- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
senin adına çok üzüldüm bitanem senin durumun benzeride bende var benimde babam teyzemle aldatıyor annemi üstelik evli
eveeeet bu kadar şeyden sonra artık yürümem gereken yol belli. umursamaz davranışlar (ama aslında umursuyorum) biraz gizemli olmak herşeyi anlatmamak ev için ve kocam için kendimi heba etmemek yaptıklarımı yüzüne vurmamak yüz göz olmamak bu arada gizlice para biriktirmek ve bu sürede düzelmediyse son noktayı koymak he bu arada uzmandan da yardım almak
hayır böyle bir mecburiyet yok , neden bu rezilliğe katlanmak zorunda olsun kiYOL FARKLI OLMAK ZORUNDA CANIM BU KIZIN TUTUNACAĞI DALI YOK...ANNE BABA YOK AKRABA YOK..DULU KİMSE İSTEMEZ...3 gün yemek verirler sonra kocalarından kıskanırlar..yapacağı tek şey konusunda da en doğru kararı vermiş...güçlü olana kadar Allah diyip sabır etmek...Sabır edene Allahta yardım ediyor
haklısın tek taraflı tedavi sadece beni ii eder sorun çözmez ama eşim sorunlu biliyorum ama asla kabul etmiyor uzmana görünmeyi o asla hasta olmayı kabul etmez ki
kedici senin tedavi olman yeterli değil eşinin de tedavi olması lazım.Ayrıca bu adamla aynı evde yaşamak konusunda ne kadar cesursun? O cinayetleri işleyen adamlar senin kocandan çok mu farklı sanıyorsun?Onlar da çalışıyor onların da işleri güçleri var.Onlar da karısına seni seviyorum demiştir. Sonra da kavga ettik 16 yerinden bıçakladım öldü derler mahkemede.
hayır böyle bir mecburiyet yok , neden bu rezilliğe katlanmak zorunda olsun ki
kusura bakamyın lütfen alınmayın ama siz affettiniz diye herkes sizin yolunuzdan yürümek durumunda değil.
İyi kötü bir işi var gidecek kapısı yoksa bile ki kimseye muhtac değil.
Bir göz oda tutar kendisine bir çekyat bir tv. belirli başlı eşyalarını alır , ki evinden de dımdızlak çıkacak değil
Bu ülkede kanunlar var hakkı olanı alacak elbet , gider efendi gibi hayatını kurup yumurta kırıp yer
ama huzurla yer , içi rahat olur sürekli bu rezilliği düşünmez
ohhh mis gibi katıksız aşım ağrısız başım
öyle saplantılı sevgiler var ki. bir hemşire geçen gün öyle gitti. adamın sevgisinden.. sevgi bazen saplantıya dönebiliyor. ve o an o tarz psikolojisi bozuk adamlar o bıçağı bir gün sadece karşındakini korkutmak amaıcyla değil ,öldürmek amacıyla o boğaza dayıyorlar.
bu arkadaşa böyle birşey olduğunda ,aman katlan dayan diyen arkadaşlar yaşantılarına kaldıkları yerden devam edecekler. ama o maalesef hayatından olacak. o yüzden birine öğüt verirken ,ona kal birşey olmaz diyerek ikna ederken ,bunun olacağınıda unutmasınlar.o zaman, vicdanlarındaki o yükü nasıl kaldırırlar onu bilemem artık...
banane kadından banane...
benim kocam şerefli olduktan sonra karşıdaki kadın istediği kadar ahlaksız olsun.
teyze yolun yolcusu olabilir ama adam adam olsa sıfatını unutmaz karşısındakinin..
Benim ailem hep iç içedir hergün teyzemleri görürüz yani..
2 tane teyzem var biri senin teyzenden 2 yaş büyük biri de daha büyük..
Yahu ben hiçbirimizde böyle birşey duymadım..kafamçokkarıştı
Eşinin teyzenle bu kadar çok paylaşacak nesi olabilir ki?
Teyzen yüzünden senin boğazına bıçak dayayacak kadar ileri gidebiliyorsa ben o adamdan herşeyi beklerim çok dikkatli ol..kötükedihüso
Başka diyecek birşey aklıma gelmiyor
Çünkü diyebişeceğim herşey fazlaca yazılmış zaten..:1closedeyes:
söylediklerine tamamen katıllıyorum canım. fakat yinede yorum yazanlara vicdani yük yüklemenin yanlış olduğunu düşünüyorum.
bu arkadaş birşeye karar verdiyse kendi doğruları doğrultusunda yapmıştır bunu.
ah canım bir arkadaşımız bu konu için yazmıştı kocasıyla annesini yakalamış ..bu örneği ele alırsak teyze uzak akraba gibi bile kalıyor
Bu konu biraz daha uzarsa bu koca aklanıp bir de ödül verilip çıkacak burdan
bende bilemedim :bbo:Konu okadar dağılmış kı kafam karıştı .:bbo:
Anladığım şu ki ;
Henüz kocası ile yatıp yatmadığı belli olmayan hafif meşrep bir teyze var
Öfkesini kontrol edemeyen teyzeye meyilli ama karısından da vazgeçmeyen bir koca var
Birde tüm bunlara rağmen kocamı seviyorum teyzem aradan çıksa gül gibi geçineceğiz diyen bir kedicik var..
Bu üçgenin dışında ; kesinlikle orda kalmamalısın hemen boşanmalısın diyen K.K lı üyeler ile ,
E seviyorsan ayrılma ,yeniden kocanı eve bağla diyen KK lı üyeler var..
Hmmm sanırım tesbitlerimi doğru yaptım ama.
Bu durumun içinden nasıl çıkılır valla bende bilemedimmmmm :bbo:
ama bunlar yaşanıyor. ve bu adam tehlikeli. bıçak çekmiş. bu bir saldırganlık belirtisi. kimse o bıçağın bir gün onu öldürmeyeceğine garanti veremez... istediği kadar sussun. en ufak bir yanlış anlamada o bıçak sadece gözdağı vermez dahada ileri gidebilir....... böyle bir adamla aynı evde yaşamak tehlikeli....
tarih bir şey olmaz ben doğrularıma güveniyorum bana yapmaz diye düşünen kadınların cinayetleriyle dolu....
örnek .bergen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?