• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve ben

Anladim cnm problem yok . Ne güzel iliskiniz monoton değil . Cocukca iliskiler her zsmsn sagliklidir. Ben sayet kendi kanaatimce normal vi bir evlilik ters gelir fikir fikir olcek sexsii olcek cocukca olacak hersey olacak bi tek monoton olmuycak:KK76:

Hay sen çok yaşa ya ağzını bal yesin çok doğru ne öyle hep aynı

Hay sen çok yaşa ya ağzını bal yesin çok doğru ne öyle hep aynı

Yani sonra bi sure sonra adamlar sikiliyor eve bi gelio kadin sac bas daginik ustu yemek kokuyo . Artik eski caglarda değiliz. Erkekler hem esleri eski kadinlar gbi olsunlar hemde fikir fikir olsunlar hayattan bezmis olmasinlar istiyor haklilar . Sonra kocam bni nie boyle yapio aldatio ayaklarina yatiyoruz once kendimize çeki duzen verelim . Hala adamin gozu disardaysa allah b...v.. ne diim . Konu baska uere gitti de bence bu şekilde devam cnm .

Yani sonra bi sure sonra afamlar sikiliyor eve bi gelio kadin sac bas daginik ustu yemek kokuyo . Artik eski caglarda değiliz. Erkekler hem esleri eski kadinlar gbi olsunlar hemde fikir fikir olsunlar hayattan bezmis olmasinlar istiyor haklilar . Sonra kocam bni nie boyle yapio aldatio ayaklarina yatiyoruz once kendimize çeki duzen verelim . Hala adamin gozu disardaysa allah b...v.. ne diim . Konu baska uere gitti de bence bu şekilde devam cnm .

İçindeki çocuğu oldurmeyeceksin arkadaşım

Aynen öyle aşktan oluyor bütün bunlar bende cocuklarimi severken biraz ayarı kaciriyorum

Başkalarının çocuklarına yapmayın en azından, kendi çocuklarınıza kötü örnek olduğunuzu söylemişsiniz zaten.

Sevgisini ısırarak, sıkarak vs. gösteren tiplere uyuz olurum küçüklüğümden beri, sizin gibiler baya var merak etmeyin o bakımdan da.

biz de böyleyiz, bir keresinde parmağım gözüne girdi:KK61:, bikaç hafta sakin durduk sonra yine aynı, güreşip duruyoruz :D en son 1 ay önce çok fena tırnaklarımla yırtmışım o beni kollarımı bacaklarımı bağlayıp gıdıklarken..:KK61: o gunden beridir yapmıyoruz ama yine başlarız :KK48::KK8:

konu sahıbı eylul ayında aldatıldığını yazmışsın şimdi de şakalaşırken abarttığınızı tuhaf gerçekten

Şakasına yapıyoruz tabi canım ya ama bazen gerçek oluyor şakayi kaka yapiyoruz
cocuklarin onundeki sakalasmalar o sekilde (itis kakis) cereyan etmese keske.. engel olamiyosaniz, basbasa oldugunuz vakitlerle sinirlayin.. rol model olarak sorumlusunuz.. ornek alip insanlara el kol sakasi yapmasinlar (cogu insan nefret eder) veya farkli dusunup sizi tuhaf bulmasinlar, ne dersiniz ;)

Merhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Merhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
bizde şakalaşırız çok. Normallik anormallik kime göre neye göre. Sizin ilişkiniz böyle gidiorsa bırakın böyle olsun. Ama çpk dikkat etmek gerekir sonra bnm gibi şakayla vurcam deyio adamon parmaklarını çatlatmayın :-D

sabah sabah çok iyi geldi konunuz bana inanın çok güldüm.. Böyle mutlu oluyorsanız anormal olsanız da kime ne... Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş..:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bizde yapıyoruz ama ben can acıtıyorum özellikle kolunu ısırırım genelde mor gezer bağuşuyoruz yani ama ben hep pislik yapıyorum bi gün kovalarken birbirimizi var gücümle onu ittim kafası komidine çarptı bayağı şişti kırıldı sanmıştım çok ağlamıştım ondan sonra itmiyorum ısırmakla yetiniyorum yani kakaya dönüşmediği sürece güzel beni sırtına omzuna atar ellerimi tutar evde gezdirir namazı bittikten sonra onun sırtına biner taktirevellicilik oynarım bence güzel şeyler

Biz de bazen güreşiyoruz ama sonunda canım acıyabiliyor o yüzden artık uzatmamaya çalışıyorum
Bence kızlarınızın önünde yapmayın

Pek normal bir durum değil :)
Yani herkez böyle değil.
Çocuklarınızın önünde hiç yapmayın hemce.Çünkü çocuklar anne ve babalarınoın her yaptığını doğru olarak algılayıp,aynı şeyi yaparlar.Okulda arkadaşalrıyla problem olabilir sonrasında.

Pek dert ediyor gibi bir haliniz yok.
dertmis gibi gostererek altan alta cok egleniyoruz cok mutluyuz imaji veriyor gibisiniz daha cok.

Back
X