Kocam Teyzeme ok dkn!

var arkadaşım... boşanması o herifi kapının önüne koyması aslanlar gibi çalışıp kendi ayaklarının üstünde durması..

emin ıol bunlar senin saydıklarından daha huzurlu yaşayabileceği seçenekler..

Kusurabakma da benim şaşkınlığım iyice artıyor...

Klasik; şiddet görünce, aşkı depreşen yurdum kadını savunması..

Bunun psikolojide mutlaka bir adı vardır..

Eşinden dayak yediği halde, boşanmamak için kılıf arama sendromu.

(Kızma okumaya devam et ..:)))

Şimdi bak arkadaşım...

Tamam kimse kimsenin yuvasının yıkılmasını istemez, inşallah eşin düzelir, huzurlu bir yuvan olur, bak mübarek günlerde içten söylüyorum ama boşanamamanın bahanesi;

''Millet bana dul der, kocama yan gözle bakıyor der''...olamaz..

Maaşım yetmez, kira veremem geçinemem de, anlayalım..

Kızacaksın belki ama böyle bahane olmaz..

Son düzenleme:
buyrun boşanmış kadına örnek teyzem. bu örnek varken karşımda acaba bana nasıl bakarlar diye istersen düşünme

sen kendini bildikten sonra kimse sana bu gözle bakamaz... senin teyzenin evli versiyonları da var. İş kendi beyninde bitiyor canım.. ben de eşimden ayrıyım bana ters bi gözle bakacak olanın gözünü oyarım.. kise de cesaret edemez bana dil uzatmaya zaten.. bunu insanlara sen hissettireceksin...

Bak canım yaşın küçük. Sana şöyle söyliyim. Sen zannediyo musun ki erkekler melek gibi ama kötü dullar onları kandırıyor? Bu dediğin ancak masallarda olur. ınsan önce kocasına güvenecek. Kocanın niyeti varsa gider bir yerden bulur yapar. ış kocanda biter anladın mı?

valla komşum dulmuydu kaçıncı evliliğiydi falan bilmem ilgilenmemde kocam bütün gün işte kimlerle iletişim halinde net olarak bilemem yan komşuma gelene kadaaaar.. sizde nezih bi semtte oturursunuz bi süre sonra zaten insanlar sizi gözlemlerler ha dulsunuz ha değil iyi ve güvenilir olmanız yeter... hem artık boşanmak eskisinden daha doğal karşılanıyor..

bu konuları çok ii bilen yaşadıklarımın her anını anlattığım bir arkadaşım da var buraa iş yerimde ama o da ne yapacağını şaşırdı ben evlenmeden bana yanlış yaptığımı söyledi haklıydı ama mecburdum 43 yaşında biriyle nasıl evlenirdimki. ben azıcık sevgi görmek için yaptım bu evliliği istediğim buydu ama olmadı. kavgalardan sonrada neden barışıyorum biliyor musunuz hemen gelip yanıma sokuluyorsevgi gösteriyor özür diliyor benim de muhtaçlığım açlığım sevgiye zaten onuda görünce yumuşuyorum hatalıyım ama 2sn lik sevgi bile yetiyor bana

buyrun boşanmış kadına örnek teyzem. bu örnek varken karşımda acaba bana nasıl bakarlar diye istersen düşünme

allahaşkına dünyaya at gözlüğüyle bakmayın nolur ya
dul kadının boşanmış kadınının tek görevi etrafındaki erkekleri mi ayartmak
yapacak kadın her türlü yapar kocasını uyutur gene yapar sırf dul olduğu için yapmaz

vallahi ben yemin ederim sana asla öyle yaklaşmazdımmm

zaten belli bir süre sonra sen oturmanla kalkmanlaa karakterinlee insanlara

kendini tanıtırsınnn

ben yıllarca bekar yaşadımm veee evli arkadaşlarımda oldu bekardaaa

sen zaten böyle zıhniyettee insanlarlaaa bir araya gelmezsinnn bileee

artık devir senin sandığın eski devir değill daha çağdaş bir toplumda yaşıyoruzzz.

hem şunu söyliyeyim yani samimiyetime ne kadar inanırsın o sana kalmış bişey

şu anlattığın eş bende olacakkk bir saniye bile durmazdımmm

hadi diyelim toplum dedğin gibi düşünecek

sence böyle bir adamla evli kalmakmı daha çekilirr yoksaa

dul kalıp toplumun bakışıyla uğraşmak mı daha çekilirrr buna karar ver canım önce.

2 snlik sevginin sonrasında 2sn dayak 2 sn bıçak. Depresyonda olabilirsin sen bence gerçekten bir hastanenin psikiyati servisine başvurmanı tavsiye ediyorum. Çünkü kendine insan olarak değer vermiyorsun.Bildiğim kadarıyla kendine değer vermemek te depresyon belirtisidir. Git tedavi gör bence ancak ondan sonra hayatınla ilgili sağlıklı kararlar alabileceğini düşünüyorum canım:)

kusura bakmayın argo bir terim olacak ama yuhhh yani yuhhhh.yani daha kimbilir burada neler okuyacağız.ya bu insanlar sapıtmış manyak.arkadaşım yanlış mı okudum diye dönüp kaç kez okudum.vallahi işin çok zor.ama burda senin teyzen de belli ki aranıyor.tamam kocanın zaten savunulacak tek kelimelik yeri yok.ama teyzen sınır koymuş olsaydı bir bayan olarak üstelik de dul bir bayan olarak eşin bu kadar arsızlığı ele alamazdı.ama bu iş inanın böyle gitmez.bırakın teyzeymiş bilmem neymiş öz kardeşim olsa böyle bir konuda ben tanımam.çok örnekleri var neşe karaböcek-gülden karaböcek, nazan öncek şuan eniştesiyle evli. bunlar kardeş yani.kardeş kardeşe bile bunu yapabiliyor.ben olsam teyzemle tüm irtibatımı keserdim kocam da baskımı yapıyor alsın pılısını pırtısını gitsin çok istiyorsa teyzeyle yaşasın.midem bulandı.allah sabırlar versin.

Hakkında hayırlısı olsun canım..

Yani dulluk senin için dünyanın sonu gibiymiş, baştan bilmiyordum, o halde şöyle diyorum..

Bak o zaman sen ilkönce, eşinin ilgisini çekme yollarını ara..
Kendine bak, kendine güven duy..
ışveli cilveli ol..
Erkeğin dilinden anla biraz..
Bu konuda karşında çok güzel bir örnek var, teyzen:) teyzeni örnek al, yani hani işveli cilveli bakımlı ya, o anlamda dedim..

Bir süre bu şekilde mücadele et..Belki eşin değişir..

Baktın olmadı..
Ananene, babana olacaklardan bahset, olası bir ayrılma durumunda geçici bir süre de olsa, destek olabilirler mi öğren..
Kiraları araştır arada..
Bu bilgiler kenarda dursun..
-----------------------

Ben ilk başta da işve cilve olaylarına gir de derdim sana ama sen ilk başlarda öyle bir anlattın ki, yani
---- ''1 dakika duramam, hemen çekip gidicem ama yanlış yapmayım, gidersem haklıyım de mi kızlar?'' tavrındaydın..Sadece ufak bir destek bekliyor gibiydin bu evliliği bitirmek için..
Biz de haklısın dedik..desteği verdik.

Ama sonradan olay, ''boşanamam vs''. geldii..

Yani ya da ben öyle anladım bilmiyorum..

O halde dediğim gibi baştan kocanı kazanmaya bak madem dulluk senin için dünyanın sonu..
Ne diyim..

Hakkından hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorummm ben o adamı çekeceğimeeee toplumsal sorunlarla uğraşırım daha iyi hiç değilse kafamı yastığa koyduğumda

inandığım şeyleri yaptığım için, doğru yolda ilerlediğim için huzurlu yaşarım, yemişim karşı komşunun benim hakkımda ne düşündüğünüü pehhhhh umrumda

olmazz, ben yaşadığımı bilirim işime giderim paramı kazanırım tekrar sevip güvenebileceğim biri çıkarsa karşımaaa evlenirim.

Son düzenleme:
Senin boşanmış kadınlara bakışın bu kadar çirkinken biz sana hiç bir şey yapamayız:1shok:

Doğru söze ne denir ki,ancak altına imza atmak kalır.Demekki sen eşinden ayrılmış bir bayan ( dul ) için direk bu etiketi koyuyorsun.Eee demekki teyzenin bir suçu yok,sen dul biri olduğu için kıskanıyorsun.İnanamıyorum ya kafayı sıyırıcam kafamçokkarıştı

Elmacım
ne ilgisi var..
Hem kadın teyzesi
Hiç durum dururken dul ve teyzesi olan bir kiişiyi neden kıskansın ki
Sen diyosun ki suç sence kedi....
Yani biraz bu arkadaşı düşünerek yaz..psikolojisini düşün.
Daha olumlu yada çözüm oluşturacak şeyler yazsan hoş olmaz mı

yazmışsın yaşlarını eşin 25 teyzende 35
bence teyzen tam olgun ve de dolgun vede bakımlı ve de biraz yaşının ilerlemesi ile tam da işveli cilveli olacağı bir vakit..hani bir vakit vardır ya insanların azdığı işte öyle.)) bana da eşinin teyzende gözü var gibi geldi ama teyzen için de öyle mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…