- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Elma
Yanlışta anlamış olabilirim
sanırım
kedi
Böyle bir toplumda dul kalmaktan korkuyor...
Kötü bile olsa başında bir erkek var desinler die duruyor sanıırm
Aİleside kopuk yok hatta
Ama işte bu teyze faktörü var....ama teyze olmasa , yarın başkası olur erkekte sorun...
Sabırdan ve eşinin düzelmesi için dua etmekten başka çare var mı ???
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
buyrun boşanmış kadına örnek teyzem. bu örnek varken karşımda acaba bana nasıl bakarlar diye istersen düşünme
buyrun boşanmış kadına örnek teyzem. bu örnek varken karşımda acaba bana nasıl bakarlar diye istersen düşünme
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
Kusurabakma da benim şaşkınlığım iyice artıyor...
Klasik; şiddet görünce, aşkı depreşen yurdum kadını savunması..
Bunun psikolojide mutlaka bir adı vardır..
Eşinden dayak yediği halde, boşanmamak için kılıf arama sendromu.
Kızma okumaya devam et ..
Şimdi bak arkadaşım...
Tamam kimse kimsenin yuvasının yıkılmasını istemez, inşallah eşin düzelir, huzurlu bir yuvan olur, bak mübarek günlerde içten söylüyorum ama boşanamamanın bahanesi;
''Millet bana dul der, kocama yan gözle bakıyor der''...olamaz..
Maaşım yetmez, kira veremem geçinemem de, anlayalım..
Kızacaksın belki ama böyle bahane olmaz..[/QUOTE]
evet zaten bunu anlatmaya çalışıyorum
[/COLOR]
belki de haklısınız bu da demek oluyorki bütün emeklerim boşunaymış onca mücadelem boşunaymış ben aldım adam ettim başkaSI sefasınısürecek lanet olsun benim gibi insanaaaaaaaaaaaaa
bu konuları çok ii bilen yaşadıklarımın her anını anlattığım bir arkadaşım da var buraa iş yerimde ama o da ne yapacağını şaşırdı ben evlenmeden bana yanlış yaptığımı söyledi haklıydı ama mecburdum 43 yaşında biriyle nasıl evlenirdimki. ben azıcık sevgi görmek için yaptım bu evliliği istediğim buydu ama olmadı. kavgalardan sonrada neden barışıyorum biliyor musunuz hemen gelip yanıma sokuluyorsevgi gösteriyor özür diliyor benim de muhtaçlığım açlığım sevgiye zaten onuda görünce yumuşuyorum hatalıyım ama 2sn lik sevgi bile yetiyor bana
Kusurabakma da benim şaşkınlığım iyice artıyor...
Klasik; şiddet görünce, aşkı depreşen yurdum kadını savunması..
Bunun psikolojide mutlaka bir adı vardır..
Eşinden dayak yediği halde, boşanmamak için kılıf arama sendromu.
Kızma okumaya devam et ..
Şimdi bak arkadaşım...
Tamam kimse kimsenin yuvasının yıkılmasını istemez, inşallah eşin düzelir, huzurlu bir yuvan olur, bak mübarek günlerde içten söylüyorum ama boşanamamanın bahanesi;
''Millet bana dul der, kocama yan gözle bakıyor der''...olamaz..
Maaşım yetmez, kira veremem geçinemem de, anlayalım..
Kızacaksın belki ama böyle bahane olmaz..
Senin boşanmış kadınlara bakışın bu kadar çirkinken biz sana hiç bir şey yapamayız:1shok:
Doğru söze ne denir ki,ancak altına imza atmak kalır.Demekki sen eşinden ayrılmış bir bayan ( dul ) için direk bu etiketi koyuyorsun.Eee demekki teyzenin bir suçu yok,sen dul biri olduğu için kıskanıyorsun.İnanamıyorum ya kafayı sıyırıcam kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?