Kocam Teyzeme ok dkn!

daha neler duyacağız kimbilir yaprak dökümüne benzemiş biraz aşkı memnuyuda andırıyo
demek diziler gerçek hayatta da yaşanıyo
allah sabır versin size bu mübarek günde yardımcınız olsun mevlam
ama yerinizde olsam bu iğrençlikler içinde yaşamazdım
siz daha değerlisiniz bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yok ki size
neden kendinizi önemsiz görüyosunuz ki bu kadar
ona katlanmak zorunda değilsin

ay sayfalar önce konu sahibinin konuyu kapatırcağını okumuştum ya, hala mı aktif bu topikakannehirakannehir

Amin Allah kimseyi bu durumlara düsürmesin insallah....:Saruboceq:

Lakin Hak Teala bir musibet verdigi vakit kulunu denermis....ben sana akil verdim fikir verdim onur gurur saygi gibi özellikleri verdim....yasadigin her ne olursa olsun her zaman onurlu gururlu bir sekilde yasa....

Zülüme boyun egen zülüm eden kadar kabahatlidir benim gözümde.....

Evlilikte temel güven saygi ve sevgiden olusur...bunlar yoksa zaten o evlilik bitmis bir evliliktir.....yazilanlari okudunuz bence bu evlilikte ne güven var, ne saygi nede sevgi......ben esime birsey söyledigimde kapa ceneni deyip teyzemede göbek ata ata kosuyorsa, birkitirdigim paralari teyzeme borc olarak verip geri isteme tenezülünde bile bulunmyorsa....en önemlisi bogazima bicak dayiyorsa.....ne gibi bir sans verebilirimki bu adama soruyorum sana arkadasim???benneyaptımki

Ayrica konu sahibimiz hicte kimsesiz parasiz pulsuz bir insan degilki!!

En büyük avantaji isi gücü var....coluk cocugu yok....iyi kötü bir babasi var sokakta birakmaz herhalde kizini.....tüm bunlari sahipken kendini bu adama bu evlilige mahkum etmesi inanki cok üzücü......Daha üzücü olan seyde bunlara sirf etrafda dul kadin muamelesi görmesin diye katlanmasi.....:1no2:

Bilemiyorum.....Varsin bana dul kadin muamelesi yapsinlar...varsin temizlik islerine gideyim.....ama hic olmazsa kendime olan saygimi onurumu gururumu yitirmeyim.

Zaten bu kizin bu duruma gelmesinin sebebide bu....kendine zerre kadar saygisi yok....malesef.

teyzenizin sevgilis falan yok mu? sürekli sizin eşinizle mi vakit harcıyor. çalıştığı yerde durumu nasıl oradaki evli erkeklere de asılıyo mu?
yani teyzenizde mi var bu potansiyel kocanızda mı var merak ettim.

ama boşanmayı göze alamıyorsanız lütfen düşünüp kendinizi bunalıma sokmayın. gitmiyorsanız kabulleniceksiniz. iki eşli yaşayanlar gibi... sürekli eşinize konuyu açıp adamı da katil etmeyin.
ya ne halin varsa gör ben kör değilim deyip teyzenizin kapısının önüne koyun valizi...
yada üç maymunu oynayın. sonuçta herkes kaldırabiliceği hayata devam eder. kimimiz bir tokatla terk ederiz evi kimiz üstümüze kumada gelse kocam der otururuz. seçim elbette sizin.

hayır adam kadını kesecek
sonra dıcekler kı kadın kk da topık actı ona bosanma dıyenler oldu bılmemne kımse polıs cagır demedı dıcekler falan
rezalet ya
kadın gıttı gıtcek kelle koltukta gezıyo bız burda neler konusuyoz

nekadar ahlaksız ve terbiyesizce bir davranış bu....

eşiniz ve teyzeniz için diyorum...

hiçmi kimsenin kimseye saygısı kalmamış bu hayatta

hayatta neler yaşanıyor kk sayesinde öğreniyorum hepsini

ben olsam boğardım o adamı

ay bune böyle yaa.. :1shok:
bu tür seyler beni korkutuyor, artik insanlara güvenim azaliyor..

bence teyzenle konus, tabii ondan önce esinle konus, belki biraz tehdit edersen yola gelir.. "hani böyle devam edersen ben giderim" gibisine...

allah yardmcn olsn..nediyimkii..

şimdi aslında insan teyzesinden kıskanmaz kocasını,,,teyze anne yarısıdır diyeceğim ama
inaıyorum söylediklerinede
bende eşimi yeğeninden kıskanıyorum
yeğeni açık saçık giyinip eşimin kucağına oturuyor
çok sinir bir durum,,,laf desen yeğenim der
bakışlarımdan alınıyor ama bilemiyorum yani

66 sayfayı okuyamadım. Ama konuyu biliyorum ve yorumda yazdım.
Konu baya bir uzamış, ama her ne olursa olsun, ister arkadaşın bir dayanağı olsun, ister olmasın, teyzesiyle kırıştıran, kendisine bıçak çeken bir adamla 1 saniye bile durması hata olur.
Yahu açlıktan ölürüm genede o şerefsiz adamla bir saniye durmam. Var mı bundan ötesi.

ay ne kadar mide bulandırıcı bir durum ya,

kocan bu kadar heyecan peşindeyse, tabiri caizse azdıysa, dışarıda başka kadın mı kalmamış da bula bula senin teyzeni bulmuş.
teyzenin yaşantısı da biraz karışık sanırım. yani eşine bu cesareti o mu veriyor diye düşünmeden edemedim. evinin anahtarına kadar eşin her şeyin içinde yani

valla ben başlığı okuyunca hani eşin teyzeni annen gibi görüyor ve o anlamda düşkün sandım, yani insan konduramaz ya :1shok:. sonuçta o senin teyzen, anneni kaybetmişsin bir nevi annen sayılır, annelik yapması lazım. yeğeninin kocasına göz koyacak kadar adi mi bu kadın ya.

iyi de canım, nereye kadar böyle götürürler ki, hadi kocanın iyice gözü döndü, teyzene resmen aşkını ilan etti diyelim, teyzen bu durumda kucak mı açacak kocana, hiç mi utanmıyacak ya. yok mu sizin şöyle ailede sözü geçen otoriter bir aile büyüğünüz, dedeniz, dayınız, ya da teyzenin çekindiği biri o kişiye bu durumu çıtlatsan da teyzen kendine bir çeki düzen verse -tatlicadiarzu-.

ama canım senin kocanda iş yok ya, sana nasıl el kaldırır hatta bıçak çeker ya. adamın gözü dönmüş resmen, yani daha da ileriye gitsen saplayacak Allah korusun. teyzenin aşkı adamın aklını başından almış resmen kötükedihüso.

bence sen para biriktir zaten biriktirmeye başladım diyorsun, planlar yap, yani olabilecek herşeyi düşün ona göre kendini hazırla ve zamanı gelince de çek git. o teyzeyi de kocanı da cümle aleme rezil et, şu andan itibaren de teyzenle de ilişkini kes.

66 değil 166.sayfada açılsa bu konu bitmez arkadaşlar kendimi bıraktım bu kıza üzülüyorum yorumları okudukça benim bile kafam karıştı allah o adama tez zaman akıl fikir merhamet versin yadaaaa!

aman yarabbim bir yaşıma daha girdim neresinden tutarsan tut resmen pislik akıyor olayda ısrarla neyi bekliyorsunuz herşey paramıdır yahu gurur haysiyet denen şeyleri unutmayın kimse açlıktan ölmez bu rezaleti oturup seyretmeye devam ederseniz koca bir hiç elde edersiniz artık çıkın dışarıya balkona avaz avaz baırın bu pisliği allah korusun tv lere bile çıkardım vallahi tükürüğümle boğardım onları pislikler valla müge anlıya çıkart bu rezilleri şiştim valla yaaaaa lmaz:

eşinizi teyzenizi şiddetle kınıyorum ama tüm bunlara göz yumdugunuz ve eşininz olacak insanın yanında hala bulunuyor olmanızdan dolayı sizi binlerce kez kınıyorum..üstelik teyzenin evinin anahtarıda eşinizde vay be ne rahatlık...

ikisini de keserdim, sonra kestiğim bıçağı kocamın makatına yerleştirirdim, bana daha önce çektiği bıçakların geri ödemesi olaraktan. ohh sen sağ ben selamet. hapse düşersin ama en azından kafan rahat olur. hem ben hakim olsam seni tebrik eder beraatini de verirdim, fazlasıyla hfifletici sebebin var.
ne bu kırdoştan teyze olur, ne bu adamdan koca. kes gitsin oksijen israfı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…