Kocam Teyzeme ok dkn!

İlk işaretli alan için yazıyorum önce,
arkadaşlar bir çoğumuz kocamızı başımızada taşımalıyız.
Zira çoğumuz çalışan bayanlar olarak kocamınzdan gerektiğinde mutfak ve ev işlerinde destek alıyoruz
ayrıca boğazımıza bıçak da dayamıyor ve gözümüzün önünde fingirdemiyor.
İkini işaretli alan için diyecek çok şey yok aslında .
Kuyruk acınız var ve bu doğrultuda çokta sağlıklı düşenemiyorsunuz bence..
Rabbim ne verirse ahyırlısını versin.

Konuyu Toplam 57 Kullanıcı okuyor. (47 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
XxX_havva_XxX, <&#162;itl&#233;m&#223;ik>, *özlem*, a m o n r a, AhuiFelek, AskBocugu, aytege, ayşinim, bebişim52, blks, bluerose0180, Denmur, dilekdilek, drawww, edda1985, eftelyaaa, emdev, gnydn64, gulsah035, helene27, ilarzu, ilona, janselii, karamuk04, kedici_kız, kuzuzuzubambino, last_angel, Minik Kalimero, mutnojmet, nadya83, noashe, ofof23, PARANTEZ, PRINCESS-in-LOVE, PıYANO, raptorial, Satrapi, scallywag, Seloş, simple, soytarı, supurgelicadi, urgakina, VAZGECILMEZIM, Yuse, Zehranur
:1shok::enbuyukkk:

ben böyle bir durumla karşı karşıya kalsam 1 sn düşünmem bırakır giderdim.
ama arkadaşda bu cesaret yok ve bu cesareti bulamıyor diye onu suçlamamak lazım bence
olumsuz koşullarda yetişmiş, kendini güvensiz hissediyor, hayatta tek başına kalmaktan korkuyor vs.
şimdi biz burada boşan ayrıl dedik diye hemen dava açacak değil ya kadın
bunun için niye bu kadar sinirleniyoruzki.
bence en sağlıklısı olan boşanma fikri ve bu onun aklının bir köşesine yerleşti zamanla ölçüp tartıp kafasında olgunlaştıracaktır.
herkez ne yaşadıysa ne gördüyse ona göre düşünür bunun ötesi yok.
kimisi ailesi maddi durumu herşeyi iyidir anında çeker gider kimiside önce şartları olgunlaştırmayı seçer.
niye benim gibi düşünmüyor diye olayı hakarete vardırmasak (geniş aile filan) bize daha çok yakışır arkadaşlar

bu okuduklarıma ayrı bir şaşkınım.
sen nasıl kendine böyle davranılması hakkını o kocan olucak lanet insana verirsin.
nasıl ya?
önce bıçak dayıyor gırtlağına sonra öpüyor
yazıklar olsun ona.
beni ve mantığımı aşmaya başladı bu olaylar.
kendine gel arkadaşım,kimse sana öyle davranamaz.
bir psikopatla yaşıyorsun,ya birgün seni doğrarsa
malum teyzenle arana girmene bile cinnet geçiriyor
insan aşkım ya delimisin gül gibi karımsın der geçer ya
yok yok ben artık bu teyze meselesini geçtimmm
böyle ruh hastasıyla yaşanmaz.delirmeden kurtulmanın yollarını ara sen canım.

Bazı arkadaşlarımız cilve yap naz yap vs.. demiş
Fakat arkadaşlar..ya bu erkekler bu kadar basitmi
Düşünün kocası böyle bıcak dayamış kadına.. teyzesinede ilgisi var.
Şimdi cilve yapıp sexi şenpanze gibi gezmek içinde kadında moral olmalı
Yada gamsızzz. tasasızzz böyle vurdum duymaz bir kadın olmalı:umursamaz:
Ne demek ya bıcakla boğazına otur kadının.. o kadın sana cilve yapsın
Ölümle burun buruna gelmek değilmi bu... cinnetle doğramıyomu insan insanı..
Cilvenin işveninde bir haysiyeti var... arkadaşlar
Böyle kaba kuvveti gösteren adamada....
Kusura bakmayın.. kendini bilen kendine saygısı olan kadın o adama cilve neyim yapmaz...yapamaz yaaa... rol olur.. sahte gecici bişeydir bu.. ÇÖZÜM BU DEĞİL..
Bende evlilik gecirdim.. bıcak kemiğe dayandımı.. işve cilve gözünde olmuyo insanın

Eşinin iyi yönleri olabilir ama tartışmada karşındakinin boğazına bıçak dayayan adamın psikolojisi bozuk demektir. Onu bu konuyla kızdırmasan 2 ay sonra başka şeye sinirlenip kafanı kesmeyeceği ne malum adamın psikolojisi bozuk. Yok ailesi seni seviyormuş yok bilmemne. Adamın psikiyatriste gidip ciddi olarak tedavi edilmesi şart. Yoksa cinayete kurban gidersen günah bizden gitti.Dost acı söylermiş.

eşinden ayrılmış olupta forumda üye olan bir çok arkadaşımız var , çeşitli konularda denk geldim
Eşinden ayrılmış bayanlar hakkına bu kadar laf edildi neredeler kendileri merak ediyorum
yoksa sizde bu söylenenleri kabul edip kabuğunuza mı çekiliyorsunuz?

seloş, yemek yapması adamda bişeyler olduğunu gösteriyor..Örneklerini gördüm..çokda iyi biliyorum..Erkekler eşlerini sevmiyorlarsa yardım etmezler..bu bilimde de geçer..Boğazına bıçak dayamayı çok ele aldık bu psikolojisini bozacak iyice kediciğin bence bu bıçak konusu kapanmalı...yemek yapması , ağlaması ...sevdiğini söylemesi...kediciği o evde tutuyor olanlara inanmak istemiyor ve kocasını seviyor...ve bıçağıda teyzesinden bahsedince alıyor.bence kedicik hayatı hakkındaki gerekli planları yapıp emin adımlarla hareket edecek...adam eve gelir gelmez bıçağı beline koymup gezmiyor dimi...

bu yoruma kesinlikle katılıyorum arkadaşım bunu uygula.bıçak olayı için psikolojik bi sorunu olabılır doktora goturmeye ıkna et.adam oluyosa ne ala ama baktın ki olmuyoaynen boyle devam ediyosa da vur kapıyı çek git.zamanla cesaretını topla ve bunu gerçekten yap çek git.daha fazla yürümez bu iş.

Bence teyze sadece eşinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor..Onun kendisine olan hayranlığından faydalanıp kendi egosunu tatmin etmekle meşgul..Senin üzüntünün farkında bile değil..Bencil ötesi bencil..Mübarek günlerde ah almak hiçte iyiye delalet değil..Onun da başına gelecek var herhalde..
Eceli gelen köpek cami duvarına şeyedermiş..

valla merdiven temizlerim ,evlere temizliğe giderim, ama teyzemle yatan adamı çok harikasın,beni aldatırda gelirmişte bana ,amanda aman diyerek ödüllendirmem

vallaahi ben okuyorum okuyorumm bazılarımızda nasıl fikirle var öyle yaaaaakafamçokkarıştı

ben kocamo oyuna getiricem diyee fingirdediğini düşündüğüm kadınlaaa hadi bana bayy siz sohbetinize devam edin diyemem yaaaaa, bu adamın ben böyle katagulli çevirince bana döneceğinii &#37;100 garanti verselerde yapamam yaaa, yada hadi size iyi geceler siz sohbet edin diyemem yaaakafamçokkarıştı

kedi zaten ne yapacağını biliyor bencee

benim anladığım burda dertleşiyorrr yaralarına merhem arıyor arkadaşımızz

zaten kendiside söylüyor elimden geleni yapıcamm sonra dönüp arkama baktığımda ben gereken herşeyi yaptım savaştım olmadı diyebileyim diyor]

Canım evet belki de seviyordur karısını. Ama adamın psikolojisi bozuk saatli bomba gibi bişey bugün bu konuda kızdırmamaya dikkat edersin yarın başka alakasız bir konuya patlar. Sorun adamın psikolojisi. Saldırganlığa şiddete meyilli bir adam normal değildir. Tedavisini de psikologlar psikiyatristler yapar. Kedi istediği kadar süslensin tedavi edemez onu.

hayatım bakarmısın kocan seni seviyor dedim mutfağa giriyor dedim bin tane laf işittim burdan...çünkü biliyorum ki mutfağa giren adammmmmmmmmmmınnnnnnnnnnnn seninde aşağıda dediğin gibi bunları okuyun aşağıdakini
"evet benime mutfağa girer temizliğe yardım eder. yemek yapmaya niyetim yoksa gider hazır alır gelir her zaman değil ama yapar hakkını yemeyeyim. hatta maaaşını bile gelir bana verir şimdi allah var o kadar da tü kaka değl aslında artı yönleri de mevcut ve eşimin ailesi resmen bana tapar ama rahatsızlığım bu konu sdece bu da mücadeleye
yapacağını çooooooooooookkkk iyi bildiğimden yazmıştım...
devam et hayatım...teyzen ilgi odağı olmaya çalışıyor...
sen asilce davran , ARKADAŞLAR BU ARKADAŞI PİŞMAN ETMEYİN KONU AÇTIĞINA BAZILARINIZ ÖYLE ŞEYLER YAZIYOR Kİ İNSAN ÇILDIRIR...
BU KEDİCİKTE APTAL DEĞİL HERHALDE ADAMIN İYİ HUYU OLMASA AÇ KALMA PAHASINA ÇEKİP GİTMEYİ BİLİR BU BİRRRR.
BİR KADIN SİZLERİN GÖRDÜĞÜ KADARIYLA ADİ BİR ADAMLA EVLİ İSE İNANIN O ADAMIN SİZİN KOCALARINIZDA BİLE OLMAYAN AMA KADININ O EVDE KALMASINA DURMASINA NEDEN OLABİLECEK ÇOOOK ARTILARI VARDIR....

al bendende o kadar , hayretlere düşüp düşüp çıkıyorum.:1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…