- Konu Sahibi delirium82
-
ayyy buna çok sevindim gerçektende.
umarım en kısa zmanda tedavi olur ve bu müjdeyi bizimle paylaşırsın.
şuan 34 mesajın olmuş,50 ye az kalmış.50 olunca ben sana mesaj atarım.
buradan yazmak yasak herhalde.
eger bu yazdıklarımı kabul ederse ben de sana istanbul da çok iyi bir terapi uzmanı (alanında gerçekten uzman bir kişi) tavsiye ederim.
eger istersen sonra ismini veririm.
liyadora arkadaşın tavsiye ettiği psikiyatr yanlış okumadıysam,benim tavsiye ettiğimse uzman psikolog,her ikisine birlikte tedavi olursa umarım hayat daha yaşanılır hale gelecek.
şimdiden geçmiş olsun :teselli:
Evet ,netertuacığım.Ben de şu an istanbul'da psikiyatrist dr olan çocukluk arkadaşlarımdan birini önerdim..opuyorumnanaktan
delirium82(kullanıcı paneline bir bak)
şimdi telefonunu buldum dediğim uzman psikoloğun,ayrıca bazı günler %60 indirim uyguluyormuş.zaten fiatlarıda uygun normalde.bakırköydeymiş.sana uzak mı bilemiyorum ama telefonla yada internetten webcamla da görüşme kabul ediyormuş.eşin belki bu şekilde daha rahat kabul eder gibi .evinizde terapi alırsınız isterseniz.
delirium82 kullanıcı paneline bakıp,okudun mu???
oraya birşeyler yazdım da
her iki doktorlada görüşmeyi planlıyorum.önce kendim gidip durumu izah edicem sonra inşallah eşimi götürücem. valla Allah razı olsun sizlerden içim ferahladı.sizlerinde en ufak bi sıkıntınızda Allah yardımınıza koşsun
gider gitmez sizleri de bilgilendiririm. :)
çivi çiviyi söker tarzında sizde yalancıktan bir takıntı geliştirip onu bunaltmayı deneseydiniz.. misal kirlilik hastalığı dalga geçmiyorum olabilir belki ne bileyim..
benim eşimin kuzeni böyle bir hastalığa sahipmiş.. tıp okuyormuş.. tusta birincilik kazanmış.. bölüm olarak jinekoliji seçmiş.. meslekten soğmuş ve bırakmış.. ve daha sonra özel bir sebepten intihar etmiş.. ama bu hastalığa sahip kişilerin kendi iç dünyalarıa çok sıkıntılı..
sadece siz değil onlarda sıkıntı yaşıyor..
onlara ne çektiğinizi nasıl olduğunu nasıl göründüğünü ancak onun göründüğü gibi göstererek yardımcı olabilirsiniz ( uzman yardımı almayı redderse)
yani o takıntılı ise siz bu takıntıyı ekarte etmelisiniz.. mesela en basitinden anlattığınız bir cümleden bunu farkettim.. be uzak duruyrum o yinede sarılıyor ama ona soğuduğumu farketmeye başladı..
yani oda aslında durumdan rahatsız ama engel olamıyor...
nicholas cage in bir filmi var orda da bir titizlik hastası adamın hikayesinden bahsediliyor.. (üç kağıtçılar) yani bu hastalığa sahip kişilerin de etrafındaki kişilerinde hayatları çok zor
güzel bir paylaşım olmuş,teşekürler.a.s.
söylediğiniz filmi izleyeceğim en kısa zmanda.merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?