Kocam Teyzeme ok dkn!

e yuh diyim ben sanaakannehir
bi potansiyel katilimiz eksikti oda oldukötükedihüso
tavukmu kesiyosun yavrumyasakkelime

e yuh diyim ben sanaakannehir
bi potansiyel katilimiz eksikti oda oldukötükedihüso
tavukmu kesiyosun yavrumyasakkelime
tavuğun kutsal bir yaşama amacı var yine. bölelerini gördükçe hayvanlara saygım artıyor, vejeteryan olmaya yaklaşıyorum.. gelmeyin üstüme.

Aynen katılıyorum. Her bir harfine gönülden katılıyorum. Öpüldün.

ahaha o ne yaa
katil cıktı kkdan ahaha
tavu k gıbı kestı wala adamı demek sen olsan coktaannn
bu konu acılmamıstı bıle

:roflol::roflol: kk mizin cellati degistir nikini sen :roflol:
sana hem kiziyorum hem seviyorum anlamadim gitti bu olayi benŞeniz:hulya:

merak etmeyin önce babannemden başlıcam.
yarın halamlar geliyo memleketten, sora onu hallettikten sora sizinkileri alıcam.
çorumlubacı ben ahlaksız yaşlı kadınlardan nefret ediyorum. kadınlık denen ulviyete yakıştıramıyorum ahlaksızlığı.
gelecek nesilleri kurtarmak, kötü örnekleri ortadan kaldırmak için ahlaksız kadınların kesilmesi taraftarıyım.

kırmızı donlu bacı sen de kızma bana, kızacağına son özel mesajıma cevap ver :ecrin_bebek:

ahaha o ne yaa
katil cıktı kkdan ahaha
tavu k gıbı kestı wala adamı demek sen olsan coktaannn
bu konu acılmamıstı bıle
tavuk demeyin yahu, tavuğun özel bir misyonu var.
doğaya katkısı, insanlığa faydası var.
niye keseyim tavuğu.

cevap verdim ya lafisfisfis lgitmedimi yoksa hep su 200 saniye bekleme yüzündenmafoldumbensoruyu bidaha alabilirmiyim ortmenim:ecrin_bebek:
tavuk demeyin yahu, tavuğun özel bir misyonu var.
doğaya katkısı, insanlığa faydası var.
niye keseyim tavuğu.
yerik kes sencokacimcoook

kim kimi öldürüyo yaa...
68sayfa kimi öldürdünüz kızlar bi deyiverin hele..

cevap verdim ya lafisfisfis lgitmedimi yoksa hep su 200 saniye bekleme yüzündenmafoldumbensoruyu bidaha alabilirmiyim ortmenim:ecrin_bebek:

yerik kes sencokacimcoook
bana sayfanın direkt adresini vir dediydim ablam. senin yolladığında bissürü şey vardı, senin satın aldığının adresini sorduydum.. bi zaamet:ecrin_bebek:

asmin bacı ben dexter oldum kısaca, kötüleri kesiyom dünya tertemiz oluyookaydirigubbakcemile2

december arkadasimiz teyzeyi kocayi sona ninesini halasini herkesleri toplu katliyam yapcakdelikafadulden üstünede bi tavuk kescek ziyafet cekcek bize:icecream::hulya:

ay kurban bayramı gelmedı daha december cım
şimdilik şeker dağıtsana sen bize opuyorumnanaktan

ay kurban bayramı gelmedı daha december cım
şimdilik şeker dağıtsana sen bize opuyorumnanaktan
kurban bayramında kurban, şeker bayramında şeker kescem ben :ecrin_bebek: kesme şeker -tatlicadiarzu-

Ne?
Nasıl yani....
Bu kadar sayfayı okumakk çook zorr ne oldu ne bitti bilmiyorum...
Ama aklıma ilk gelende aralarında bir şey olabileceği geldi...
Teyzenle konuş... Olmadı onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı dene.Ben en iyisi yazılan diğer yazılara bakayım olayı daha iyi kavramak için...
Tövbe tövbee dünyanın çivisi çıktı iyice.

içimin yağları eridi okurkenkaydirigubbakcemile3

ben genelde kocanın şeyini kesip kokoreç yapma taraftarıydım böle konularda ama buda güzel yöntemmiş, düşüniciiiiiiimmmmCADIARZU

:roflol:

canim öncelikle Allah yardimcin olsun.cok zor bir durum.ama anladigim kadariyla teyzende esine karsi bos degil.hepimizin teyzesi,halasi var ve beni nasil evlat yerine koyuyorlarsa esimide öyle görürler.normalinde de böyle olmalidir zaten.ama senin teyzende var bir anormalllik.senin bu konuda rahatsiz oldugunu bile bile davranislarina devam ediyor.cok sasirmis durumdayim.kim kime yapar bunu.Allah islah eylesin.biran önce esinle tekrar konus,ha baktin güzellikten anlamiyor kendi yolunu cizmeye bak tatlim.göz göre göre buna hic bir yürek dayanmaz.....

canım arkadaş çok haklı psikyatriste eşinle beraber gitmeyi vede hatta aile terapisi görmeyi teklif et eşineyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…