- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
ikisini de keserdim, sonra kestiğim bıçağı kocamın makatına yerleştirirdim, bana daha önce çektiği bıçakların geri ödemesi olaraktan. ohh sen sağ ben selamet. hapse düşersin ama en azından kafan rahat olur. hem ben hakim olsam seni tebrik eder beraatini de verirdim, fazlasıyla hfifletici sebebin var.
ne bu kırdoştan teyze olur, ne bu adamdan koca. kes gitsin oksijen israfı.
tavuğun kutsal bir yaşama amacı var yine. bölelerini gördükçe hayvanlara saygım artıyor, vejeteryan olmaya yaklaşıyorum.. gelmeyin üstüme.e yuh diyim ben sanaakannehir
bi potansiyel katilimiz eksikti oda oldukötükedihüso
tavukmu kesiyosun yavrumyasakkelime
ikisini de keserdim, sonra kestiğim bıçağı kocamın makatına yerleştirirdim, bana daha önce çektiği bıçakların geri ödemesi olaraktan. ohh sen sağ ben selamet. hapse düşersin ama en azından kafan rahat olur. hem ben hakim olsam seni tebrik eder beraatini de verirdim, fazlasıyla hfifletici sebebin var.
Aynen katılıyorum. Her bir harfine gönülden katılıyorum. Öpüldün.
tavuk demeyin yahu, tavuğun özel bir misyonu var.ahaha o ne yaa
katil cıktı kkdanahaha
tavu k gıbı kestı wala adamı demek sen olsan coktaannn
bu konu acılmamıstı bıle
cevap verdim ya lafisfisfis lgitmedimi yoksa hep su 200 saniye bekleme yüzündenmafoldumbensoruyu bidaha alabilirmiyim ortmenim:ecrin_bebek:merak etmeyin önce babannemden başlıcam.
yarın halamlar geliyo memleketten, sora onu hallettikten sora sizinkileri alıcam.
çorumlubacı ben ahlaksız yaşlı kadınlardan nefret ediyorum. kadınlık denen ulviyete yakıştıramıyorum ahlaksızlığı.
gelecek nesilleri kurtarmak, kötü örnekleri ortadan kaldırmak için ahlaksız kadınların kesilmesi taraftarıyım.
kırmızı donlu bacı sen de kızma bana, kızacağına son özel mesajıma cevap ver :ecrin_bebek:
yerik kes sencokacimcoooktavuk demeyin yahu, tavuğun özel bir misyonu var.
doğaya katkısı, insanlığa faydası var.
niye keseyim tavuğu.
kim kimi öldürüyo yaa...
68sayfa kimi öldürdünüz kızlar bi deyiverin hele..
bana sayfanın direkt adresini vir dediydim ablam. senin yolladığında bissürü şey vardı, senin satın aldığının adresini sorduydum.. bi zaamet:ecrin_bebek:cevap verdim ya lafisfisfis lgitmedimi yoksa hep su 200 saniye bekleme yüzündenmafoldumbensoruyu bidaha alabilirmiyim ortmenim:ecrin_bebek:
yerik kes sencokacimcoook
december arkadasimiz teyzeyi kocayi sona ninesini halasini herkesleri toplu katliyam yapcakdelikafadulden üstünede bi tavuk kescek ziyafet cekcek bize:icecream::hulya:
kurban bayramında kurban, şeker bayramında şeker kescem ben :ecrin_bebek: kesme şeker -tatlicadiarzu-ay kurban bayramı gelmedı daha december cım
şimdilik şeker dağıtsana sen bize opuyorumnanaktan
canım arkadaş çok haklı psikyatriste eşinle beraber gitmeyi vede hatta aile terapisi görmeyi teklif et eşineyerimsenibenkedi ben seni çok iyi anladım. ama bu bıçak olayı artık rutin olmuş sizin evde. her kızdığında mutfağa koşup bir bıçak alıyor kocan. bu da onun ruh hastası dengesiz biri olduğunu gösteriyor. önce kızıp bıçak dayıyor sonra ağlayıp özür diliyor. ikiniz birlikte gidin psikiyattriste. sen orda günü kurtarmaya çalışıyorsun ama umarım kocan seni kapıya koymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?