- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso
ay arkadaslar olayı güç savası haline cevırmeyın lutfen
hanımın tup bebek yapmak gıbı bır ıstegı yok
ama zor yıllar gecırdıgı ıcın bırakmayı da ıstemıyor olabılır kendı düşüncesı bosanınca daha da mutsz olacagını düşünüyordur oyle dusunuyorsa haklıdır herkesın kendı hayatı dogrudur ne bılelım.
süslensın puslensın eve alcagı tup parasını aksam kuafore gıdıp harcasın evde süslü gezsın kendını ıyı hıssettsın.
bence işin evet kötudur ama, demekki o evın sahıbı teyzen oldugu ıcın sızın gecımınız zor oldugu ıcın teyzenı hos tutuyor kocan,
teyzen de hossohbet bırı oldugu ıcın bu kadar samımıler,
muhteelen eşin ikizler burcupara verene tapıyor cinsinden
, teyzende aslansa tamamdır bu iş,
fuxx buddy degıller yatak arkadası degıllerse de bu samııyetlerı cırkın hele bıcak dayamasından dolayı bosanmmamayı ve ölümü tercıh etmenı anlamıyorum ınsan hayata 1 kere gelıyor bunu bılmelısın.
herneyse sımdı sen madem süslen puslen eve yemek yapma temızlık yapma kendıne bakım yap. kendını ıyı hısset su an yapabılcegın tek sey bu
hayatının mnutsuzluk mutluluk anları eşine göre degısıyor ona mudahale edemıyorsun kendıne mudahale et bari daha mutlu olmak ıcın bakımlı ol daha bakımlı ol.
işin de kötu ama hıc bır ıs ıyi degıl süslü puslu ol hem işinde de daha da saygı duyarlar sana, mıllet sekreter olmak ıcın bıle kuyrukta oyle düşün .üzme daha kendını guzelım durumun zaten cok hos degıl. herkesın ımkanları da bır degıl dedıgın gıbı.
ay arkadaslar olayı güç savası haline cevırmeyın lutfen
hanımın tup bebek yapmak gıbı bır ıstegı yok
ama zor yıllar gecırdıgı ıcın bırakmayı da ıstemıyor olabılır kendı düşüncesı bosanınca daha da mutsz olacagını düşünüyordur oyle dusunuyorsa haklıdır herkesın kendı hayatı dogrudur ne bılelım.
süslensın puslensın eve alcagı tup parasını aksam kuafore gıdıp harcasın evde süslü gezsın kendını ıyı hıssettsın.
bence işin evet kötudur ama, demekki o evın sahıbı teyzen oldugu ıcın sızın gecımınız zor oldugu ıcın teyzenı hos tutuyor kocan,
teyzen de hossohbet bırı oldugu ıcın bu kadar samımıler,
muhteelen eşin ikizler burcu
para verene tapıyor cinsinden, teyzende aslansa tamamdır bu iş,
fuxx buddy degıller yatak arkadası degıllerse de bu samııyetlerı cırkın hele bıcak dayamasından dolayı bosanmmamayı ve ölümü tercıh etmenı anlamıyorum ınsan hayata 1 kere gelıyor bunu bılmelısın.
herneyse sımdı sen madem süslen puslen eve yemek yapma temızlık yapma kendıne bakım yap. kendını ıyı hısset su an yapabılcegın tek sey bu
hayatının mnutsuzluk mutluluk anları eşine göre degısıyor ona mudahale edemıyorsun kendıne mudahale et bari daha mutlu olmak ıcın bakımlı ol daha bakımlı ol.
işin de kötu ama hıc bır ıs ıyi degıl süslü puslu ol hem işinde de daha da saygı duyarlar sana, mıllet sekreter olmak ıcın bıle kuyrukta oyle düşün .üzme daha kendını guzelım durumun zaten cok hos degıl. herkesın ımkanları da bır degıl dedıgın gıbı.
saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso
Yapamasin zaten!!! Babanin sitesi degil burasi....kendine gel...
Buraya konu acmissin herkes elinden geldigi kadar sana yardimci duaci oldu....inananda olacak inanmayanda....niye takiliyorsunki buna?
Her allahin günü kocasini teyzesinle düsünene rastlamiyoruz kusura bakma...
Kim sana ne dedi? Kim sana kalkip kötü bir laf etti? Milleti kac defa topiginden kovan sen degilmiydin..?
Hadi ordan ya.....
Uslubuna dikkat et,arkadaşım kk kadınları sana dünyayı dar eder bunuda unutmaklava:
Uslubuna dikkat et,arkadaşım kk kadınları sana dünyayı dar eder bunuda unutmaklava:
aynen kardeşim ya,ben topğin hepsini okudum aralarda da yardımcı oldum herkes gibi,arkadaş sanal alemde üstümüze yürüyorkaydirigubbakcemile5
dedirtme bana derken bayağı bi demiş oldun zaten hanım...
herkesin midesi bu durumu kaldıramaz ama..... bunu da hesaba katmak lazım
Kedicik burda kendini çok güzel savunuyorsun. Demek ki özgüvenin o kadar az değil.Bu özgüveni aile yaşamında da sergile. Tabi burda bizle düşüncelerini rahatça ifade ediyorsun çünkü bizim sana bıçak sallamamız mümkün değil.Ama evde rahat konuşamazsın çünkü canın tehlikede. Ayrıca bu bıçak olaylarını her evde olan aile içi problem zannetme. Bu dediğin olay yüzde bir falandır toplumda. Onların sonunun genelde ne olduğunu da aç gazeteyi oku 3. sayfa haberlerini öğren.
pardon kim kimi kovdu gidene kapı göstermek suçmu? inanın dayanamayacağım kocamla mı uğraşayım teyzemle mi işimle mi sizinle mi anlamadım ya valla böyle yapacaksanız yapmayın yorum yaaa iice bozdunuz sinirimi bu ne yaaaa yardıma bak önce canımcicim sonra tü kaka ne yardım ne yardım istemiyorum ya bana söven sövsün ben katlanayım oldu laf söyleyince de ben suçlu ne adaletli dünya tuzunuz kuru değil mi
pardon kim kimi kovdu gidene kapı göstermek suçmu? inanın dayanamayacağım kocamla mı uğraşayım teyzemle mi işimle mi sizinle mi anlamadım ya valla böyle yapacaksanız yapmayın yorum yaaa iice bozdunuz sinirimi bu ne yaaaa yardıma bak önce canımcicim sonra tü kaka ne yardım ne yardım istemiyorum ya bana söven sövsün ben katlanayım oldu laf söyleyince de ben suçlu ne adaletli dünya tuzunuz kuru değil mi
ben buradan anlıyorumki aslında sizler gerçekten anlayarak dinleyerek yorum yazmamışsınız hani dün de dediniz ya dullar kötü kadınlar mı ki toplum öyle baksın ben de size dedim ya boşanıp gelip yan komşunuz olsam ne yapardınız diye ii karşılayacağınızı söylediniz demek ki bu yorumların hepsi gerçek dışıymış dünden bugüne bu kadar değiştiyseniz gerçekten yan komşunuz olsaydım herhalde dulum diye taşlardınız beni
Bize karşı takındığın tavrını kocana takınsan bi daha üstüne yürüyemez
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış bloğa yazıyor olabilirim kusura bakmayın sadece yardımistiyorum ne yapabilirim diye.
benim sorunum şu 2 yıllık bir evliliğim var ve eşim benim teyzeme çok ilgi gösteriyor teyzem dul bir bayan ve açıkçası alımlı biri. daha önceleri farklı yerlerde oturuyorduk ama bazı sorunlardan dolayı şimdi aynı apartmanda ve karşılıklı dairelerde oturuyorum. eşim sürekli teyzemin kapı sesini dinliyor ne zaman geldi ne zaman gitti yanında kim vardı diye eve girerken camına bakıyor ay açık kalmış camı falan diyor.Teyzem normalde anneannemle yaşıyor ama haftadabir de bizim oradaki evine geliyor sürekli arıyor teyze geldin mi yok teyze aç mısın diye. Kızdığı şeylere çok dikkat ediyor ve o kızıyor diye bana da yaptırmıyor. Ben uuyor numarasıo yapıp bir gün dinledim konuşmalarını o kadar çok eğleniyorlar k beraber kahkalar havada uçuşuyor. Kocam teyzemin bir dediğini asla iki etmiyor. Ben de tepki verdiğimde ya kavga edecez sus diyor yada hakikaten kavga ediyoruz sürekli bana karşı onu kolluyor ve kavgalarımız da aşırı ouyor bıçakla üzerime yürüyor ve saplamak için savuruyor bıçağı. Deli olucam ya bir keresinde kavga çıkardım teyzeme al senin olsun kocam dedim küstü ikiside ben ne kadarterbiyesizmişim diye 15 gün konuşmadık teyzemle ama evdede sürekli kavga en son yetti artık huzursuzluk eşimde barışın deyip duruyor binbir yeminden sonra barışmayı kabul ettim 4 kere kapısına gittim açmadıhanımefendi kapıyı ama sonunda barıştık. Malesefki eşimin yeminleri yine yalanmış aynı olaylar hala devam ediyor. Yardım edin lütfen....ya bu nasıl hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?