- 27 Nisan 2009
- 2.789
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.178
- 683
- Konu Sahibi delirium82
-
evet canım istanbuldayım.bu akşam konuşucam durumu.eğer küçük bi ışık görürsem hemen haber veririmburdan yada mail atarım sana.çok teşekkürler..şimdi çıkmam gerek mesai bitti.eve gidip banyo yapmam gerek
çok zor bir durum.ailesine de çok kızdım.evlenmeden önce neden seni uyarmadılar.oyuna gelmişsin resmen.
evlenmeden öncede bu durumu varmista,bu kadar degilmis öyle demis arkadasimiz.demek ki hastaligi ilerlediayyy bende bunaldim okudukca, bu nasil birseydir ayol..
Bence tedavide fayda etmez, bir kere gitmis cünkü haplari birakmis
yine aynisini yapar, mesleginde mühendis yaziyor, ekonomik zorlugunda
olmadigina göre, yol yakinken kac kurtar kendiniii...
Mesela siz evlenmeden önce disarida bulustugunuzda felan, hic öpmedimi seni?
Bu durumu fark etmen gerekirdi canim, hic aksam evlerine yemege felan gitmedinmi?
Ne bileyim, disarida yemege cikmadinizmi? Restauranttan yemek yiyemez, böyle birisi cünkü
inan arkadasim senin adina cok üzüldüm.Allah sabir versin sana.diken üstündesin her zaman yani.bu evlilik degil bir iskence.inan böylesini ilk defa duyuyorum.insaallah tedaviyi kabul eder ve hersey yoluna girer.yoksa bu sekilde inan yürütmesi cok zor.temizlik hastasi olan tanidigim birisi var.aman Allahim.kadin kimin evine giderse gitsin bastan asagi inceler,perdelerden tut kornejini,camini,aklina ne gelirse artik.evde gezinir.yatak odasina gider oraya bakar falan.birgün dügüdeyiz wc ye gittik.kadin orda birde baktim ki,yere atilan tuvalet kagitlarini topluyor.oda evine, kimsenin gelmesini istemez.tabiki kolay degil.bu durumda olan herkesin Allah yardimcisi olsun.
Acilen tedavi görmesi gerekiyor obsesif kombikasyon bozuklugu :)tıptaki adı geçmiş olsun .
senin kocan temizlik hastası demek az gelir bence. acilen yardım alması lazım. terpi görmesi lazım. bu anlattıkların boşanma sebei. ailene söyle bu durumu bence. ve acilen eşini terapi için ikna et. çok ciddi şeyler anlattıkların. sana psikolojik şiddet uygulanıyor bu evlilikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?