Kocam Teyzeme ok dkn!

saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso

seni zorlayan yok ...tutan da yok....tek dediğimiz ekonomik özgürlüğün var,çoluk çocuk yok,can güvenliğin için kurtul....
valla bu terbiyesizlikse en terbiyesiz olayım

:1shok: ikizler öyle insanlarmı

teşekkür ederim arkadaşım söylediklerim fikirlerim yanlışda olsa yapıcı yorum yaptığın için diğer arkadaşlar nedense artık sabrımı denemeye başladılar hakaret dozunda yaşadıklarım zor hayatım zor kendimi anlatmam daha da zor anlayışsız insanlara

saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso

dedirtme bana derken bayağı bi demiş oldun zaten hanım...

herkesin midesi bu durumu kaldıramaz ama..... bunu da hesaba katmak lazım

aynen kardeşim ya,ben topğin hepsini okudum aralarda da yardımcı oldum herkes gibi,arkadaş sanal alemde üstümüze yürüyorkaydirigubbakcemile5

canım yaa teyzeni falan bilmem de eşin delinin teki galiba ne o öyle bıçakla üzerine yürümeler at tekmeyi gitsin böyleleriyle uğraşmaya değmez mesleğinde var geçindirirsin kendini ....

Yani teyzen sizden daha yaşlı olması gerekmiyor mu yaşı kaç acaba teyzenin? ve eşinin yaşı kaç? nasıl kendinden büyük birine böle kur yapar ki hayret ilginç bir midesi varmış

Kedicik burda kendini çok güzel savunuyorsun. Demek ki özgüvenin o kadar az değil.Bu özgüveni aile yaşamında da sergile. Tabi burda bizle düşüncelerini rahatça ifade ediyorsun çünkü bizim sana bıçak sallamamız mümkün değil.Ama evde rahat konuşamazsın çünkü canın tehlikede. Ayrıca bu bıçak olaylarını her evde olan aile içi problem zannetme. Bu dediğin olay yüzde bir falandır toplumda. Onların sonunun genelde ne olduğunu da aç gazeteyi oku 3. sayfa haberlerini öğren.

aynen kardeşim ya,ben topğin hepsini okudum aralarda da yardımcı oldum herkes gibi,arkadaş sanal alemde üstümüze yürüyorkaydirigubbakcemile5

pardon kim kimi kovdu gidene kapı göstermek suçmu? inanın dayanamayacağım kocamla mı uğraşayım teyzemle mi işimle mi sizinle mi anlamadım ya valla böyle yapacaksanız yapmayın yorum yaaa iice bozdunuz sinirimi bu ne yaaaa yardıma bak önce canımcicim sonra tü kaka ne yardım ne yardım istemiyorum ya bana söven sövsün ben katlanayım oldu laf söyleyince de ben suçlu ne adaletli dünya tuzunuz kuru değil mi

nokta
bencede kendini süper savunuyosun
bunu aile yaşamınada sergile

kusura kalma ama herkesin kendi çapında derdi var,kimsenin de tuzu kuru değil...duymak istediğini söylemeyince,aksi bi fikir söyleyince sövmek mi oluyorakannehir

ben buradan anlıyorumki aslında sizler gerçekten anlayarak dinleyerek yorum yazmamışsınız hani dün de dediniz ya dullar kötü kadınlar mı ki toplum öyle baksın ben de size dedim ya boşanıp gelip yan komşunuz olsam ne yapardınız diye ii karşılayacağınızı söylediniz demek ki bu yorumların hepsi gerçek dışıymış dünden bugüne bu kadar değiştiyseniz gerçekten yan komşunuz olsaydım herhalde dulum diye taşlardınız beni

Bize karşı takındığın tavrını kocana takınsan bi daha üstüne yürüyemez

Yaw taktın dulluğa,asıl senin bir sorunun var dullarla.

canım çok üzücü bi durum ama bence sen bunu kendi ailenle konus tek basına çözebileceğin bi konu değil bu zamanda kımseye güven yok öyle teyze olmaz olsun eğer beni eşimle kavga ettirecek seviyeye getiriyorsa.bence bu durumu annene aç geç olmadan kımsenin eşinle arana girmesine izin verme inşallah düzelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…