Kocam Teyzeme ok dkn!

esinizede masallah yani hem yeni evlisiniz hem kendinden kac yas buyuk hem sizin teyzeniz hem sevgilisi var bence esiniz yolunu baya bir sasirmis bence
esinizle bir sure alakanizi kesin kendinize bakim yapin alis veris soyle ayaklarini yere bir bas esin seni cepte goruyor kacan kovalanirmis sen onu kiskandigini gosterdikce o seni elinde bilecek sen disari bir cik bir nefes al teyzen bence hic esine yanasmayacaktir durumu bir kac ay gozetle

evliligin basinda boyle kiskancliklar hissedebilirsin bence esinde seni baskalarindan kiskanacaktir kiskandigi kisiylede senin hic o boyutta bir dusuncen olmayacaktir ve sen onun kiskanmasina sasiracaksin

hakkinizda hayirlisi olsun insallah ama isin icine siddet hic girmesin diye diliyorum

Sanırım ben sinirden kendimi ifade edemiyorum,yada siz bazı yazıları atlıyorsunuz.Arkadaş örnek olarak teyzesini verdiği için öyle yazdım,elbetteki kıskançlıktan yapmıyor,ortada bir gerçek var,eşi ve teyzesi aralarında bir şeyler dönüyor.Ama ben arkadaşın tutarsız sözlerine kızıyorum.

arkadaşlar sağolun hepiniz ben çıkmak zorundayım mesai bitimi malum. şöyle bir gezinirim eve gitmeden ne yapmam gerektiğini düşünürüm aradım yakınlarda psikeatrist bulamadım bulsaydım ona gidecektim. ama eşim ararda bana ulaşamaz yada eve geç gidince kıyamat kopacak yine bakalım Allah'dan hayırlısı yarına sağlam kalırsam yazarım yine olanları

evet yalanlarım
1.ben ilk önce komşuma değil kocama bakarım,kocamın öyle şeylere eğilimi var mı diye
2.farzedelim ki kocamın eğilimi var,işte o zaman komşuma bakarım komşumun kocama eğilimi var mı diye...
ayrıca çok fazla boşanmış arkadaşım var hiçbirinden hayatta o tarz hareketler beklemem

evliyken ne hissediyorsam sana karşı boşanınca da onu hissederim doğrusu. çevremizde bir sürü boşanmış insan var hiç bu şekilde düşünmedim aklıma ucuna bile gelmedi. bu düşüncede ki insanları da hiç bir zaman anlamadım anlayamacağımda.

diyelimki senin dediğin gibi arkadaşım nasıl kurtulucam bu durumdan vallahi çıkmazdayım. lanet ediyorum böyle insanlara yaa

ben bilemem nasıl kurtulacağınızı...
ama siz yanlış yere takılıyorsunuz üzülmek için... teyzeniz değil burada kabahatli... ister saf bir kadın olsun ister kurnaz...konu eşiniz...eşiniz adam olacak önce...
konu da teyzenize nasıl davrandığı değil aslında... size nasıl davrandığı ya da davranmadığı... ayrılmak için baz alacağınız nokta bu...
boşanırken somut bir durum gerek size... şüphelerinizle işin içinden çıkamazsınız...
mesela bıçak çekmiş size... yada size şiddet uyguladı... çok sık kavga ediyorsunuz... eve bakmıyor, çalışmıyor... bunlar sebeptir... kanıtlarsanız boşanırsınız...
ya da boşanmak istiyorum dersiniz direk olarak... anlaşır ve beraber mahkemeye başvurursunuz...

sana inanasım gelmiyor ya

TATLIM GİT TEYZENE DEKİİİ
TEYZEE BEN EŞİMİN SANA KARŞI İLGİSİ OLDUĞU KANAATİNDEYİMM
VE NEDEN BUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜ AÇIKÇA SÖYLEE :sinifsinif:
MADEM SENİN TEYZENN SENİ SAVUNMALII VE ONA GÖRE DAVRANMALI
ARAMIZDA KALSIN DERSİN VE SANA BUNLARI ANLATTIĞIMDAN EŞİMİN HABERİ OLMASIN LÜTFEN DERSİN OLUR BİTER
EĞER TEYZEN SENİN KONUŞMANA RAĞMEN BUNLARI YAPMAYA DEVAM EDİYORSA
BENCE TEYZENİNDE EŞİNE İLGİSİ VARDIR lmaz:
O ZAMAN NE YAPACAĞINADA KENDİN KARAR VERİRSİN ARTIK

vereliniortakalkisalkisalkis

Inanilir gibi degil nasil bir konu bu böyle :bbo: Tuhafliklar diz boyu
Bicak cekmeler savurmalar, teyze koca iliskisi :bbo:
Bunca zaman nasil sabrettin ona sasiriyorum acikcasi, ne isin var o evde senin?
Nasil bir cözüm istiyorsun ki onu terketmekten baska anlamadim. :bbo:

ne ya kadın dul olunca potansiyel o..... mu yani.bu medeni halle olmaz bu karakter meselesidir.kadın evlidir ama yemediği halt kalmaz kadın bekardır yemediği halt kalmaz ama kadın duldur onların içinde de belki rahat tipte insanlar vardır bu hemen onun karakterine değil dul olmasına bağlanır.yani kadın kadınken bu zihniyetteyse erkeklere göre o zaman dullar ne olur merak ettim.yazık yani çok yazık.kimbilebilir yarın ne olacağını annesinin kendisinin arkadaşının kardeşinin.ne malum yarın dul kalmayacağınız ya da kalmayacakları hayat bu.o zaman şimdiden söyleyim benim çevremdeki erkeklerden siz uzak durum.çünkü sizin mantığınıza göre bu sonuca ulaşılır.

Evet haklısınız
şu anda kedi yorgun yılgın kafası karışıkk ne yazdıgını bilmiyor yada tam anlatmak istediğini net yazamıyor olabilir canım...

başka biyerde de eşim 43 demişiniz.hangisi doğru bunların.

evet kedi hangisi dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…