Kocam Teyzeme ok dkn!

Teyzemin sevgilisi var demişsin. Peki onun bu samimiyete olan yaklaşımı ne ? ...Yani o da senin gibi rahatsız oluyordur heralde ...!

canım

olay sadece eşin ve teyzen arasındaki münasebet değilmişş

sen şimdi çok daha başka şeylerden bahsediyosun canım

daha neler yapmışşş sen tümüyle bu adamınnn hayatında olmaması gerektiğinin farkındasın zatennn

sadece sırtını dayaybileceğin güvenebileceğin aile büyüğü yok arkandaaa

canım benim inan yapabilrisin tek başınada olsa yapabilrisin

sen ne yap biliyomusun o zaman küçükk bir ev tutt eşyalarının bir kısmınıda eşin yokken taşıt yeni kiraladığın eve uzaklaş eşinden sonrada bir psikiyatrise gitt ruh sağlığın iiçinn, zamanla bir ev arkadaşı bulurusun şöyle tanıdık çevrenden referans verebilecek biriyleee

zaman içinde her şey yoluna girer yeterki sen güçlü ol ve kararlı ol.

bakın psikologmuşsunuz bana şu durumda en ii yardımı siz yaparsınız dediğiniz gibi bu birşüphe bile olmuş olsa ben inandıktan sonra bitmiştir değil mi?

Şimdi fikri olan birisi yazıyor, ben.

Birincisi:Ben önyargılı bakmam dullara kusurabakma..
Kendi adına konuşuyorsan ok..
Kankam duldur mesela..Neyse..

Boşanma konusuna gelince, arkasında birisi olması tabii ki boşanma olaylarında avantajdır..Ama olmaması demek, hayatını bu şekilde kendine işkence ederek geçireceği anlamına da gelmez..

Kendine göre bir plan yapar..
Maaşım ne kadar, yalnız yaşarsam kendi kendime yetebilir miyim?
Bir süre babamda kalmalıyım zorla da olsa?
Ya da ananemde kalırım bir süre vs vs..

Bunların ayrıntılarını bilemiyoruz şu anda..
Bir çıkış olabilir..

Arkadaş da zaten ''ben asla boşanamam'' demiyor..

Heee ''asla ama alsa boşanmayı göze alamam , başka öneri verin'' diyorsa bize, önerileri değiştirebiliriz

Verilecek başka öneri de, gidememenin ezikliğini kalbine gömerek, kocasının ilgisini tekrar kazanmak için kendisiyle daha fazla ilgilenmesi, ilgiyi kendine çekmeye çalışması...

Başka yolu yok.

Hemen itinayla evimin kilidini değiştirir,ona ait eşyaları kapının önüne bırakırdım.Nasılsa anahtarı var karşının,gitsin teyzenle yaşasın
Teyzene de gereken uyarıyı verir,eski eşimle mutluluklar dilerdim
Ha bir de diğer pencereden bakayım.Belki çok kıskançsındır,belki de teyzeni bile kıskanacak kadar gözün dönmüştür.Buna verilecek tavsiyem yok
Ama neticede eşinin su katılmamış bir öküz olduğu gün gibi aşikar,onun yeri komşunun ahırı

canım öncelikle allah yardımcın olsun çok gençsin ve yeni evli sayılırsın bende 2 yıllık evliyim ama eşim beni daha bugüne kadar hiç kırmadı kısmet işte gelelim eşinle teyzene sanırım eşin teyzenden birşeyler bekliyor cinsel anlamda teyzen yaşlı değil ee bide bakımlı falan diyorsun demekki eşinin gözünü döndürüyor ben teyzene de kızdım ne görüşüyorki senin eşinle alsın anahtarını falan birde fırçalasın ne uğraşıyorsun kardeşim benle git eşine yuvana bak manyakmısın sen dul bir kadınla yiyip içip oturup kalkıyorsun demeliyken ne kahkahalara boğuluyor dimi ama demekki karşılıklı hoşlaşıyorlar sonunda beklenen şeyde olur ve üzülen yine sen olursun teyzen tavrını koymadıkça eşin aklını başına almaz gibi geliyor bana sanada şimdi aman git boşan diyemem çünkü bir yuva hiçte kolay kurulmuyor ama tabi sen bilirsin boşanmak istiyorsan allah yardımcın olsun ama eğer her ikiside birbirine tavır koyamıyorsa aileden bir büyüğün bu olaya el atması şart sen tek başına başaramazsın eğer bir aile büyüğünüz varsa özellikle erkek ikisiyle ağır bir şekilde konuşsun canım ayıp ya insanlar iyice sapıttı artık üzme tatlı canını olurmu eden bulur canım.

canım ya kendini yanlız hissetmen çok doğal çünkü en yakınların buna sebep oluyor
ama eşinin seni dövüyor olması ve bunu alışkanlık haline getirmesi zaten ayrılman için kocaman bi sebep.. e bide ahlaksız bi adam yarın öbürgün çok daha kötü şeylere tanık olabilirsin ve bu durum senin psikolojinde daha derin yaralar açabilir
bak ekonomik özgürlüğün var güven kendine sen onlardan çok daha değerlisin onlar yüzünden hayatın zindan olmuş değermi
inan yanlız yaşamak bu durumda yaşamaktan daha iyidir
hem belki yarın çok daha iyi biriyle tanışıp yepyeni bi başlangıç yapabilisin çok gençsin

Ya bırak teyze meyze olayını. Dayaktan bıçak sallamalardan sonra bitmiş olması gerekiyodu. Teyzeye gelene kadar neler var.Bıçak sallamaları dayağı kabul ettin bi teyzeye mi kafan takıldı?

teyzenizle açıkça konuşun.. eşimin sana ilgisi va.r sende boş değilsin yada hoşuna gidiyor ses çıkarmıyorsun. boşanıp aradan çekilicem o da senden nasıl faydalanmak istiyorsa faydalansın. bu konuşmayı kocama 1 hafta daha şans verdiğim için yapıyorum der kapıyı çarpardım.
madem çalışıyorsun evide kendin düzdün kocanın valizini topla teyzenin kapısının önüne koyuver.

Zaten yeterince cevap alıyorsun.Ne dememizi bekliyorsun ?
Görmezden gel,üç maymunu oyna falanmı diyelim.lmaz:

Elma
Yanlışta anlamış olabilirim
sanırım
kedi
Böyle bir toplumda dul kalmaktan korkuyor...
Kötü bile olsa başında bir erkek var desinler die duruyor sanıırm
Aİleside kopuk yok hatta
Ama işte bu teyze faktörü var....ama teyze olmasa , yarın başkası olur erkekte sorun...
Sabırdan ve eşinin düzelmesi için dua etmekten başka çare var mı ???

Zaten yeterince cevap alıyorsun.Ne dememizi bekliyorsun ?
Görmezden gel,üç maymunu oyna falanmı diyelim.lmaz:

hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.

Senin boşanmış kadınlara bakışın bu kadar çirkinken biz sana hiç bir şey yapamayız:1shok:

Kedicim
Deniz güneş buranın en mantıklı en akıllı en kendini bilen üyelriinden biridir..
O ne diyorsa bir düşün....

Hayır çok yanlış düşünüyorsun. Bence sen kocanı seviyorsun ve bu dediklerinle de kendini kandırıyorsun. Tabi sana bıçak savuran bi adamı sevmek ne kadar sağlıklı onu psikologlar tayin eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…