- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
afedersiniz ama bu kadar yorumu boşanacağımı düşündüğünüz içinmi yaptınız yani. boşanmak son çaredir arkadaşım ne kadar kötüde olsa ben son yapabileceklerimi yapıp sonra gitmeyi yeğlerim ben bu yuva için tahminizden çok daha fazla çaba harcadım sizler ben olmadığınız için bilemezsiniz. bu yorum içn ve onu destekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm. çünkü beni anladığınızı düşünmüştüm. boşanıyorum desem mutlu mu olacaktınız yani
Tüm problem güzellesmekmi canim ya...? Aksamlari derdimden aglarken o gözlerimin boyasimi akip gitmiyormu?
Evet kendimize deger vermeliyiz....ama önce kendimize saygimiz olsun....böyle cok af edersiniz rezil bir ortamda kalmak kisinin kendine yapcagi en büyük saygiszliktir bana göre.
Kendisine saygisi olmayan bir insan dünya güzelide olsa ona yapilan her cirkinlige boyun eger....sahsi fikrim.
afedersiniz ama bu kadar yorumu boşanacağımı düşündüğünüz içinmi yaptınız yani. boşanmak son çaredir arkadaşım ne kadar kötüde olsa ben son yapabileceklerimi yapıp sonra gitmeyi yeğlerim ben bu yuva için tahminizden çok daha fazla çaba harcadım sizler ben olmadığınız için bilemezsiniz. bu yorum içn ve onu destekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm. çünkü beni anladığınızı düşünmüştüm. boşanıyorum desem mutlu mu olacaktınız yani
şimdide suçlu olduk iyimi akannehir
yok ya ben bu bölümlere girmeyi kendime yasak edicem :mymeka:
etkilendiğimle kalıyorum
konuyu çirkinleştirmeye çalışmayın daha fazla hanımefendi isterseniz saygı çerçevesinde konuşmaya devam edelim yoksa sinirlerim bozuluyor. ne demek tüp bebek denersin salaktım ben hemen yapardım bunu mu diyorsun yani ..............................................................
Evet...sahsen ben cok mutlu olcaktim....helal olsun sana kiz diyecektim......bir hemcinsim daha böyle pislik bir adamdan kurtuldu diye sevincektim...:çok üzgünüm:
verdiğin o kadar emeği o kadar zamanı sevgiyi tek kalemde silecektiniz değil mi. siz kaç senelik evlisiniz. soruyorum çünkü ilk beş sene zor diyorlar ben bu zorlukların içind olduğuma inanıyorum şuan da o yüzden sordum.
sadece bunun boşanmaya niyeti yok keşke baştan söyleseydi diyen arkadaşa kızdım oysaki yorumlarını dikkate alıyordum üzüldüm böyle bir üslup beklememiştim. bana yardımcı olduğunuz için defalarca kez teşekkür ettim zaten suçlamadım sizi sadece üsluba tepkimi gösterdim
Burda sana yardım etmek isteyen insanların sabrını deneecesine, ''ortada hiçbirşey yok ki kızlar, ne bu panik?'', dercesine yorumlar yazarak konuyu çirkinleştiren sizsiniz.
Dünden beri yazdığım herşeyi geri alıyorum..Mesaj boşaltmak yasak olmasaydı yüm mesajlarımı silerdim ama sizin için ban yemeye değmez.
Kocasından her türlü çirkinliği görüp hala o adam için gidip süsleneyim püsleneyim başımın tacı yapayım diye düşünen bir zihniyet, 3 gün sonra bebek yapmayı da düşünür..
Bunu söylemenin neresi çirkinleşmek?
Saygıyı senden öğrenecek değilim..
Asıl sen dünden beri, burada kocasından bıçak dayak ve başka kadınlarla oynaşmak gibi hareketlere maruz kalan bir üyeye yapılan yapıcı yorumları beğenmeyerek, hala kocana(!) sahip çıkma gibi saçma sapan yorumlarınla, insanların sinirlerini bozarak en büyük saygızlığı yapıyorsun.
Biz, burada, kocasından dayak yiyen, bıçak çekilen, teyzesiyle oynaşılan senin karşısında, senin kadar rahat ve hiçbirşey olmamış gibi yorumlar yapamıyoruz malesef.. Kusurabakma..
Ama sen de haklısın.Gerçekten biran önce psikolojik tedavi almalısın ki, durumun ciddiyetini kavrayasın..
topic benim için kapanmıştır..Yine de hakkınızda hayırlısı olsun diycem bana yakışır bir şekilde..
Burda sana yardım etmek isteyen insanların sabrını deneecesine, ''ortada hiçbirşey yok ki kızlar, ne bu panik?'', dercesine yorumlar yazarak konuyu çirkinleştiren sizsiniz.
Dünden beri yazdığım herşeyi geri alıyorum..Mesaj boşaltmak yasak olmasaydı yüm mesajlarımı silerdim ama sizin için ban yemeye değmez.
Kocasından her türlü çirkinliği görüp hala o adam için gidip süsleneyim püsleneyim başımın tacı yapayım diye düşünen bir zihniyet, 3 gün sonra bebek yapmayı da düşünür..
Asıl sen dünden beri, burada kocasından bıçak dayak ve başka kadınlarla oynaşmak gibi hareketlere maruz kalan bir üyeye yapılan yapıcı yorumları beğenmeyerek, hala kocana(!) sahip çıkma gibi saçma sapan yorumlarınla, insanların sinirlerini bozarak en büyük saygızlığı yapıyorsun.
Biz üzülüyoruz sinirlerimiz bozuluyor böyle olayları duyunca ve bunun sonucu olarak da burada, kocasından dayak yiyen, bıçak çekilen, teyzesiyle oynaşılan senin karşısında, senin kadar rahat ve hiçbirşey olmamış gibi yorumlar yapamıyoruz malesef.. Kusurabakma..
Ama sen de haklısın.Gerçekten biran önce psikolojik tedavi almalısın ki, durumun ciddiyetini kavrayasın..
topic benim için kapanmıştır..Yine de hakkınızda hayırlısı olsun diycem bana yakışır bir şekilde..
Biz üzülüyoruz sinirlerimiz bozuluyor böyle olayları duyunca ve bunun sonucu olarak da burada, kocasından dayak yiyen, bıçak çekilen, teyzesiyle oynaşılan senin karşısında, senin kadar rahat ve hiçbirşey olmamış gibi yorumlar yapamıyoruz malesef.. Kusurabakma..
bence de arkadaşım
kedici kıııızz,boşanma kocanla teyzenle mutlu mutlu yaşa desek sen mutlu mu olacaktın...
o zaman ben söylüyorum boşanma Allahım kurduğunuz bu geniş(!)ailede mutlu etsin sizia.s
bence de arkadaşım
kedici kıııızz,boşanma kocanla teyzenle mutlu mutlu yaşa desek sen mutlu mu olacaktın...
o zaman ben söylüyorum boşanma Allahım kurduğunuz bu geniş(!)ailede mutlu etsin sizia.s
saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso
bence de arkadaşım
saygısızlık etmek istemiyorum arkadaşım zorlama beni o kadar laf dediniz yuttum. buyur sen de gel dedirtme banakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?