- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
İlk işaretli alan için yazıyorum önce,ben seni çok iyi anladım hayatım sende vicdanda var için elvermiyor iyi günlerini düşününce elinde olanı veriyorsun dimi..bak canım bu manyak teyzeyi çıldırt o kadınıda çözdüm ben kendini dünyanın merkezinde sanıyor sen güvensiz olduğunu söylüyorsun ama aslında karşında kendine güveni olmayan bir kadın var.Teyzen... erkeklerin aldattığı ve çok darbe vurduğu bir kadın onun için yine erkekten ilgi görmek adına en yakınlarına yanaşır bu tipler..bence eşin sana her ne kadar bıçak çeksede eşin seni seviyor..neden mi hiç bir erkek yemek yapmak için eşinin yanına mutfağa girmez yemeği birlikte hazırlamışsınız.sen yinede temkini elinden bırakma..Sır gibi ol...Yapacağını edeceğini planlarının ip uçlarını verme...Emin ol teyzenin psikolojisi bozuk.. senin değil..belkide senin yerinde başkası olsaydı oynatırdı vallahi..Sen gizliden iş ara dediğim gibi yap...eşinede hiç yüz verme ama surat asma mutlu ol ama ona yüz vermediğini anlasın..hatta acaba kedicim başkasından mı hoşlanıyor benden uzak duruyor benle ilgilenmiyor sohbet kalmadı falan diye düşündür..bunu düşündürmek kötü bişey değil..eğer onlar oyun oynuyorsa sende oyunun içine gir bakalım...hatta onları yalnız bile bırak...mesela teyzen evemi geldi yüreğine taşı bas beraber oldularsa zaten olmuşlardır bu saate kadar..içeri gir süslen makyaj falan yap..benimde dışarıda işlerim vardı siz devam edin ..(kocana bakarak) ben geçikebilirim hayatım hadi byy de ve çık açıklama yokkkk....teyzenle yatmış bile olsalar onları böyle diyip yalnız bıraktığında kocanın aklı sende kalacak ayyyyyyyyyyy ne güzel oyunlar bunlar..kediciğimmm benim kocam beni aldatırdı gelirdide seni seviyorum sen harikasın şöylesin böylesin derdi derdi diz çöker ağlardı vicdansız insanı vicdana getirirdi...sevmesine seviyorlar onlara iyi bir ders lazım..ama en önemli şey ne biliyormusun..işte bunu çok iyi oynamalısın..UMURSAMAMAK ve SAKİNNN olmak...
bu okuduklarıma ayrı bir şaşkınım.işten çıktım aslında eve gitmek istemedim sahilde dolanmak istedim ama sonrasında eve gittiğimde hır çıkmasın diye kapa gözlerini evine git işlerini yap kızım dedim istemezsen yüzüne bakma konuşma ama evine git dedim. eve gittim hiç konuşmadan beraber yemek hazırladık. sonra bugün beni hiç aramadım çok kırıldım dedi üzülmüş aramadım diye .neyse oturduk yaprak dökümünü izliyordukki buyrunnnn teyzem aradı eşimi cep telefonundan benimkinin şarzı bitmişti hış açık olsada eşimi arıyorya. biraz konuştular kahkaha attılar sonra bbeni istedi teyze hanım kuaförümün yerini sordu en az 4 kere kendi gitiği halde hanımefendinin dip boyası gelmişde ona gidecekmiş hangiminibüse binecek nerde inecekmiş tövbe yarabbim . neyse söyledim neden senin canın sıkkın dedi yok uykusuzum dedim kapattım. sonra eşime dönüp canım inan ki artık teyzemle konuşmak istemiyorum midem bulanıyor dedim. sonra konu açıldı anlattım bak canım sen ii niyetle yaklaşıyorsun onların evinde oturuyoruz diye alttan almayaçalışıyorsun ama o bunu ilgi olarak görüyor ve mutluluk duyuyor dedim eşimi suçlamadan ama eşim ayağa kalktı üstüme yürüdü yok öyle bişey yok diyorum sana dedi ne o..luğumu bıraktı ne şerefimi susmadım tabibende bak dedm adı geçince nasıl üzerime yürüyorsun ben sana böyle bişey var demedim dedim kokusu kötü dedim dedim bu defa mutfağa koşup bıçak alıp üzerime geldi boğazıma dayadı kes dedim teyzem için beni keseceksen kes ben de kurtulayım sen de kurtul dedim . bir süre sonra sakinleşti yanıma geldi su getirdi yüzümü yıkadı öptü ve yanımda ağladı ben seni çok seviyorum eşimsin senden başkasına bakmam falan dedi sarıldı falan şimdilik yedik bakalım hee buarada teyze hanımın evinin anahtarınıda eşimden aldım fırlattım attım nereye gittiyse durum bu
Bu yorumuna ne desem bilemedim? Yani sen hayatında ilk defa mı karısıyla beraber yemek yapan erkek duydun?Boğazına bıçak dayaması önemli değil ama yemeğe yardım etti mi sevgi dolu centilmen bir koca oluyor. Şaşırıyorum gerçekten.
valla tüm yorumlara şöyle bir göz gezdirdim yapılabileceklerin çoğunu yazmışsınız...içinde doğrular da var yanlışlarda...ama yapılacak en doğru iş...önce kendi psikolojini düzeltip bir oh çekmen...sağlıklı düşünebilecek seviyeye geldiğinde de akıllı ve mantıklı kararlar alman...sonunda da büyük bir kararlılıkla ve disiplinle de o kararlarını uygulaman...çalışıp kenara bi birikim yaparak, saygın bir şekilde yaşamaya çalış, bu arada da teyze konusunu hiç açma, ama taviz de verme.birlikte gezme-yeme içme gibi olaylardan uzak dur.tavrını koy ama bu tavır nispet gibi olmasın...didişme...kendi ayaklarının üzerinde durma zamanı geldiğinde de başının çaresine bakarsın....ancak bu arada konuyu sürekli gündeme getirip sana karşı kaba kuvvet kullanmasına zemin hazırlama...adam öküz yaptığı ortada dellenmiş gibi yapıp sindirmeye çalışıyor...ona malzeme verme...hanımlığını koru bu arada da gelecek için zeminini hazırla...bu arada lütfen tatlı sözlerine kanma...yılışma...samimi davranma...herşeyini anlatma...ciddi ol ve seni ciddiye almasını sağla...o sataşsa dahi konuyu değiştir.kibarca bi bahane bul ve tatlılıkla konuyu kapat...gıcık gıcık laflar etme..lafı gediğine koyacam diye çaba sarfetme.çünkü altından kalkamayacağı için bıçağa sarılıp tartaklamaya kalkacak...bu belli...o yüzden bu senaryoyu bildiğin halde tavır ve davranışlarını değiştir.illa lafın altında kalmıcan diye birşey yok..inan öbür türlü kişiliğini kaybedersin...hakettiğin gibi bir ortamda yaşaman için sükunetini koru...yeri geldiğinde seninle dertleşme modundayken alçak sesli bir sohbet esnasında da ben sadece huzur istiyorum...2 lokmayı birlikte yiyip sevgiyle yaşamak istiyorum de....çok muhabbet tez ayrılık getirir bunu da unutma...vıcık vıcık da olma...gün içerinde cıvık cıvık telefon muhabbetleri yapma seviyeli ol, iyiyim canım sesini duyduğuma sevindim, burası biraz yoğun de, keza sen de fazla arama araadığında da kolay gelsin yoğun musun bi boşluğum olduda aradım diye söze gir, baktın öküz gibi cevap veriyo tamam o zaman sonra görüşürüz de melankonik takılıp hemen duygu sömürüsü de yapma.her yaptığın harekette temkinli ol.en samimi arkadaşınmış gibi yakın olma bir sınırın ve caziben olsun....öncelikle aranızdaki ikili diyaloglarınızın zamanla saygı çerçevesinde olmasını sağlamaya çalış...inan başarabilirsin...kendine acıma onun yanında da vay şöyle fedakarım vay böyleyaptımda böyle karşılık buluyorum deme...sen her zamanki gibi görevlerini yine yapmaya çalış ama fazlasını yapma, dinlenmeye, kuaföre ve kendine de zaman ayır.zaman zaman sızlanmadan rahatsız mış gibi numara yap ve uzan sessiz sedasız....yanına geldiğinde de çok rahatsızım biraz uzandım de yumuşadığında da hemen cıvıma ki merhametini sonuna kadar göstersin...yoksa samimiyetsizliğini anlar ve köpek gibi iteler kakalar...bir saat önce tartakladığında bıçak çektiğinde bir saat sonra mayışıp yüz verme...
ben seni çok iyi anladım hayatım sende vicdanda var için elvermiyor iyi günlerini düşününce elinde olanı veriyorsun dimi..bak canım bu manyak teyzeyi çıldırt o kadınıda çözdüm ben kendini dünyanın merkezinde sanıyor sen güvensiz olduğunu söylüyorsun ama aslında karşında kendine güveni olmayan bir kadın var.Teyzen... erkeklerin aldattığı ve çok darbe vurduğu bir kadın onun için yine erkekten ilgi görmek adına en yakınlarına yanaşır bu tipler..bence eşin sana her ne kadar bıçak çeksede eşin seni seviyor..neden mi hiç bir erkek yemek yapmak için eşinin yanına mutfağa girmez yemeği birlikte hazırlamışsınız.sen yinede temkini elinden bırakma..Sır gibi ol...Yapacağını edeceğini planlarının ip uçlarını verme...Emin ol teyzenin psikolojisi bozuk.. senin değil..belkide senin yerinde başkası olsaydı oynatırdı vallahi..Sen gizliden iş ara dediğim gibi yap...eşinede hiç yüz verme ama surat asma mutlu ol ama ona yüz vermediğini anlasın..hatta acaba kedicim başkasından mı hoşlanıyor benden uzak duruyor benle ilgilenmiyor sohbet kalmadı falan diye düşündür..bunu düşündürmek kötü bişey değil..eğer onlar oyun oynuyorsa sende oyunun içine gir bakalım...hatta onları yalnız bile bırak...mesela teyzen evemi geldi yüreğine taşı bas beraber oldularsa zaten olmuşlardır bu saate kadar..içeri gir süslen makyaj falan yap..benimde dışarıda işlerim vardı siz devam edin ..(kocana bakarak) ben geçikebilirim hayatım hadi byy de ve çık açıklama yokkkk....teyzenle yatmış bile olsalar onları böyle diyip yalnız bıraktığında kocanın aklı sende kalacak ayyyyyyyyyyy ne güzel oyunlar bunlar..kediciğimmm benim kocam beni aldatırdı gelirdide seni seviyorum sen harikasın şöylesin böylesin derdi derdi diz çöker ağlardı vicdansız insanı vicdana getirirdi...sevmesine seviyorlar onlara iyi bir ders lazım..ama en önemli şey ne biliyormusun..işte bunu çok iyi oynamalısın..UMURSAMAMAK ve SAKİNNN olmak...[/QUOTE]:
:bbo::bbo:
teyzem kocamla yatacak bunu bileceğim ve kocacım beni aldatırda gelirde,sen harikasın şöylesin böylesin deyip seni seviyorum diye ekleyip adamı birde ödüllendireceğim....
vay canına....
kelimeler bende bitti bundan sonra...
hayatta herkesin yaşadığı şeyler farklıdır kaldıracağı şeylerde...yapma zaten
ama kediciğin şu an parası yok ailesi yok hiçbir haltı yok işi yok neeeee yapcakkkkk bizler aramızda para toplayalım verelim çokkk akıl verdikkkkkkkkkkkkkkkk
nasıl parası yok , çalışmıyor mu?hayatta herkesin yaşadığı şeyler farklıdır kaldıracağı şeylerde...yapma zaten
ama kediciğin şu an parası yok ailesi yok hiçbir haltı yok işi yok neeeee yapcakkkkk bizler aramızda para toplayalım verelim çokkk akıl verdikkkkkkkkkkkkkkkk
keza öyle bile olsa adatıp , şiddet gösteren adamı mukafatlandırmak bunu tekrar yapması için ona cesaret vermektir.
seloş, yemek yapması adamda bişeyler olduğunu gösteriyor..Örneklerini gördüm..çokda iyi biliyorum..Erkekler eşlerini sevmiyorlarsa yardım etmezler..bu bilimde de geçer..Boğazına bıçak dayamayı çok ele aldık bu psikolojisini bozacak iyice kediciğin bence bu bıçak konusu kapanmalı...yemek yapması , ağlaması ...sevdiğini söylemesi...kediciği o evde tutuyor olanlara inanmak istemiyor ve kocasını seviyor...ve bıçağıda teyzesinden bahsedince alıyor.bence kedicik hayatı hakkındaki gerekli planları yapıp emin adımlarla hareket edecek...adam eve gelir gelmez bıçağı beline koymup gezmiyor dimi...
aslında ben anlatmadım bazışeyleri ama sen çözmüşsün arkadaşım aslında teyze dediğim insan benim ve çevremin gözünde ii kadın değil aslında bütün korkum da b bu tarz insanlardan herşey beklenir değil i korkum bu işte. he kocama gelince evet benime mutfağa girer temizliğe yardım eder. yemek yapmaya niyetim yoksa gider hazır alır gelir her zaman değil ama yapar hakkını yemeyeyim. hatta maaaşını bile gelir bana verir şimdi allah var o kadar da tü kaka değl aslında artı yönleri de mevcut ve eşimin ailesi resmen bana tapar ama rahatsızlığım bu konu sdece bu da mücadeleye değmez mi
al bendende o kadar , hayretlere düşüp düşüp çıkıyorum.:1shok::1shok:vallaahi ben okuyorum okuyorumm bazılarımızda nasıl fikirle var öyle yaaaaakafamçokkarıştı
ben kocamo oyuna getiricem diyee fingirdediğini düşündüğüm kadınlaaa hadi bana bayy siz sohbetinize devam edin diyemem yaaaaa, bu adamın ben böyle katagulli çevirince bana döneceğinii %100 garanti verselerde yapamam yaaa, yada hadi size iyi geceler siz sohbet edin diyemem yaaakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?