- 7 Şubat 2018
- 39
- 9
- 16
- 35
- Konu Sahibi Guldenmuti
-
Babam zaten ılımlı olur. Ama eşim henüz yumuşamaz gibi.ara bikere soguyunca, hele hele erkekler arasinda olunca, o isi toparlamak zor oluyor. esini ikna edeceksin, baska yolu yok. annenide sok araya, babanda biraz ilimli olsun.
esinle keskin ve kesin bir dille konus ozaman. rahatsizligini senin mutsuzlugunu anlat. buyumesini istemedigini soyle.Babam zaten ılımlı olur. Ama eşim henüz yumuşamaz gibi.
Eşim ben öyle şeyler diyince hemen yumuşuyorsun. Yapılan haksızlığa hemen boyın eğiyorsun diyo. Kardeşlerin öyle değil gibi konuşuyo.esinle keskin ve kesin bir dille konus ozaman. rahatsizligini senin mutsuzlugunu anlat. buyumesini istemedigini soyle.
Eşiniz haklı.Ben abimle telefonda görüşürken abim eşime durduk yere çok kötü küfürler soyledi ki eşim çok iyi ve aileme karsi çok saygilidir, annem babam onu cok sever. Kalabalık bir ortamdi, birşey de diyemedim abime. Eşim daha sonra bir şekilde bunu öğrendi. O günden beri ailemin evine gitmez ve abimle konuşmaz. Ben cocuklarla giderim. Abim dışındaki ailemin diğer bireyleri bazen bize gelir. Ailem abimle bir oturuyor. Olayın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen eşimin bir daha abimle konusacagini sanmıyorum. Adini bile anmadi iki yıldır. İnşallah sizinki de öyle olmaz.
Eşim babamın dükkanına ortsk oldu kardeşim de dükkan da çalışıyordu .karreşim kasadsn izinsiz para aldı babamda göz yumdu eşimde benim çoluk çocuğumun rızgı diye tartıştı.Babanız eşinize ne dedi? Böyle durumlarda k.v geline bir haksızlık yaptığında ilişkini kes kocan isterse görüşsün diyor KK kadınları. Bu durumda konuyu bilmeliyiz. Eşiniz görüşmemekte haklı olabilir.
+10000Geline kaynana bir laf söylese, eve sokma, kaynanana gitme, kocan gitsin, çocuğu gösterme, yüzüne bakma, evine sokma, tüm ilişkini kes denilirdi. Şimdi bakıyorum da çifte standartlarhavada uçuşuyor.
Eşiniz görüşmek istemiyorsa görüşmesin. Kimseyi yapmak istemediği şeyi yapmaya zorlamayın.
Siz kaynananızla tartışsanız ve bu konuda haklı olsanız eşinizi zorlamalarına ne derdiniz. Empati yapmak lazım.,
Tüm aileme tepkili. Babam la çok iyilerdi çok saygılıydııKavga sebebi neydi? Kisiligine, ailesine filan yapilan bi hakaretse eşini zorlama, eşinin yaninda dur ki senden sogumasin.. Yaninda dur derken taraf tutmak anlaminda soylemiyorum, hani ne olursa olsun boyun eğecek aileme gideceksin tavrinda olma, eşinin sana güveni kırılır..
Bu olaydan once nasildi aralari? Bi tek babanla mi bozuk, tüm ailene mi tepkili?
Bir süre gitmesin bunu bahane edip tamamen kopmasın. Umarım ortaklık bitmiştir. Baba yani oğlunu korur. Ama haksız tabi.Eşim babamın dükkanına ortsk oldu kardeşim de dükkan da çalışıyordu .karreşim kasadsn izinsiz para aldı babamda göz yumdu eşimde benim çoluk çocuğumun rızgı diye tartıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?