Kocam Teyzeme ok dkn!

nedir bu dünden beri sanki
ne olursa olsun bu kadar bir konu hakkında yorum yapınca sonunda sözler bitiyor
konu saçmalaşıyor
konu sahibide herkezde zıvanadan çıkıyor
bence konu sahibi arkadaş konunu kapattır daha fazla söze ne gerek varki

konuyu kapatıyorum yollarınızda başırılar dilerim ii veya kötü yorumlarınız için sağolun insanların gerçek yüzlerini gösterdiniz bana insanların yüzüme gülüp arkadan konuşabileceklerini öğrettiniz. yaşamayanın hak vermeyeceğini anlamayacağını öğrettiniz kendi sorunlarımla kendimin başa çıkması gerektiğini öğrettiniz sağolun ayrca tabiki az da olsa özgüvenim var çalışıyorum sonuçta o kadar da değil. ama anlamak istediğiniz gibi anladınız siz. he ayrıca sizden hep huyuma suyuma yoryum istemedim dünden beri ne yorumlar yapıldı ağzımı açmadıklarım oldu şimdi mi kötü yorumlar işime gelmiyor oldu arkadaşım. hepiniz kendinizce yorumlar yazdınız içinden kendimce yapabileceğimi seçme hakkı benimdi sizin taktiğinizi seçmediğim için mi kötü oldum. arkadaşım insanlar çekilmez olmuşlar valla yorum yapmak kolay şimde bu ruh haliyle bende başka arkadaşın topiğinde yorum yapabilirim. değil mi önemli olan anlamak ve verimli dosdoğru şeyler söylemek kestirmeden bitirmek değil kestirme yolları ben de biliyorum mücadele yolunu seçmek istiyorum boşanmak tek kalem de sonrası ne olacak. burada boşanmamı uygun gören arkadaşlar dul kaldığımda yorumlarınıza ihtiyacım olduğunda da önce canım sonra tü kaka mı yapacaklar

canım kusura bakam annenin hayatta olmadığı mesajını okumamısım.en güzeli ozaman güvenebileceğin bir büyüğüne anlatmak sana yol gösterecek biri olacak bi söz var canım anne annelik oldumu babada babalık olurmus inşaallah canım hayatın düzene girer eşinde anahtar olmasıda baya anormal bi durum.

kediciğim eşini çok seviyorsun senin kendi ailendende şansın yokmuş sadece kendini tek görme hangimizin psikolojisi iyiki en iyimizin bile psikiyatriye aslında ihtiyacı var benim psikiyatri arkadaşım beni arar piyano sinirlerim bozuk diye..ben düzeltirim...onlarda insan ...hem karşılarındaki kişi dediklerini algılamaz ve yapmazsa hakikaten onlarında ellerinde sihirli değnek yok...
bence eşini çok seviyorsun..çok güzel..eşinin ve teyzenin yaptıkları migrenimi azdırdı ciddiyim...bıçak olayına eşin iyiden iyiye alışmış hemen gittiği yer mutfak olmaya başlamış ...seni sindirmeye çalışıyor..
ayrıca BOŞANMAK konusundada çok emin ve temkinli yaklaşıyorsun seni taktir ettim..ben 10 sen dul yaşamış bir bayan olarak yanlızlığın ve işine güven sorunu yaşamanın ne demek olduğunu bilirim..ıştende ayrılmışsın..Laborantsın emin ol kendi mesleğini yapmadığın takdirde işsiz kalmaya mahkumsun..eşine teyzen diyince sinirlenmesinin iki nedeni var ya evet aralarında bişey var ve bunun açığa çıkmasın diye inkar etme konusundada şiddete başvurması yada kocan iyi niyetli (hadi bıçak sallamasını düşünmeden söylüyorum) ve minnet duyuyor iyi de anlaşıyorlar falan filan diyelim aralarında bişey yok diyelim
merak etme aralarında bişey varsa emin ol bu ortaya çıkar..eğer oyun oynuyorlar ise sende oyun oynayacaksın..oyun oynamak seni iyi hissettirecek...kendine inanılmaz şekilde bakacaksın..anladığım kadarıyla küçüklüğünden beri ezilmişsin fakat bir yandanda birçok sorumluluğuda üstlendiğin için evin geçimide senin üzerinde sorumluluk olduğunu düşünmene neden olmuş yaşadıkların...şimdi evi , geçimi bırakkk.
kendine bakacaksın..saçlarının şeklini değiştir.rengini sana yakışan!!!! birşekilde değiştir..ünlem koydum çünkü psikolojik olarak senin yerinde kim olsa beyni iyi durumda olmaz bundan dolayıda saçma sapan şeyler yaparak güzel olduğunu sanar..kaş şekline kadar değiş...zayıflaman gerekiryorsa zayıfla..hiç takmıyormuş havalarında ol..kocan sana farkındaysan teyze lafı açılınca bıçak çekiyor o zaman ondan bahsetme...laborant olarak hastane ve polikliniklere başvur kimseye bişey söyleme ..başvurdum sonuç yok deme..500 alıyorsan 300 de 200 'ü at kenarına ne alıyorsan 300 tl azını söyle.. anladığım kadarıyla kenarında paranda yok kendini iyi hissetmen için o zaman güzel para biriktir.O zamana kadar bunlar azıtırsa çekip gitmek için güveninde olacak paranda olacak..Allah yardım eder merak etme...ama kendine bak, bir kadın ancak kendine bakarak güven sağlar...sonra iş...teyzen çok adiymiş ki bunca tartışmadan sonra ben ev değiştiririm be...kadın gir evine dulum de...huzurlarını bozmayım de...ama yokk senin teyzen hakikaten şıllık gibi bişey yahu...kendine acil iş arıyorsun ama sekreterlik değil..laborant olarak okeymi..biliyorum tek başına daha kötü olursam diyorsun doğruda düşünüyorsun..dul ve güzel bir kadın tek başına geçinmeye çalışıyor!!!...çok zor..ailene asla gitme medetlenmede sakın...onlarada muhtaç olmayacak şekle gel...kendini toparla ama sadece kendini düşünerek... aldığın bir bluz 20 ise 40 de at kenarına diğer 20 Yi öyle böyle biriktir...tavırlarına gelince iç gıcıklayıcı ol teyzen eminimki kıskanacak....hatta onlar otururken ay benim çok uykum geldi hadi sizin sohbet koyuuu benn yatıyorrrummmm byyyyyyyyyy de...ben olsam kendimi bir değiştiririm..evden çıkarkende kocam evdeysede söylemem çeker kapıyı giderim az yapmadımmmm..adam beni biriyle buluşmaya gidiyor bile sandı bende gittim saatlerce parkta oturdum..sanki çok eğlenceli bir yerden geliyormuş gibide gülerek güya tel.de konuşarak girdim eve bu tarz oyunlar oynamazsan başaramazsın...BAŞARMALISIN:::BEN SANA GÜVENıYORUM KEDıCıM...

aaaaaaaa arkadaşlar bi insanın üstüne bu kdr gidilmezki konu açacağına pişman etmişsiniz kızcağızınlmaz:

arkadaşlar en kalabalık topik galiba rekor kırdı arkadaş
bu arada canlarım benim yorumum ilk sayfada hala geçerli bilmeyenler okusun noldu bilmiyorum ama kedici kız arkadaşımız haklıyken haksız duruma düşmüş bence üstüne gitmeyin çünkü çok kötü bi durum yaşıyo bi destek arıyo ve ailesinden o desteği bulamamış bizden istemiş ne dese onu mazur görmeliyiz kızan arkadaşlarda kocaya ve teyzeye kızgın belliki nası katlanıo die kızada sinir oldunuz biliyorum bende oldum ama her insan bir deil sana o derdi veriyo allah ona o derdi senin kine o dayanamaz onunkine biz ama derdi olan herkez yaşıo ölmüyo türkiyede milyonlarca kadın dövülüyo bilerek aldatıldığına göz yumuluyo kötü şeyler için kocası tarafından satılıo ama genede sesini çıkartamıo bu arkadaşımızında başında öle bi iş gelmiş ki çırpınıo ama kurtulamıyo bi tekmede biz vurmayalım bu mubarek günlerde onun sıkıntısına sıkıntı katmak yerine biraz yüreğini ferahlatmaya çalışalım allah rızası için en azından
sende kardeşim ya çekip gideceksin bu diyardan yada çekeceksin başka çare yol yok olay düzelse bile senin beyninden silinmicek unutmucaksın bida miden sevmez o adamı çek git bence
bide allaha sığın sürekli tesbih çek kuran oku namaz kıl allahtan bu güzel hayırlı günler yuzü suyu hürmetine yardım dile allah sana bi çıkış yolu gösterir inşallah

kedici kız sen bir sakin düşün olayı...teyzen zaten zivanadan çıkmış biri...resmen senin yuvanı yıkacak tavırlar içinde...onun bu halleri kocanın da hoşuna gidiyor demek ki...kimi erkekler böyle şuh kadınlardan hoşlanırlar...kim olduğu, kaç yaşında olduğunu gözetmeden...senin eşin de bu karakterde birisi sanırım...tabii ki çok çok yanlış bir ilişki...ayrılamam diyorsan, sen de akşamları kocanı evde tutmanın yollarını arayacaksın,,,seksi giyineceksin...güleryüzlü olacaksın,,,etrafında pervane olacaksın vs vs vs...bir de böyle dene bakalım pes etmeden...sonra kesin kararını verirsin...teyzenle ilgili de hiç bir şey konuşma eşinle...onun hakkında konuşunca eşin sana zor kullanıyor anlaşılan...ve bıçak çekerek vs seni sindirmeye çaLışıyor...teyzenin evde olduğu zamanlar özellikle daha yakın ol eşine, gezmek, sinemaya gitmek gibi aktiviteler ayarla...korkma! korkunun ecele faydası yok...lmaz:

Ananen nasıl birisi?..Derdini açtığında sana destek çıkacak yapıdamı?
Yada teyzen hakkında nasıl böyle düşünüyorsun mu der?

Böyle bir durumda seksi giyinmek istemez insan gururu kirilmistir bir kere hersey seksi giyinmek kadar kolay olsa keske. yasakkelime

Eşinizin tezyenizle arlarındaki garip ilişkiye ve eşinizin üzerinize bıçakla yürümesine rağmen hala eşinizle aynı evde aynı ortamdamısınız pes doğrusu:bbo:

teşekkür ederim arkadaşım okuyup araştırıp ne durumda olduğumu anlayıp zaman ayırıp bu kadar yazmışsın Allah razı olsun. dediklerin dosdoğru şeyler hak veriyorum. aslında çok para biriktirdim ama eşim hep öğrendi ve zorla kavga gürültü teyzeme ve sevgilisine verdirdi borç diye hala geri alamadım6 ay oldu. gizliden biriktireyim 3-5 dedim ama eve bişey almıyorki mecburen ben aldım o parada gitti. he almıyorsa alma diyeceksin ama bu defa ben mahçup oluyorum akrabaları gelip kalıyor ben de bu nebiçim ev kadını derler diye işise şuan çalışıyorum hala işsiz değilim .

aaaaaaaa arkadaşlar bi insanın üstüne bu kdr gidilmezki konu açacağına pişman etmişsiniz kızcağızınlmaz:

la delidana konu sahibesi hanım mağdur değil ki

aksine memnun ki diğer arkdaşları da çağırıyor bu mutlu ilişkisine haberin yok senin anam....

piyano arkadaş çok güzel yazmış kopyala hayatına yapıştır bence canım b undan ötesi yok ......................

Sen neye karar verdin arkadasim? Bir cözüm yolu bulabildin mi kendine? Yazilan yorumlar cesaretlendirdi mi seni dogru bir karar alabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…