Kocam temizlik hastas :( Ltfen yardm

O tedavi olmazsa zaten yakında sen tedavilik olursun, çok üzüldüm gerçekten senin için hayallerin için ama annen üzülmesin diye böyle bir şeyi çekmek yanlış çünkü annen zaten mutsuz olduğunu anladığında daha kötü olur herşey...

onu gerçekten seviyorsan sensizlikle tehdit et bir şeyler yap hastaneye gitmesi için eğer gitmezse zaten uğraşmaya değmez

bir arkadaşım vardı şirkette yine aynı yerde çalışan başka birisiyle evlendi evlenmeden önce çocuğın ailesi kız arkadaşımıza çok baskı yaptı bir an önce evlenin mutlu olun falan diye ama meğerse çocuk sinir hastası falamış ailesi bir an önce kurtulmak için aceleci davranmış..evlendikten sonra anladı kız ve yıllardır çekiyor en sonunda boşandı...

lütfen kendine yazık etme

Rica ederim,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Daha önce tedavi görmüş,yine görebilir..Ama ikna etmek lazım önce...

allah yardım etsin ama bence terapiye ikna edin eşinizi yoksa düzelmesini beklerseniz sizinde psikolojiniz bozulur..

Kabus gibi ya :bbo:
Böyle evlilik yürür mü, bi yerden sonra sen tıkanırsın zaten.
Çözüm olarak ailesiyle iş birliği yapıp rest çekmen geliyor aklıma. Tedavi olmaya karar verene kadar eve gelmemesini, onu görmek istemediğini söyle kararlı bir şekilde, ailesi de evde ona rahatsızlık versinler, hepiniz tedavisi olmazsa ona karşı tavrınızı değiştirmeyeceğinizi söyleyin, mecbur bırakın yani. Tedavi olmazsa onun durumu da kötü senin de. Çekilecek, bir gün düzelir diye sabredilecek bir konu değil bu, gün geçtikçe ilerleyecektir bu takıntıları :sinifsinif:

ayyy bende bunaldim okudukca, bu nasil birseydir ayol..
Bence tedavide fayda etmez, bir kere gitmis cünkü haplari birakmis
yine aynisini yapar, mesleginde mühendis yaziyor, ekonomik zorlugunda
olmadigina göre, yol yakinken kac kurtar kendiniii...

Mesela siz evlenmeden önce disarida bulustugunuzda felan, hic öpmedimi seni?
Bu durumu fark etmen gerekirdi canim, hic aksam evlerine yemege felan gitmedinmi?
Ne bileyim, disarida yemege cikmadinizmi? Restauranttan yemek yiyemez, böyle birisi cünkü

Offf bu ne ya..
Bugüne kadar eşi aldatana da, şiddet uygulayana da bu kadar net yazmamıştım
Ama senin durumunda kaçınılmaz tavsiye bu..
Kurtul o adamdan..

inan arkadasim senin adina cok üzüldüm.Allah sabir versin sana.diken üstündesin her zaman yani.bu evlilik degil bir iskence.inan böylesini ilk defa duyuyorum.insaallah tedaviyi kabul eder ve hersey yoluna girer.yoksa bu sekilde inan yürütmesi cok zor.temizlik hastasi olan tanidigim birisi var.aman Allahim.kadin kimin evine giderse gitsin bastan asagi inceler,perdelerden tut kornejini,camini,aklina ne gelirse artik.evde gezinir.yatak odasina gider oraya bakar falan.birgün dügüdeyiz wc ye gittik.kadin orda birde baktim ki,yere atilan tuvalet kagitlarini topluyor.oda evine, kimsenin gelmesini istemez.tabiki kolay degil.bu durumda olan herkesin Allah yardimcisi olsun.

evlenmeden öncede bu durumu varmista,bu kadar degilmis öyle demis arkadasimiz.demek ki hastaligi ilerledi

Senin tanıdığın birşey değilmiş, bizim bir komşumuz vardı yaşlı bir teyze. Evin üst katında o yaşıyordu alt katında kocası çocukları.. Kapı dışarı çıkmazdı, çocuklarının düğünlerine dahi gitmemiş, evine zaten kimseyi sokmuyordu, elinde kapıları tutmak için mendille gezen bir teyze :gitme:

canım ya ne kadar zor bir durum herkesin dedigi gibi tedavi sart kabul etmezse önce sen konus doktorla ikna için yol gosterir en azından:teselli:

doktor tedavısı olmadan geçmez
mutlaka psıkologa gıdın...bunu eşinize nasıl kabul ettırırsınız bılemıyorum ama mutlaka tedavı olmalı...takıntı hastası...obseefıf kompulsıf bozukluk...
umarım yakında ıyı haberlerınızı alırız...

işin gerçekten çok zor.
benim de tanıdığım biri vardı pantolonunu jilet gibi ütüler,sonra da ütüsü bozulacak diye bir yere oturmazdı.
kolay gelsin sana canım

başlığı okuyunca ne güzel dedim eşi temiz genelde erkeklerin dağınıklığından şikayet edilir dedim ama
senin duruum biraz farklı vahim..
allah yardımcın olsun.
eşin dr gitmeyi kabul etmiyosa sende daha önce kullandığı ilacı çaktırmadan yemeğine kat ne kadar doğru bi çözüm ama aklıma başka bişey gelmedi

ben hiçbir konuyu böyle bir solukta okumnamıştım..:1shok: gözümde bile canlandıramıyorum içim ürperdi...
gerçekten işiniz çook ama çok zor.
evimde iki köpek besliyorum köpeklerde hergün gezip geliyor o birde bizim evleri görse pislik yuvası diye nitelendirri kafayı üşütür heralde.delikafadulden

cidden evde hayvan beslemeyi teklif etseniz balık kuş. vb. acaba oyalanır mı?
birde madem daha önce ilaç kullanmış sizde o ilacı alıp yemeğine koysanız yada içeceğine falan. bir şekilde yuttursanız.

birde birşeyi çok merak ettim. yemekten sonra kirli tabak kaşık nasıl çözüm buluyor. onlara dokunabiliyormusunuz?

Allah kolaylık versin arkadaşım.çooook zor.
tedaviyi kabullenmeyen kişi çoooook zor.bunu en iyi ben bilirim.:a015:
benim eşimde de var.
bu kadar aşırı değil ama yinede zor.
mesela tuvalette çok uzun kalır,banyoda vb...
ellerimizi iyi yıkamamakla suçlar.on kere sorar.
el havlusu ayrıdır.
malesef bizimki de doktora gitmeyi asla kabullenmez.
hasta olduğunun bile farkında değil kafamçokkarıştı

kesinlikle sana katılıyorum okurken bile için daraldı.böyle yaşanırmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…