Kocam Teyzeme ok dkn!

Kedi bende sana bunu dedim ama yazdıklarımı hiç okumadın ki

Gemileri yakmadan her kapıyı çal.. Pişman olma daha sonra

:bbo: :1shok: akannehir........................................................................................................

Valla canım psikoloğa gidin istiyorsan eşinle birlikte evlilik terapisi falan var. Ama maddi durumunuz yeterli mi veya eşin kabul eder mi bilemem. Boşanmanın kolay yol olduğunu söyleyip duruyorsun. Boşanmak kolay değil en zor yol. Evin eşyaların bozuluyor. Dedikodular yapılıyor. Bence senin boşanmayı istememenin nedeni kolay yol olması değil zor yol olması ve sen de bu zorluğu bildiğin için kaçınıyorsun. Dediğim gibi ister yalnız git psikiyatri veya psikoloğa ister evlilik terapisi için beraber gidin.Ama boşanmak kolay deme. Bunu sana söyleyenin boğazına dayana bıçaklardan haberi var mı?Bu bıçak dayama olaylarından bizden başka kimsenin haberi olduğunu sanmıyorum. Ailenle paylaş bunları utanma.

:lepi::lepi::lepi: imza cisil

çok mantıklı bi cevap hihoyyyt

Konuyu Toplam 45 Kullanıcı okuyor. (37 Kayıtlı kullanıcı ve 8 Misafir)
Cisil, ahsenecem, ARI_MAYA, aytege, bahrye, blks, bukett, c-bell, çokoprens, deniz_7, edda1985, egeli.., gnydn64, Hallelujah, hırçındeniz, ilarzu+, karamuk04, kedici_kız, last_angel, mizgin, nadya83, narcoleptic, ozlemvetatlicadi, PıYANO, raptorial, Satrapi, scallywag, Seloş, ticem35, uyuyan_güzel, vampirella888, violette, XxX_havva_XxX, yamelek, yesa, Yuse, Zehranur

ayyhhh ilk bikac sayfayi okudum fenalik geldi haa klava:
bu ne bicim teyze yaa.teyze benim bildigim anne yarisidir. heleki annen yasamiosa.hadi oteki el oglu ama bu teyzen yaaakannehir baslarim ikisininde sarap canagina kötükedihüso
al teyzeni karsina anlat herseyi.baktinki duzelen bisey yok anlaki ortada karsilikli yapilan kotu seyler var. o zaman teyzenin sevgilisine anlat herseyi ve bas git. kocana soyleyecek hic bi sozum yok zaten. lugatimda ona hitap edecek kelime bulamiorum klava:

en güzel ve en doğru cevap verilmiş....ne kadar doğru....alkisalkisalkis

imza hamza :lepi:

Kıymet bilmez bi koca...
Pişkin bi teyze...
Bulmuşlar sahipsin kızı
Bu dünyanın bir de öteki tarafı var ALLAH sabır ve güç versin arkadaşım

ben seni çok iyi anladım hayatım sende vicdanda var için elvermiyor iyi günlerini düşününce elinde olanı veriyorsun dimi..bak canım bu manyak teyzeyi çıldırt o kadınıda çözdüm ben kendini dünyanın merkezinde sanıyor sen güvensiz olduğunu söylüyorsun ama aslında karşında kendine güveni olmayan bir kadın var.Teyzen... erkeklerin aldattığı ve çok darbe vurduğu bir kadın onun için yine erkekten ilgi görmek adına en yakınlarına yanaşır bu tipler..bence eşin sana her ne kadar bıçak çeksede eşin seni seviyor..neden mi hiç bir erkek yemek yapmak için eşinin yanına mutfağa girmez yemeği birlikte hazırlamışsınız.sen yinede temkini elinden bırakma..Sır gibi ol...Yapacağını edeceğini planlarının ip uçlarını verme...Emin ol teyzenin psikolojisi bozuk.. senin değil..belkide senin yerinde başkası olsaydı oynatırdı vallahi..Sen gizliden iş ara dediğim gibi yap...eşinede hiç yüz verme ama surat asma mutlu ol ama ona yüz vermediğini anlasın..hatta acaba kedicim başkasından mı hoşlanıyor benden uzak duruyor benle ilgilenmiyor sohbet kalmadı falan diye düşündür..bunu düşündürmek kötü bişey değil..eğer onlar oyun oynuyorsa sende oyunun içine gir bakalım...hatta onları yalnız bile bırak...mesela teyzen evemi geldi yüreğine taşı bas beraber oldularsa zaten olmuşlardır bu saate kadar..içeri gir süslen makyaj falan yap..benimde dışarıda işlerim vardı siz devam edin ..(kocana bakarak) ben geçikebilirim hayatım hadi byy de ve çık açıklama yokkkk....teyzenle yatmış bile olsalar onları böyle diyip yalnız bıraktığında kocanın aklı sende kalacak ayyyyyyyyyyy ne güzel oyunlar bunlar..kediciğimmm benim kocam beni aldatırdı gelirdide seni seviyorum sen harikasın şöylesin böylesin derdi derdi diz çöker ağlardı vicdansız insanı vicdana getirirdi...sevmesine seviyorlar onlara iyi bir ders lazım..ama en önemli şey ne biliyormusun..işte bunu çok iyi oynamalısın..UMURSAMAMAK ve SAKİNNN olmak...

Allah aşkına ne günahı yaa...

Bi gülüp ,,,cilve yapın bakalım kocalarınıza hangisi erimez karşınızda...
Gerçekçi olun.. Konuyu saptırmak için çabalamaylım..
konuyu saptıran benmiyim yoksa tüm erkelere potansiyel sapık muamelesi yapan siz mi?
hala idia ediyorum ki tüm erkekler bu kadar basit değildir.
evet kocama cile yaptığım zaman karşılık verir çünki benim kocamdır , bende onun karısı

Bu yorumuna ne desem bilemedim? Yani sen hayatında ilk defa mı karısıyla beraber yemek yapan erkek duydun?Boğazına bıçak dayaması önemli değil ama yemeğe yardım etti mi sevgi dolu centilmen bir koca oluyor. Şaşırıyorum gerçekten.

aslında ben anlatmadım bazışeyleri ama sen çözmüşsün arkadaşım aslında teyze dediğim insan benim ve çevremin gözünde ii kadın değil aslında bütün korkum da b bu tarz insanlardan herşey beklenir değil i korkum bu işte. he kocama gelince evet benime mutfağa girer temizliğe yardım eder. yemek yapmaya niyetim yoksa gider hazır alır gelir her zaman değil ama yapar hakkını yemeyeyim. hatta maaaşını bile gelir bana verir şimdi allah var o kadar da tü kaka değl aslında artı yönleri de mevcut ve eşimin ailesi resmen bana tapar ama rahatsızlığım bu konu sdece bu da mücadeleye değmez mi

Bu erkeklerin hiç aklı yok... hiiiç
Kadınlarımızında öyle......
Ya ben burdan SESLENMEK İSTİYORUM.. iyiside giriyo bu siteye kötüsüde
Şu erkeklere prim vermeyin... başkasının kocasına meyil vermeyin...
Şu iki cihanda iki yakanız bir araya gelmez.....yapmayın
Kadının kadına yaptığını.. kimse yapmıyor..
Başkasının kocasın, sevgilisini etkilemeyi elde etmeyi ne sanıyorsunuz
Bu bir başarı değil... karşı tarafta ki kadına sağlamış olduğunuz bir galibiyet değil
Bu tamamen sizin karektersizliğiniz.. Öbür tarafra hesabını veremiyceniz bir günahtır..
Sözüm meclisten dışarı...arkadaşlar sonucta buraya bu tiplerde giriyor.... okusunlar inş....
Ne namus kaldı ne ar... iyicene bozuldu düzen..

Arkadaşım sana gelirsek.. Lütfen dik dur ya.. çocuğun varmı diye sordum. Yoksa işin daha kolay.. Gencliğini bu herifle heba etmiycen heralde. Teyzenede söyleyecek söz bulamıyorum artık..

en güzel ve en doğru cevap verilmiş....ne kadar doğru....alkisalkisalkis

vereliniortakkaydirigubbakcemile5 piyano süpersin.. keLimesi keLimesine katıLıyorum...
kedicim piyanonun taktikLeri çok güzeL birazdaha savaş vericem dedin ya işte bak bunLarı yaparak başLayabiLirsin. ALLAH yardımcın oLsun.:Saruboceq:

benim eşimde teyzelerimi sever ama böyle şeylerde yapmıyor teyzeni uyar yada annene söyle teyzenle konuşsun aralarında birşey yoksa bile bu durum evliliğimi bozuyor de

valla tüm yorumlara şöyle bir göz gezdirdim yapılabileceklerin çoğunu yazmışsınız...içinde doğrular da var yanlışlarda...ama yapılacak en doğru iş...önce kendi psikolojini düzeltip bir oh çekmen...sağlıklı düşünebilecek seviyeye geldiğinde de akıllı ve mantıklı kararlar alman...sonunda da büyük bir kararlılıkla ve disiplinle de o kararlarını uygulaman...çalışıp kenara bi birikim yaparak, saygın bir şekilde yaşamaya çalış, bu arada da teyze konusunu hiç açma, ama taviz de verme.birlikte gezme-yeme içme gibi olaylardan uzak dur.tavrını koy ama bu tavır nispet gibi olmasın...didişme...kendi ayaklarının üzerinde durma zamanı geldiğinde de başının çaresine bakarsın....ancak bu arada konuyu sürekli gündeme getirip sana karşı kaba kuvvet kullanmasına zemin hazırlama...adam öküz yaptığı ortada dellenmiş gibi yapıp sindirmeye çalışıyor...ona malzeme verme...hanımlığını koru bu arada da gelecek için zeminini hazırla...bu arada lütfen tatlı sözlerine kanma...yılışma...samimi davranma...herşeyini anlatma...ciddi ol ve seni ciddiye almasını sağla...o sataşsa dahi konuyu değiştir.kibarca bi bahane bul ve tatlılıkla konuyu kapat...gıcık gıcık laflar etme..lafı gediğine koyacam diye çaba sarfetme.çünkü altından kalkamayacağı için bıçağa sarılıp tartaklamaya kalkacak...bu belli...o yüzden bu senaryoyu bildiğin halde tavır ve davranışlarını değiştir.illa lafın altında kalmıcan diye birşey yok..inan öbür türlü kişiliğini kaybedersin...hakettiğin gibi bir ortamda yaşaman için sükunetini koru...yeri geldiğinde seninle dertleşme modundayken alçak sesli bir sohbet esnasında da ben sadece huzur istiyorum...2 lokmayı birlikte yiyip sevgiyle yaşamak istiyorum de....çok muhabbet tez ayrılık getirir bunu da unutma...vıcık vıcık da olma...gün içerinde cıvık cıvık telefon muhabbetleri yapma seviyeli ol, iyiyim canım sesini duyduğuma sevindim, burası biraz yoğun de, keza sen de fazla arama araadığında da kolay gelsin yoğun musun bi boşluğum olduda aradım diye söze gir, baktın öküz gibi cevap veriyo tamam o zaman sonra görüşürüz de melankonik takılıp hemen duygu sömürüsü de yapma.her yaptığın harekette temkinli ol.en samimi arkadaşınmış gibi yakın olma bir sınırın ve caziben olsun....öncelikle aranızdaki ikili diyaloglarınızın zamanla saygı çerçevesinde olmasını sağlamaya çalış...inan başarabilirsin...kendine acıma onun yanında da vay şöyle fedakarım vay böyleyaptımda böyle karşılık buluyorum deme...sen her zamanki gibi görevlerini yine yapmaya çalış ama fazlasını yapma, dinlenmeye, kuaföre ve kendine de zaman ayır.zaman zaman sızlanmadan rahatsız mış gibi numara yap ve uzan sessiz sedasız....yanına geldiğinde de çok rahatsızım biraz uzandım de yumuşadığında da hemen cıvıma ki merhametini sonuna kadar göstersin...yoksa samimiyetsizliğini anlar ve köpek gibi iteler kakalar...bir saat önce tartakladığında bıçak çektiğinde bir saat sonra mayışıp yüz verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…