- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
vay bee hayretle okuyorum arkadaşlar ne kocaymış ki bu kadar çabayı hakettiğini düşünüyorsunuz akannehir akannehir
vay bee hayretle okuyorum arkadaşlar ne kocaymış ki bu kadar çabayı hakettiğini düşünüyorsunuz akannehir akannehir
Ben sasirmadim güzelim....Konuyu acan arkadasimizin hicbir zaman niyetinde bosanmak yoktu zaten....keske bastan belirtseymis....
Ben sasirmadim güzelim....Konuyu acan arkadasimizin hicbir zaman niyetinde bosanmak yoktu zaten....keske bastan belirtseymis....
ben bilinçli bebek yapmadığını düşünmüştüm ama sağlık problemlerindne dolayı olmamış.arkdaşım bak sakın sakın sakın bide bebek yapma tedavi olduktan sonra.kendi yaşadığın vahşeti bide bebeğine yaşatma.
Fikirlerine saygi duyuyorum arkadasim...ama ben beni döven sövüp sayan, muhtemelen öz teyzeme göz koyan, adi serefsiz bir adam icin tüm bunlari yapmak degil kücük parmagimi bile kimildatmam.....
Bir tek son dedigin dogru....ona muhtac degil arkadasimiz koysun kapiya!
Lakin geri kazanma cabalarinda bulunmak bence zaman kaybi!
Ayrica 35 yasinda bir insana yasli demekte biraz abes olmus.....ben bildigim yaslilik devri 60 yasindan sonra baslar....
Saygilar
Evt canım ..Çook sonradan öğrendik..
Arkadaşın amacı sadace yazıp rahatlamak kızlar..
Boşanmaya cesareti yok, kendine göre haklı, bize göre geçersiz bahaneleri var çünkü..CADIARZU
Özet geçeyim dedim sonradan gelenler için..
öyleymiş
anladım ki boşanamamasının nedeni ne ekonomik yönden korkması ne de kocasını çok sevmesi,bence arkadaşın tüm bahaneleri hazır, boşan kelimesinin hemen arkasından kalkan olarak gözümüze sokuyor
evet sağlık sorunlarımdan olmuyor eski topikleri okudun sanırım. buraya yazmamıştım. güleceksiniz artık yuh diyeceksiniz ama yumurtalığımın biri ve tüplerim rahmimdeki tüberkiloz sebebi ile alındı sadece tüp bebek yapma şansım var o da tüberkiloz tedavim bittikten sonra
Hayırlısı olsun ..CADIARZU
Tedavi bittikten sonra tüp bebek denersiniz siz de o zaman..
Düşünüyor musun?
afedersiniz ama bu kadar yorumu boşanacağımı düşündüğünüz içinmi yaptınız yani. boşanmak son çaredir arkadaşım ne kadar kötüde olsa ben son yapabileceklerimi yapıp sonra gitmeyi yeğlerim ben bu yuva için tahminizden çok daha fazla çaba harcadım sizler ben olmadığınız için bilemezsiniz. bu yorum içn ve onu destekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm. çünkü beni anladığınızı düşünmüştüm. boşanıyorum desem mutlu mu olacaktınız yani
Yapma deniz ya:) Kızcağız depresyonda psikolojisi bozuk tedavi görecek inşallah.
Evet bıçak çeken kocaya yapılacak bişi yok
Ama nişandan bile ayrılmak zor iken nasıl boşan deriz şimdi... Önce alt yapı hazırlanmalı.. Ben yollar gösterdim...
Güzelim kimse için güzelleşmeyeceksin.. kendin için güzelleşeceksin.... Öncelikle buna dikkat et!!!!
Senden değerli kimse yok!!!
Hayırlısı olsun ..CADIARZU
Tedavi bittikten sonra tüp bebek denersiniz siz de o zaman..
Düşünüyor musun?
afedersiniz ama bu kadar yorumu boşanacağımı düşündüğünüz içinmi yaptınız yani. boşanmak son çaredir arkadaşım ne kadar kötüde olsa ben son yapabileceklerimi yapıp sonra gitmeyi yeğlerim ben bu yuva için tahminizden çok daha fazla çaba harcadım sizler ben olmadığınız için bilemezsiniz. bu yorum içn ve onu destekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm. çünkü beni anladığınızı düşünmüştüm. boşanıyorum desem mutlu mu olacaktınız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?