumnanaktan

delirium82(kullanıcı paneline bir bak)
şimdi telefonunu buldum dediğim uzman psikoloğun,ayrıca bazı günler %60 indirim uyguluyormuş.zaten fiatlarıda uygun normalde.bakırköydeymiş.sana uzak mı bilemiyorum ama telefonla yada internetten webcamla da görüşme kabul ediyormuş.eşin belki bu şekilde daha rahat kabul eder gibi .evinizde terapi alırsınız isterseniz.

Evet ,netertuacığım.Ben de şu an istanbul'da psikiyatrist dr olan çocukluk arkadaşlarımdan birini önerdim..opuyorumnanaktan

ne kadar iyisin.hiç tanımadığın birine yardım ediyorsun. tebrikler.alkisalkisalkis
umarım ben de bir çare bulurum. :uhm:
istanbul da yaşasaydım ben de arkadaşınızın ismini isterdim.
şimdi benim sorunum şu ben eşimi ikna etsemde(ki asla ikna olmuyor) burası küçük bir yer ve gerçekten uzman birini bulmak zor,kendim gittim,çok da bir faydası olmadı.

çok çok iyi olur.doktora gidiyomuş tedavi oluyomuş havasına girmez hem.kasmaz kendini.bakıyorum hemen.:1hug:

her iki doktorlada görüşmeyi planlıyorum.önce kendim gidip durumu izah edicem sonra inşallah eşimi götürücem. valla Allah razı olsun sizlerden içim ferahladı.sizlerinde en ufak bi sıkıntınızda Allah yardımınıza koşsun

ben bu psikoloğun kitaplarını okuyorum,aynı zmanda tv ve radyo programı var.onu dinleye dinleye kendimi geliştirdim bayagı.çok faydalandım.çocuk eğitimi konusunda da iyi oldu.

duan için çok mutlu oldum.kocaman bir amin diyorum. :asigim:
evet çok iyi düşünmüşsün.ön görüşme yapmak her zman için en iyisidir.
eşinizle doktora gittiğinzde sizde doktora herşeyi anlatamazsınız belki de(eşinizin yanında)
herşeyi de eşiniz anlatmaz zaten.bu şekilde de tedavinin süresi uzar bence.
ön görüşme çok iyi fikir.
gittiğinde bizleride bilgilendir tamam mı canım.

çivi çiviyi söker tarzında sizde yalancıktan bir takıntı geliştirip onu bunaltmayı deneseydiniz.. misal kirlilik hastalığı dalga geçmiyorum olabilir belki ne bileyim..

benim eşimin kuzeni böyle bir hastalığa sahipmiş.. tıp okuyormuş.. tusta birincilik kazanmış.. bölüm olarak jinekoliji seçmiş.. meslekten soğmuş ve bırakmış.. ve daha sonra özel bir sebepten intihar etmiş.. ama bu hastalığa sahip kişilerin kendi iç dünyalarıa çok sıkıntılı..
sadece siz değil onlarda sıkıntı yaşıyor..

onlara ne çektiğinizi nasıl olduğunu nasıl göründüğünü ancak onun göründüğü gibi göstererek yardımcı olabilirsiniz ( uzman yardımı almayı redderse)
yani o takıntılı ise siz bu takıntıyı ekarte etmelisiniz.. mesela en basitinden anlattığınız bir cümleden bunu farkettim.. be uzak duruyrum o yinede sarılıyor ama ona soğuduğumu farketmeye başladı..
yani oda aslında durumdan rahatsız ama engel olamıyor...
nicholas cage in bir filmi var orda da bir titizlik hastası adamın hikayesinden bahsediliyor.. (üç kağıtçılar) yani bu hastalığa sahip kişilerin de etrafındaki kişilerinde hayatları çok zor

güzel bir paylaşım olmuş,teşekürler.a.s.
söylediğiniz filmi izleyeceğim en kısa zmanda.merak ettim.

netertuacım,konuyla alakası yok ama birşey diyeceğim,yazı boyutunu biraz büyütebilirmisin tatlım ?:kedi: Çok küçük,insanın gözünü yoruyor okurken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…