• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve ben

Merhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz

yani şaka bile olsa dozunu ayarlamalısınız kızlarınızın yanında !!! unutmayın ki çocuklar en çok gördüklerini uygularlar...

Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
okurken güldüm :)))))
tabii bunlar şaka değilmi

boğuşuyorsunuz yanii :) bizde yapardık ama ben canım yanınca çamur yapıp küserdim artık vur kaç yapıyorum :D

valla ben anormal olduğunuzu düşünmedim sizde bu şekilde şakalaşarak eğleniyorsunuz demek
ama ben çok gıcık olurum el şakalarına, şakanın kaka olma ihtimalide yüksek olur

Abartılı olduğu için anormalsiniz. Dozunda olursa normal hatta güzel bir şeydir. Biz de eşimle şakalaşırız.

Şakalaşmak güzel bir şey ama morluğa kadar varıyorsa ve can yakıyorsa biraz otokontrol şart size.

Hahahahaaaa sakalasirken allah korusunda bigun tekme tokatla bitiverir sonu o potansiyel var gibi sizde.saka bi yana bizde bazen esimle sakalasiyoruz.ama benim okuz kocam sakanin dozunu kaciriyor canimi yakiyor bu sefer sinirlenip bende onunkini yakiyorum o benim ben onun derkennnnnnn bi bakmissin yatakta kus yatiyoruz.bende bidaha onunla sakalasmama karari aldim.yoksa bi kaza cikcak elimden :)

biz de böyleyiz, bir keresinde parmağım gözüne girdi:KK61:, bikaç hafta sakin durduk sonra yine aynı, güreşip duruyoruz :D en son 1 ay önce çok fena tırnaklarımla yırtmışım o beni kollarımı bacaklarımı bağlayıp gıdıklarken..:KK61: o gunden beridir yapmıyoruz ama yine başlarız :KK48::KK8:

Yapmadan Durulmuyor ki zaten sigara gibi alastinmi birakamiyorsun1:D

Hahahahaaaa sakalasirken allah korusunda bigun tekme tokatla bitiverir sonu o potansiyel var gibi sizde.saka bi yana bizde bazen esimle sakalasiyoruz.ama benim okuz kocam sakanin dozunu kaciriyor canimi yakiyor bu sefer sinirlenip bende onunkini yakiyorum o benim ben onun derkennnnnnn bi bakmissin yatakta kus yatiyoruz.bende bidaha onunla sakalasmama karari aldim.yoksa bi kaza cikcak elimden :)

Evet bizde kus yatiyoruz sonra bi bakmışim yataktada aynı

hahahahah...allah iyiliğinizi versin..

bizde yaparız bazen ama kakaya dönüsünce iyi olmuyo yalnız değilsin yani bide benim eşim tek çocuk kardeşi olmayınca öyle olabiliyomuş uymayı çok seviyor beni oynayamadığı kardeşi gibi görüyo herhalde

hahahah bizde yapıyoruz onu ya arada dövüyorum onu:))) şakalaşıyoruz bizde tabiki ama öyle morartcak cırmalıcak kadar degil şakalaşsak bile:)

Back
X