- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
gençsin.. çalışıyosun.. üstelik davanda çok haklısın..kimsenin desteğine ihtiyacın yok..
dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım
teşekkür ederim arkadaşım tam dadeekistediğimi yazmışsın sağol şimdi alalım cevapları
içinde bulunduğunuz durum öyle bir durumki durup iki saniye bekleyecek zamanınız yok..
anlattıklarınıza ve genel olarak şöyle bi ruh halinize bakınca şüpheden değil bi gerçekten bahsedercesine yıpratıyosunuz kendinizi..
bu saatten sonra bu bir şüphe bile olsa eşinizle bu konuda yüz göz olmuşsunuz..bana göre evli kalamzsınız..bakın şüphe bile olsa diyorum..
bence ilk adımı atın devamı gelir..
Haklısın arkadaşım çok haklısın
Sen şimdi bu durumlardan kurtulmak için boşansan
Gelsen burda sana boşan diyen arkadaşlarımın bende dahil
yan dairesinde ev tutsan
bizde sana önyargılı bakardık..dul muş gençmiş vs vs die
Malesef toplumumuz böyle...
Devlet yok sana iş bulsun
Başında büyük yok kol kanat gericek
Şimdi fikri olan varsa yazabilir mi
dediklerinizde haklısınız bunların hepsini düşündüm taşındım arada teyzem olayı yokkende eşim beni dövüyordu ben hariç bütün bayanlara ilgisi vardı şuydu buydu ben 2 senedir mücadele ediyorum ben de biliyorum sonunun olmadığını bana vurmaya hakkı olmadığını doktora gidip 2 kez rapor da tutturdum dayak yedim diye ama devamını getiremedim çünkü sırtımı yaslayacağım kimse yok anlıyor musunuz sorun burada işte ben kendi kendime dimdik durarak olaylardan kurtulmayaçalışıyorum yoksa gayet bilinçliyim düşündüklerinizi düşündüm ve sandığınız gibi de küçük değilim 25 yaşındayım ama siz bunları yaşarken arkanızdaki büyüklerin varlığını hissederek yazıyorsunuz ben ne yapayım
Zaten yeterince cevap alıyorsun.Ne dememizi bekliyorsun ?
Görmezden gel,üç maymunu oyna falanmı diyelim.lmaz:
Zaten yeterince cevap alıyorsun.Ne dememizi bekliyorsun ?
Görmezden gel,üç maymunu oyna falanmı diyelim.lmaz:
Burada herkes psikolog canımbakın psikologmuşsunuz bana şu durumda en ii yardımı siz yaparsınız dediğiniz gibi bu birşüphe bile olmuş olsa ben inandıktan sonra bitmiştir değil mi?
teşekkür ederim arkadaşım tam dadeekistediğimi yazmışsın sağol şimdi alalım cevapları
Senin boşanmış kadınlara bakışın bu kadar çirkinken biz sana hiç bir şey yapamayız:1shok:hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
Senin boşanmış kadınlara bakışın bu kadar çirkinken biz sana hiç bir şey yapamayız:1shok:
Senin boşanmış kadınlara bakışın bu kadar çirkinken biz sana hiç bir şey yapamayız:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?