- Konu Sahibi delirium82
-
netertuacım,konuyla alakası yok ama birşey diyeceğim,yazı boyutunu biraz büyütebilirmisin tatlım ?:kedi: Çok küçük,insanın gözünü yoruyor okurken...
Bitanem tek senin yazını küçük görüyorum :kedi:ben genelde büyük ve kalın yazıyorum . hatta herkesin büyük ve kalın yazması taraftarıyım çünkü okunması çok zor oluyor.
şaşırdım şimdi .:1shok:
aklıma birşey geldi.senin pc nin metin boyutu küçük veya ortaya ayarlıysa yazılar çok küçük görünebilir.
biliyorsundur ama ben yine de bir daha yazayım.
(istersen oraya bir bak.sayfanın en üst kısmında görünüm diye bir yer var oraya tıkla.oarada metin boyutu diye bir yer var.orada en büyük sekmesine tıkla.)
olmazsa yine konu sorumlusuna soralım çünkü ben büyük ve kalın yazıyorum genelde.
en son yazdığım mesaj nasıl.hala mı küçük gözüküyor.
(çok büyük yazmasam da kalın yazarım daha iyi okunması için )
punchshe arkadaşın yazdığı yazı sende nasıl gözüküyor o daha küçük değil mi????
Bitanem tek senin yazını küçük görüyorum :kedi:
Bu mesajın daha büyük opuyorumnanaktan Hayır,onunki daha büyük görünüyor ben de tatlım
ayyy inanmıyorum.onunki de bende küçük gözüküyor.
bunu bir soralım yardım msasına veya konu sorumlusuna.
çok şaşırdım walla akannehir
senin yazı gene küçülmüş .Anlamadım valla kaydirigubbakcemile3
ben genelde büyük ve kalın yazıyorum . hatta herkesin büyük ve kalın yazması taraftarıyım çünkü okunması çok zor oluyor.
şaşırdım şimdi .:1shok:
aklıma birşey geldi.senin pc nin metin boyutu küçük veya ortaya ayarlıysa yazılar çok küçük görünebilir.
biliyorsundur ama ben yine de bir daha yazayım.
(istersen oraya bir bak.sayfanın en üst kısmında görünüm diye bir yer var oraya tıkla.oarada metin boyutu diye bir yer var.orada en büyük sekmesine tıkla.)
olmazsa yine konu sorumlusuna soralım çünkü ben büyük ve kalın yazıyorum genelde.
İkna olursa Burak a gitmeye,herşeyin düzeliceğine inanıyorumyerimseniben
İkna olursa Burak a gitmeye,herşeyin düzeliceğine inanıyorumyerimseniben
Burak beye bende gidiyorum.panik atak(Önümüzdeki günlerde tekrar gideceğim..Ama iyi bir dr.Sadece konuşması, ses tonu bile kişiyi rahatlatıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?