- Konu Sahibi prenses2008
-
selam herkese ben eşimle 5 sene önce evlendm 1 kızımız var sorun şu ki eşim ailesine çok düşkün onlar ne derse o olur diyor bi eşya bile alsak babasına danışmadan almıyor bi pazar günü bi yere gitse ilkönce annesine söylüyor sonra bana hadi bi nebze bunlara sustum ama şimdi eltimle aram bozulsa sen büyüksün konuşucaksın onla senin derdin benle kardeşimin arasını bozmak mı gibi kelimeler sarf ediyor aslında eşimle şahsi bi sorunumuz yok o beni çok seviyor ben onu ama ailesine laf söyleyince zoruna gidiyor lütfen akıl verin siz olsanız napardınız...?
ilginize teşekkür ederim il önce aslında her konu da böyle değil tamam düşkün ama benide ezdirmez eşim biraz sinirli yeri geldiğinde ailesinede sinirlenip bağıra biliyor evin en büyük çocuğu olunca ve geçmişinde bir çok zorlukla karşılaşınca hep ailesini koruma içgüdüsü ile devam etmiş ailesine düşkünlüğü bu yüzden tedavi demiş bi arkadaşım evet kızıp sinirleniyorum ama ona bu durumun tedavi edilmesi gerekiyo desem saçmalama ne var bunla doktorun felan der...
sen bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyınce eşin ne diyor??
eşine toz konduramıyorsun anlıyorum seni.
ama senınde sinir sistemin önemli değil mi? kimse senden daha önemli olamaz.
ben direkt rahatsızım demiyorum peki sen benim yerimde olsan naparsın diyorum beni analamasını bekliyorum senin ailen yanımızda benimkiler uzakta gibi bunları söylediğimde bana hak veriyor ama elimde değil nedesen doğru diyo hatta kendini benim yerime koymak bile istemiyo...
aynı sorunlar bircok evli bayanın başında maalesef...
erkeklerin belli bir yaştan sonra değişmeleri şöyle dursun törpülenmiyorlar bile. bu tip aile bağımlısı erkeklerle sıkıntılarınızı paylaşmaya çalıştıkça coğaltırsınız. onun yerine arkadaslarınıza komsularına içinizi döküp rahatlayabilirsiniz.eşinize ''ailen''kelimesini kullanmazsanız sizin faydanıza olacaktır diye düşünüyorum. ne güzel birbirinizi seviyorsunuz varsın bi eşya alırkende haber versin kv senden önce bişeyleri duysun..eşinizi işteyken daha sık arayıp iletişimi kuvvetlendirirseniz planlarını sizinlede paylaşmak durumunda kalıcaktır. Allah kolaylık ve sabırlar versin
E ezdirmiyormuş eşiniz sizi ailesine karşı.O zaman bırakın ailesiyle ilişksini dilediği gibi yaşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?