Kocam Teyzeme ok dkn!

Alintı yapmayı unutmuşum... ne demek istediniz...bu yazınızda

Şöyle gerilere baktımda.. kaçırdığım çok şey olmuş..
Nasıl akıl vermiş bazı arkadaşlar..
Pess doğrusu......pessss ne günlere kaldık yarabim

Evliligini yürütmek istiyorsun caba sarf ediyorum diyorsun, fakat teyzenle kocanin bir iliskisi varsa nasil bunlari görmezden geliceksin;sadece hissediyorum belki iliskileri vardir diyorsan zaten süphe icinde yasamis olucaksin bu seni dahada psikolojik olarak yipratir...Kendi kendini harab etmekten baska birseyde eline gecmez...

Bir cok bosanmis insan var bunlar bosunami bosandi mutlaka baslarindan birseyler gectiki bu karari verdiler...ayrilmak tabiiki kolay degildir ama evliligi yürütmek icin care yoksa gidilecek tek yol o...

Senin konunda esini yabanci bir kadinla aldatmak söz konusu degil ,en yakinin teyzen diye yazmissin egerki bu dogruysa ayrilmaktan baskada caren yok...bunu mutlaka yapmalisin ve onlari kendi hallerine birakmalisin ,sen bir birey olarak hayatini sürdürebilirsin ...Allah büyüktür sana daha nice kapilar acicak ...Allah yardimcin olsun kardesim...

Kadının düşmanı yine kadınken erkeğe gerek kalmıyor bile.Arkadaş belli ki sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve üvey anneden kurtulmak için evlendiğini yazmış.Nerdeyse adamı haklı çıkaracak arkadaşlar olmuş.Bu kadar acımasız olmayın lütfen.Dünyada kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz.

Offfff offff kızım senimn teyzen histeriii hastası, ilgi budalası mahlukattt
sapık denilince hep erkekler akla gelir, işte buda kadın sapıkkkk....çok sinirlendim ya
boşa boşa sözleri çok kolay söylenir... O kadar zordurki aslında o kararı almak.. çünkü biz ailemizden öğrenilmiş kadınlıkla büyüdük buda şu demek oluyordu. "şimdi bizimsin evlendiğinde ölene kadar kocanın" ve evlenirken malesef evlendiğimiz adamı babamız annemiz gibi görüyoruz... Bu sebeple yuvalarımız için hep çaba çapa.....
Son söz canım "teyzenin yatacak yeri yok" inşallah aralarında hususi bir durum geçmemiştir. Yoksa yola devam etmen daha zor olacak boşansan bile...

Dul olmakla ne ilgisi var bunun.... sende milleti birbirinemi düşürcen burda...
Kim boşanmışlara laf etmiş.. çıksında yazsın iki kelime açıkca...
lafın içinde laf aramayın... burda herkes bilir ki mağdur kimse haklı kimse onun yanındayız...
Böyle teyzen gibiler.. kurunun yanında yaşıda yakar....
Her medeni halin iyiside var kötüsüde.. burda ne evliler ne bekarlar var.. hataya düşmüş..
Sen neyi konuşuyosun...

Sözüm Allaha büyük gelmesin ama eşim beni aldatıp dövdükten sonra bırak evi arabayı, dünayı hediye etse gözüme görünmez.
Cehennemin en ücra köşesine gitsin oda, sus payı olan hediyeleride
beni aldatan adamın koynuna girip uyuyamam ben , bırakın birşeyler yaşamayı uyuyamam.
kendimi onun yanında güvend ve huzurlu hissedemem oturduğum yer batar
ya efendi gibi yollarımızı ayırırırz, yada ben kafamda kurduklarımdan sonra bir cinnet geçiririm kötü bir şey yaparım.

Son düzenleme:

konuya çok şaşırmadım çünkü neler duydum neler okudum
ama yorumlara baya şaşırdımm açıkcası akannehir
adam nerdese ak kaşık durumuna gelmiş sonllara doğru
konu sahibide atılarıda var tabii yazmış
bi adam aldattığı zamanda eşine hediyeler alır yardımlar eder
bunu çokkk gördük okuduk vicdan azabından...
onun artıları yaptığı yada suçlandığı şeyi kapatıyorsa
sizin gözünüzde orasını bilemicem
ama okuduğum ve anladığım kadarıyla kocan suçlu
hayır aldatmamış bilee olsa ki sanmıyorum
sennn ürtüne yürümeler sus çeneni kapa demeler
konu sennle ilgili olunca baş çevirip,teysenle olanlara kulak dikmeler
bıçağı saymıyorum bile çünküüü nerdeyse o bile görülmek istenmemiş bazı yorumlarda
yani eşin aldatmasa bilee suçluu arkadaşım suçluu
ben olsaydım demek istemiyorum çünkü
ağır yorumlar yaparım sonrada uzaktan atıp tutmak kolay denir dellenirim

bir yanlış bütün doğruları götürdü..

teyzeye sulanma, bıçak çekme vs.. yapan adamın iyi huyları neresine saklanmış???

bunları yapan kişinin sırtında kanatlarını, başında halesini görsem bile; kör kuyuya atıp üzerine kireç dökmek gelir içimden.
ona karşı duyabileceğim tek his bu olur..

eveeeet bu kadar şeyden sonra artık yürümem gereken yol belli. umursamaz davranışlar (ama aslında umursuyorum) biraz gizemli olmak herşeyi anlatmamak ev için ve kocam için kendimi heba etmemek yaptıklarımı yüzüne vurmamak yüz göz olmamak bu arada gizlice para biriktirmek ve bu sürede düzelmediyse son noktayı koymak he bu arada uzmandan da yardım almak

bu arkadaşımıza hayırsız olanı vermiş gideceği yeri yoksaa eğer teyzesi hala kediciğin telini değil adamın telini arayıda kediciğin gittiği kuaför adını 10 kez sorduğu ve gittiği halde halde nerden otobüse binerim nerde inerim neresiydi orası diye soruyorsa eğer, bir insanın gidecek yeri ve parası yok eğer, yapılacak tek şey o evde oturmaksa eğer ikisylede baş edemiyorsa eğer götlerine tekmeyi atmadan önce iyi bir planlaaa o evden ve kocasında ayrılma planı yapıp güçlüüü hale gelip özgüvenini kazanıp hayatını kurmaktan başka bir çare yoktur...

Alintı yapmayı unutmuşum... ne demek istediniz...bu yazınızda

hani konunun başından beri başından evlilik geçmiş bayanlar potansiyel tehlike olarak görülüyor ya
burada boşanmış olan hanımlar neden bu konuda sessiz kalıyorlar diyorum.
Boşanmış olmak yada toplum tabiriyle dul olmak ayıplanacak bir şey mi bunun sonucunda illaki o..pumu olunur.
Bunu düşünenler bilmezlermi ki dünyanın binbir türlü hali vardır , herkesin başına her şey gelebilir.
o zaman Allah dedirtmesin diyelim ha
amin , hepimize

Herkes aynı fikirde.. bi kaç kişi hariç...... yol belli..
Hepinize sevgiler.. eve gidince akşam tekrar bakıcam bu konuya
Çitlembik.. sende bi zahmet benim soruma cvp ver cnm.
Arka sayfalarda kaldı...

arkadaşımızda bunu yapmak istiyordur emin ol hiç bir kadın gurursuz ve onursuz değildir...ama imkanların ne ölçüde olduğu önemli baştan yapılan tek hata ne biliyormusun teyzelerinin evine gidip yerleşip, orada ona mahkum olmak..ha evlerinde oturdukları için bunlarınmı olması gerek HAYIR..ama teyze ahlaki değerlerini kaybetmiş..KK hanımları tek korkacağını önce Allah olsun sonrada AHLAKINI KAYBETMİŞ KADIN OLSUN.AHLAKINI KAYBETMİŞ KADIN BAŞKALARININ HAYATINI YIKMAKTAN ÇEKİNMEZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…