Kocam Teyzeme ok dkn!

Allahım ne diyeceğimi şaşırdım;şu anda sadece iyi bir eşim;iyi bir üvey babam ve annem oldugu için şükrediyorum..yaşadıgım sorunlardan kendi kendime kalkabildigim için Allaha bana bu gücü verdiği için şükkrediyorum..
Sizde Rabbim yardım etsin..kim ne derse;ne yorum yazarsa yazsın siz kendi kafanıza yatan yolu uygulayacaksınız o yüzden yorum yapamıyorum..

sadece bir kere konunu baştan oku ama sen değilde yabancı biri gibi oku ne düşünüp ne hissediceksin ben ilkokul mezunuyum büyük konuşmayayım ama böyle bir koca yanında asla durmazdım iyi yada kötü bir işin bir maaşın var kendine bir göz odada olsa tutabilirsin ve eminimki kocanla yaşadığın hayattan daha rahat bi hayatın olur belki sıkıntıda çekersin ama huzurlu olursun önemli olanda bu değilmi zaten allah herkese akıl fikir vermiş sende kullan bunu ama benim anladığım ve hissettiğim sen acaip bi kıskançlıkla kocanı bırakmak istemiyorsun ve türlü bahanelerin arkasına sığınıyorsun ben çalışmıyorum ben dediğim gibi ilkokul mezunuyum ama ben güçlüyüm ben değerliyim asla bana bu şekilde davranılmasına müsade etmem sende etme o adamdan sana ne köy olur nede kasaba senin olayın gibi değilde daha başka şeyler yaşadı yakın bi arkadaşım hep bir bahane buldu kocasının yaptıklarına hep savundu yapma dedim anlattım doğru yolu göstermeye çalıştım ama o gözü kapalı devam ediyodu en son bebek olursa kesin düzelir dedi sakın dedim bu yaşantına birde o masum çocuğu dert ortağı yapma dinlemedi düzelir dedi sonuç şu anda boşanma mahkemeleri var bence hemen otur ve düşün ÇARE SİZSİNİZ

Peki onun ilgisini çekmek için bir takım denemelerde bulunacaksın peki buna değermi?belkide seni deliler gibi sevecek dosdoğru adam dışarıda belkide yeni başlangıçlar yapmalısın sonlandırmalısın bu evliliği mesajların hepsini okumadım ilk sayfaya göz attım da sana yapılan şiddet kabul edilir durum değil bıçakla yürümüş üstüne sen kendini güvende hissedemezsin bu güvensizlik senin pskolojini iyice bozar hayatın çürür ellerinde anlattığın kadarıyla eşinle teyzen arasında rahatsız edici bir sanmimiyet var teyzene gerçekten bu kadar ilgi gösteriyorsa bu boşa değildir onunla eğleniyorsa ondan hoşlanıyordur bunları yazmak hiç istemem ama anlatıkklaın bana bunu hissettirdi boşver zararın neresinden dönersen kardır bu kadar yıpranmış evliliği yürütmeye çalışma hayatına yeneden yönlendirebilirsin mutlu olabilirsin böyle şeyleri düşünmek zorunda değilsin ortada bir şeyler var ama sen kondurmakta zorlanıyorsun herşeyden önemlisin sana yapılan haksızlık sende hırs oluşturmuş bir terapi al gözden geçir herşeyden önemli olan sensin önemli olan senin mutluluğun senin rahatsızlığında seni anlamıyacak ve sana bıçakla yürüyecek adam bırak gitsin bırak kurtul sadece kendin istediğin için süslen ve bunu yarış için değil güzel heyecan kalbindeki çarpıntı için yap hayata sadece bir kere geldin zaman su gibi akıp gidiyor

Ben sasirmadim güzelim....Konuyu acan arkadasimizin hicbir zaman niyetinde bosanmak yoktu zaten....keske bastan belirtseymis....

Evt canım ..Çook sonradan öğrendik..

Arkadaşın amacı sadace yazıp rahatlamak kızlar..

Boşanmaya cesareti yok, kendine göre haklı, bize göre geçersiz bahaneleri var çünkü..CADIARZU

Özet geçeyim dedim sonradan gelenler için..

Ben sasirmadim güzelim....Konuyu acan arkadasimizin hicbir zaman niyetinde bosanmak yoktu zaten....keske bastan belirtseymis....

öyleymiş
anladım ki boşanamamasının nedeni ne ekonomik yönden korkması ne de kocasını çok sevmesi,bence arkadaşın tüm bahaneleri hazır, boşan kelimesinin hemen arkasından kalkan olarak gözümüze sokuyor

evet sağlık sorunlarımdan olmuyor eski topikleri okudun sanırım. buraya yazmamıştım. güleceksiniz artık yuh diyeceksiniz ama yumurtalığımın biri ve tüplerim rahmimdeki tüberkiloz sebebi ile alındı sadece tüp bebek yapma şansım var o da tüberkiloz tedavim bittikten sonra

Evet bıçak çeken kocaya yapılacak bişi yok
Ama nişandan bile ayrılmak zor iken nasıl boşan deriz şimdi... Önce alt yapı hazırlanmalı.. Ben yollar gösterdim...

Güzelim kimse için güzelleşmeyeceksin.. kendin için güzelleşeceksin.... Öncelikle buna dikkat et!!!!
Senden değerli kimse yok!!!

Ne diyelim....hayat onun hayati...ne kadarda anlam veremesem

Hayırlısı olsun ..CADIARZU

Tedavi bittikten sonra tüp bebek denersiniz siz de o zaman..

Düşünüyor musun?

afedersiniz ama bu kadar yorumu boşanacağımı düşündüğünüz içinmi yaptınız yani. boşanmak son çaredir arkadaşım ne kadar kötüde olsa ben son yapabileceklerimi yapıp sonra gitmeyi yeğlerim ben bu yuva için tahminizden çok daha fazla çaba harcadım sizler ben olmadığınız için bilemezsiniz. bu yorum içn ve onu destekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm. çünkü beni anladığınızı düşünmüştüm. boşanıyorum desem mutlu mu olacaktınız yani

Bu cvplarım olaya MELEK YANIMLA bakışımdı.......Hadi yanlış anlamışsa... vs diye olumlu düşündüm.........Kimse gözüyle bişi görmemiş çünkü ....

Şimdide Şeytanca yaklaşayım madem öyle....

Güzelim bu herif tabi boşamak istemez seni...

Neden??
Çünkü seni PARAVAN olarak kullanıyor...

Sen olmasan dul dostuyla nasıl görüşecek?..........Senin varlığın sayesinde sevgiliside kuşkulanmıyor bu durumdan? klava: klava: klava: klava: klava:

şimdide suçlu olduk iyimi akannehir
yok ya ben bu bölümlere girmeyi kendime yasak edicem :mymeka:
etkilendiğimle kalıyorum

Tüm problem güzellesmekmi canim ya...? Aksamlari derdimden aglarken o gözlerimin boyasimi akip gitmiyormu?

Evet kendimize deger vermeliyiz....ama önce kendimize saygimiz olsun....böyle cok af edersiniz rezil bir ortamda kalmak kisinin kendine yapcagi en büyük saygiszliktir bana göre.

Kendisine saygisi olmayan bir insan dünya güzelide olsa ona yapilan her cirkinlige boyun eger....sahsi fikrim.

Hayırlısı olsun ..CADIARZU

Tedavi bittikten sonra tüp bebek denersiniz siz de o zaman..

Düşünüyor musun?

konuyu çirkinleştirmeye çalışmayın daha fazla hanımefendi isterseniz saygı çerçevesinde konuşmaya devam edelim yoksa sinirlerim bozuluyor. ne demek tüp bebek denersin salaktım ben hemen yapardım bunu mu diyorsun yani ..............................................................

Valla canım boşanmayı mı tercih edersin yoksa boğazına bıçak dayanmasını mı diye sorsalar boşanmayı derdim. Canımı evlilik kurumundan daha çok seviyorum. Ama sen bence depresyondasın ve o yüzden de yaşamına değer vermiyorsun. Bu yüzden de bizim yazdıklarımıza şaşırıyorsun. Çünkü biz senin yaşamının değerli olduğunu söylüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…