E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
nasıl parası yok , çalışmıyor mu?
keza öyle bile olsa adatıp , şiddet gösteren adamı mukafatlandırmak bunu tekrar yapması için ona cesaret vermektir.
Hayır canım böyle düşünme benim söylediklerim adamı asla cesaretlendirmez blakis erkeği gözlem altında tuttuğun takdirde cazip olur g.mesru ilişki...ama umurumda değilsiniz tavrında olursan cazipliği kalmaz..benim kediciğe söylediklerimi ben kocama yaptım..çoook iyi tutuyor birde hediye olarak bir ev ve birde araba aldı benim üstüme yaptı şimdide bodrumdan yazlık alıyor benim söylediğim sizlere garip ve alçaklık olarak gelmesin...benim zaten bir evim vardı...ama fazlasının zararı olmaz dimi:)
ha bu arada bu kıızn ailesi yok anası babası beş para etmez ...zaten başlarına gelir diye korkarlar...işini bıraktı çok kötü biryerde çalışıyordu....ee işi yok parası yok..maaş yok..gidecek yer yokk ne yapsın...
bence benim dediğimi yap kedicik...sonunda sende benimgibi pis pis sırıt..sol kaşın havada:)
eşinden ayrılmış olupta forumda üye olan bir çok arkadaşımız var , çeşitli konularda denk geldim
Eşinden ayrılmış bayanlar hakkına bu kadar laf edildi neredeler kendileri merak ediyorum
yoksa sizde bu söylenenleri kabul edip kabuğunuza mı çekiliyorsunuz?
al bendende o kadar , hayretlere düşüp düşüp çıkıyorum.:1shok::1shok:
Hayır canım böyle düşünme benim söylediklerim adamı asla cesaretlendirmez blakis erkeği gözlem altında tuttuğun takdirde cazip olur g.mesru ilişki...ama umurumda değilsiniz tavrında olursan cazipliği kalmaz..benim kediciğe söylediklerimi ben kocama yaptım..çoook iyi tutuyor birde hediye olarak bir ev ve birde araba aldı benim üstüme yaptı şimdide bodrumdan yazlık alıyor benim söylediğim sizlere garip ve alçaklık olarak gelmesin...benim zaten bir evim vardı...ama fazlasının zararı olmaz dimi:)ha bu arada bu kıızn ailesi yok anası babası beş para etmez ...zaten başlarına gelir diye korkarlar...işini bıraktı çok kötü biryerde çalışıyordu....ee işi yok parası yok..maaş yok..gidecek yer yokk ne yapsın...
bence benim dediğimi yap kedicik...sonunda sende benimgibi pis pis sırıt..sol kaşın havada:)
ben de bunu anlayamadım. Ne yani ev araba yazlık alınca aldatılmak effedilebilir mi oluyor?
Bu konu biraz daha uzarsa bu koca aklanıp bir de ödül verilip çıkacak burdan
kesinlikle yağmurcuğum
ben buradan anlıyorumki aslında sizler gerçekten anlayarak dinleyerek yorum yazmamışsınız hani dün de dediniz ya dullar kötü kadınlar mı ki toplum öyle baksın ben de size dedim ya boşanıp gelip yan komşunuz olsam ne yapardınız diye ii karşılayacağınızı söylediniz demek ki bu yorumların hepsi gerçek dışıymış dünden bugüne bu kadar değiştiyseniz gerçekten yan komşunuz olsaydım herhalde dulum diye taşlardınız beni
Sözüm Allaha büyük gelmesin ama eşim beni aldatıp dövdükten sonra bırak evi arabayı, dünayı hediye etse gözüme görünmez.Hayır canım böyle düşünme benim söylediklerim adamı asla cesaretlendirmez blakis erkeği gözlem altında tuttuğun takdirde cazip olur g.mesru ilişki...ama umurumda değilsiniz tavrında olursan cazipliği kalmaz..benim kediciğe söylediklerimi ben kocama yaptım..çoook iyi tutuyor birde hediye olarak bir ev ve birde araba aldı benim üstüme yaptı şimdide bodrumdan yazlık alıyor benim söylediğim sizlere garip ve alçaklık olarak gelmesin...benim zaten bir evim vardı...ama fazlasının zararı olmaz dimi:)
ha bu arada bu kıızn ailesi yok anası babası beş para etmez ...zaten başlarına gelir diye korkarlar...işini bıraktı çok kötü biryerde çalışıyordu....ee işi yok parası yok..maaş yok..gidecek yer yokk ne yapsın...
hayatım bakarmısın kocan seni seviyor dedim mutfağa giriyor dedim bin tane laf işittim burdan...çünkü biliyorum ki mutfağa giren adammmmmmmmmmmınnnnnnnnnnnn seninde aşağıda dediğin gibi bunları okuyun aşağıdakini
"evet benime mutfağa girer temizliğe yardım eder. yemek yapmaya niyetim yoksa gider hazır alır gelir her zaman değil ama yapar hakkını yemeyeyim. hatta maaaşını bile gelir bana verir şimdi allah var o kadar da tü kaka değl aslında artı yönleri de mevcut ve eşimin ailesi resmen bana tapar ama rahatsızlığım bu konu sdece bu da mücadeleye
yapacağını çooooooooooookkkk iyi bildiğimden yazmıştım...
devam et hayatım...teyzen ilgi odağı olmaya çalışıyor... sen asilce davran , ARKADAŞLAR BU ARKADAŞI PİŞMAN ETMEYİN KONU AÇTIĞINA BAZILARINIZ ÖYLE ŞEYLER YAZIYOR Kİ İNSAN ÇILDIRIR...
BU KEDİCİKTE APTAL DEĞİL HERHALDE ADAMIN İYİ HUYU OLMASA AÇ KALMA PAHASINA ÇEKİP GİTMEYİ BİLİR BU BİRRRR.
BİR KADIN SİZLERİN GÖRDÜĞÜ KADARIYLA ADİ BİR ADAMLA EVLİ İSE İNANIN O ADAMIN SİZİN KOCALARINIZDA BİLE OLMAYAN AMA KADININ O EVDE KALMASINA DURMASINA NEDEN OLABİLECEK ÇOOOK ARTILARI VARDIR....
İlk işaretli alan için yazıyorum önce,
arkadaşlar bir çoğumuz kocamızı başımızada taşımalıyız.
Zira çoğumuz çalışan bayanlar olarak kocamınzdan gerektiğinde mutfak ve ev işlerinde destek alıyoruz
ayrıca boğazımıza bıçak da dayamıyor ve gözümüzün önünde fingirdemiyor.
İkini işaretli alan için diyecek çok şey yok aslında .
Kuyruk acınız var ve bu doğrultuda çokta sağlıklı düşenemiyorsunuz bence..
Rabbim ne verirse ahyırlısını versin.
Alintı yapmayı unutmuşum... ne demek istediniz...bu yazınızda
amin , hepimizeo zaman Allah dedirtmesin diyelim ha
bir yanlış bütün doğruları götürdü..
teyzeye sulanma, bıçak çekme vs.. yapan adamın iyi huyları neresine saklanmış???
bunları yapan kişinin sırtında kanatlarını, başında halesini görsem bile; kör kuyuya atıp üzerine kireç dökmek gelir içimden.
ona karşı duyabileceğim tek his bu olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?