- Konu Sahibi kedici_kxixz
-
Hakkında hayırlısı olsun canım..
Yani dulluk senin için dünyanın sonu gibiymiş, baştan bilmiyordum, o halde şöyle diyorum..
Bak o zaman sen ilkönce, eşinin ilgisini çekme yollarını ara..
Kendine bak, kendine güven duy..
İşveli cilveli ol..
Erkeğin dilinden anla biraz..
Bu konuda karşında çok güzel bir örnek var, teyzen:) teyzeni örnek al, yani hani işveli cilveli bakımlı ya, o anlamda dedim..
canım arkadaşımızın eşi sadece güzel kadınlara karşı ilgili değil
şiddet te varr
bıçak sallamış
dövmüşşş
bugün işve cilve yapsa yarın bir bahane bulur döverr
allah korusun arkadaşım senii
allah sana yardım etsinn
akıl sağlığı versin
sen bu işlerin içinden ancak aklınla kurtulurusnn
Elmacım
ne ilgisi var..
Hem kadın teyzesi
Hiç durum dururken dul ve teyzesi olan bir kiişiyi neden kıskansın ki
Sen diyosun ki suç sence kedi....
Yani biraz bu arkadaşı düşünerek yaz..psikolojisini düşün.
Daha olumlu yada çözüm oluşturacak şeyler yazsan hoş olmaz mı
EŞİm25 teyzem35
Hakkında hayırlısı olsun canım..
Yani dulluk senin için dünyanın sonu gibiymiş, baştan bilmiyordum, o halde şöyle diyorum..
Bak o zaman sen ilkönce, eşinin ilgisini çekme yollarını ara..
Kendine bak, kendine güven duy..
ışveli cilveli ol..
Erkeğin dilinden anla biraz..
Bu konuda karşında çok güzel bir örnek var, teyzen:) teyzeni örnek al, yani hani işveli cilveli bakımlı ya, o anlamda dedim..
canım arkadaşımızın eşi sadece güzel kadınlara karşı ilgili değil
şiddet te varr
bıçak sallamış
dövmüşşş
bugün işve cilve yapsa yarın bir bahane bulur döverr
allah korusun arkadaşım senii
allah sana yardım etsinn
akıl sağlığı versin
sen bu işlerin içinden ancak aklınla kurtulurusnn
Biliyorum canım, oyüzden en baştan bu işin sonu yok, çizgini çiz dedim zaten ben...(hala da öyle düşünüyorum )
Bıçak dayak herşey var.Yok Yok..
Ama Kedi, herne olursa olsun, dayak bıçak teyze vs..şu an ayrılmayı göze alacak psikolojide değil işte..
Toplumda dul damgası yememek için..
Bu yüzden kocasının ilgisini çekmeyi denesin bakalım diye farklı bir öneri getirdim kendi adıma ona, son yorumumda..
Zor işler..
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
hepiniz ayrılmamı söylüyorsunuz doğal olarak demek istediğim o arkadaında dediği gibi boşansam ve es kaza yan komşunuz olsam ne hissederdiniz selam bile vermezdiniz değil mi kocanıza asılacağım diye yalanlayabilir misiniz beni.
diyelimki senin dediğin gibi arkadaşım nasıl kurtulucam bu durumdan vallahi çıkmazdayım. lanet ediyorum böyle insanlara yaa
arkadaşlar sağolun hepiniz ben çıkmak zorundayım mesai bitimi malum. şöyle bir gezinirim eve gitmeden ne yapmam gerektiğini düşünürüm aradım yakınlarda psikeatrist bulamadım bulsaydım ona gidecektim. Ama eşim ararda bana ulaşamaz yada eve geç gidince kıyamat kopacak yine bakalım allah'dan hayırlısı yarına sağlam kalırsam yazarım yine olanları
vereliniortakalkisalkisalkisevliyken ne hissediyorsam sana karşı boşanınca da onu hissederim doğrusu. çevremizde bir sürü boşanmış insan var hiç bu şekilde düşünmedim aklıma ucuna bile gelmedi. bu düşüncede ki insanları da hiç bir zaman anlamadım anlayamacağımda.
vallahi ben yine birilerinin uydurma senaryo kokusunu alır gibiyim
Sanırım ben sinirden kendimi ifade edemiyorum,yada siz bazı yazıları atlıyorsunuz.Arkadaş örnek olarak teyzesini verdiği için öyle yazdım,elbetteki kıskançlıktan yapmıyor,ortada bir gerçek var,eşi ve teyzesi aralarında bir şeyler dönüyor.Ama ben arkadaşın tutarsız sözlerine kızıyorum.
başka biyerde de eşim 43 demişiniz.hangisi doğru bunların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?