Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

netertuacım,konuyla alakası yok ama birşey diyeceğim,yazı boyutunu biraz büyütebilirmisin tatlım ?:kedi: Çok küçük,insanın gözünü yoruyor okurken...

ben genelde büyük ve kalın yazıyorum . hatta herkesin büyük ve kalın yazması taraftarıyım çünkü okunması çok zor oluyor.
şaşırdım şimdi .:1shok:
aklıma birşey geldi.senin pc nin metin boyutu küçük veya ortaya ayarlıysa yazılar çok küçük görünebilir.
biliyorsundur ama ben yine de bir daha yazayım.
(istersen oraya bir bak.sayfanın en üst kısmında görünüm diye bir yer var oraya tıkla.oarada metin boyutu diye bir yer var.orada en büyük sekmesine tıkla.)
olmazsa yine konu sorumlusuna soralım çünkü ben büyük ve kalın yazıyorum genelde.

en son yazdığım mesaj nasıl.hala mı küçük gözüküyor.

(çok büyük yazmasam da kalın yazarım daha iyi okunması için )

punchshe arkadaşın yazdığı yazı sende nasıl gözüküyor o daha küçük değil mi????

Bitanem tek senin yazını küçük görüyorum :kedi:

Bu mesajın daha büyük opuyorumnanaktan Hayır,onunki daha büyük görünüyor ben de tatlım

Bitanem tek senin yazını küçük görüyorum :kedi:

Bu mesajın daha büyük opuyorumnanaktan Hayır,onunki daha büyük görünüyor ben de tatlım

ayyy inanmıyorum.onunki de bende küçük gözüküyor.
bunu bir soralım yardım msasına veya konu sorumlusuna.
çok şaşırdım walla akannehir

senin yazı gene küçülmüş .Anlamadım valla kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok ilginç
en son yazdığım mesaj 1.boyutta ve kalın yazdım halbuki :uhm:
konuyu sohbete çevirmemek adına profiline yazacaktım ama yazacak yer bulmadım nedense.
konuyu yardım masasına taşıdım.oradan bize yradımcı olurlar.
belkide senin sayende düzelecek.
bende büyük ve kalın yazıyorum diye seviniyordum.çünkü küçük boyuttaki yazıların okunması o kadar zor ki.bir de hiç aralık bırakmadan yazmışsa ve uzunsa okumak bir işkence

bende de küçük görünüyor bunun sebebi metin boyutu falan değl senin seçmiş olduğun yazı karakteri bence :))

misal aynı boyut farklı yazı tipleri;

aaaaa
bbbbb aynı boyuttalar ama yazı tipleri farklı..

bu arada konu sahibi arkadaş nerede?

Allah sabır versin..Kalbim prese girdi sanki, okurken..:1shok:
Peki eşin işyerinde ne yapıyor?Böyle takıntıları varsa çalışması falan da zor olmaz mı?
ınşallah tedaviyi kabul eder ve tedavi de sonuç verir,yoksa bu hal ,çok çekilmez bir hal...

burdayım arkadaşlar iş yerinde işler çok yoğun fırsat bulupta yazamadım.
iş yerinde nasıl olduğunu sormuşsunuz.eşim dışarı çıktığında herhangi bir sorun yok.işyerindede rahat normal insan gibi.ama evi onun temiz bölgesi temiz alanı.zaten işten gelir gelmez bi yere dokunmadan duşa girer sonra oturur.dediğim gibi evi onun temiz alanı.dışarıdan evine bişey girsin istemez.ekmek alınmışsa poşete koyarız eve geldiğinde poşeti atar ekmekliğe koyar.dışardan alınan ürünlerin dışını siler yoğurt falan gibi.sebzeleri poşetinden çıkarır öyle dolaba koyar.bu şekilde.asıl derdi dışarıyı eve sokmamak.sanırım bu yüzdende dışardan hiç kimsenin eve gelmesini istemiyor.ve dışarıdan bişey geldiğinde direkt gider kirli odasına koyar taki yıkanana kadar hem o eşya hem kendini ona dokunmaz.benim çöp torbasındaki eşyalarımda mesela şimdi kirli odasında ve yıkanmayı bekliyor.ben yıkayıp ütüleyip koymuş olsam bile ((

obesefif kompulsif (ya da ona benzer bışey) dıye bır hastalık var. tarif ettıklerınız ona benzıyor. bır arkadaşımda var bu hastalık, psıkıyatr a gıtmelı eşınız. ıkna edın onu. yoksa çekılır dert değıl bu!

İkna olursa Burak a gitmeye,herşeyin düzeliceğine inanıyorumyerimseniben

galiba en büyük sorun ikna etmek.dün akşam konuştum bahsettim doktordan çok huzursuz oldu doktor ortamı beni geriyor çok sinirleniyorum doktorlar beni anlayamıyor dedi.bilmiyorum bilemiyorum doktorla olmaz ben kendim halledicem dedi.

Kirli odası vs. zor bir hayat..Kendisi için değilde onunla birlikte yaşayanlar için zor..Ailesi nasıl başetmiş?

Evlenmeden önce biliyordun herhalde,başedebilirim gibi gelmiştir mutlaka..
Ah biz kızlara evlenmeden herşey tozpembe geliyor,halledilir geliyor bazı sorunlar..

bu durumu biliorm bi yakınımızın eşindede vardı adam dısardan geldinde anahtarlarını tek tek ıslak yıkar silerdi dizerdi masaya lavaboya gittinde belden assa banyo ettirirdi kendini karısınada lavaboya gittinde belden assa yıkan öle gel yoksa yanıma yaklasamassın derdi o derece yanii psikopatlık derecesinde psikologa falan gittiler cunku kız dayaanamıcaktı bosanma derecesine geldi cok zor bi durum bunu için profesyonel destek almanız lazım canımm Allah yardımcın olsunn

Burak beye bende gidiyorum.panik atak(Önümüzdeki günlerde tekrar gideceğim..Ama iyi bir dr.Sadece konuşması, ses tonu bile kişiyi rahatlatıyor..

Burak benim bebeklikten beri arkadaşım.Annesi ,annem babam ailece görüşüyoruz.Kardeş gibi büyüdük..Dr yönünü hiç bilmiyorum ,ama iyi bir dr olduğunu duydum,İnşallah faydası oluyordur herkese..:Saruboceq:

canım allah yardımcın olsun aynı problem bızım akrabamızın basında kocasının tıtızlıgı yuzunden akrabaları bıle gıtmıyor yaslı bı babası vardı bakmak ıcın yanına getırdı 1 gun bakabıldı sadece kadın babasını gerı gonderdı gonderdıgı gunde evı bastan asagı camasır suyuyla temızlettı kımseye gıtmez kımsenın evınde bısey yemez ıcmez bı kere bıze geldıler bızde yemek yedı esı bıle sasırdı sordu nasıl yedın dıye ve verdıgı cevap lavabolarına gırdım tertemız camasır suyu kokuyodu havlularıda mıs gıbı deterjan kokuyodu bunlar temız guvenerek yedım dedı karı koca calısıyolar ekonomık durumları ust sevıyede ama sadece 1 tane kızları var onu bıle buyuturken kadın ne cıleler cektı son zamanlarda sıddet bıle uygulamaya basladı ben nısanlıyım grıp oldum nısanlım burnumu ellerıyle temızledı benım catalımla kasıgımla yer cokta temız duzenlı allah yardımcın olsun ama sen baş edemezsın destek almanız sart senı bu adam delırtır kesın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…