Kocam ve bitmeyen işleri

İşgüzara bir alan belirleyin. O alan içinde, ister turşusunu, ister salçasını, ister konserve veya nar ekşilerini yapsın. Evin düzenini bozmaktan, bidona oturtup üstüne sirke basmakla tehdit edin
Hangi alanı verebilirim ki. 60 kilo domates getirmisse bütün ev o domateslerin artık.

Of benimkide yemek yapar. Geçen hafta bamya kızartması ve kek yaptı. Tam iki saat 50 dakika mutfak temizledim. Unu pencerenin önünde bırakmış, her yer un. Galetayı dökmüş falan, rezalet. Eşimde eşiniz gibiydi. Portakal mı sıksak derdim 2 çuval alırdı. Aslında iyi niyetinden hep ama işte bize yığıyorlar işi. Zamanla savaşa savaşa anlaştık biz. Bugün şu kadar al diyorum o zaman alıyor, anlaşmamız bu yönde artık.

Of benimkide yemek yapar. Geçen hafta bamya kızartması ve kek yaptı. Tam iki saat 50 dakika mutfak temizledim. Unu pencerenin önünde bırakmış, her yer un. Galetayı dökmüş falan, rezalet. Eşimde eşiniz gibiydi. Portakal mı sıksak derdim 2 çuval alırdı. Aslında iyi niyetinden hep ama işte bize yığıyorlar işi. Zamanla savaşa savaşa anlaştık biz. Bugün şu kadar al diyorum o zaman alıyor, anlaşmamız bu yönde artık.

Biz anlaşamıyoruz az almayı bilmiyor. Hatta bana sormak için telefonu yanına almamış kendi söylüyor bilerek telefonu evde bıraktım. Aldıktan sonra seni arayayım diye diyor. Ay cildircam...

Yaptıklarının hepsini bitiremezseniz seneye belki bu kadar çok şey yapmaz. Heves etmiş bırakın yapsın. Benim kocamda birazcık böyle şeylerden anlasa keşke. Evi otel gibi kullanıyor. Yemek olmasa neden yapmadın demez dışardan söyler, o kadar evin ne olduğunu bilmez yani.

Yok ya seneye kalmadan eşe dosta her gittiğimizde birer şişe erik suyu, vişne suyu, domates suyu, reyhan vs götürür. Bitirir. Sonra yine sar başa.

Ay niye kizmiyorsunuz, ben çok sinirli yazdım hala da çok sinirliyim oradan bakınca gerçekten komik mi duruyor ya? Bana çok gıcık geliyor da :((
komik durmuyor sadece sevimli geliyor. Tabiki haklısın başımıza gelse isyan ederdik senin gibi ☺️
Yok ya seneye kalmadan eşe dosta her gittiğimizde birer şişe erik suyu, vişne suyu, domates suyu, reyhan vs götürür. Bitirir. Sonra yine sar başa.
Buyrun gelin bana 😂

Ne güzel.benim erkek versiyonum.bende herşeyi evde yapmayı çok severim.eşim de öyle olsa keşke

Merhaba hanımlar.
Konuya hemen girmek istiyorum. Eşim sürekli bana söylemeden eve büyük iş gerektiren şeyler getiriyor. Mesela diyor ki bir ara domates konservesi, menemen, ketcap yapalım mı diyor. İyi olur diyorum hoop olmadık zaman da 60 kilo domates 30 kilo biber. Birşeyler kurutalim mi der, sonra yine sormadan kasa kasa nane, kekik, reyhan... Kilo kilo turşuluk getirdiği bir sırada daha başka tonla isim olduğu için kızdım yapmadım kendi yaptı. Yapmadığınız şey yok. Elma armut bilimum meyve kuruttuk, pestil yaptik ya hu neler neler... Bıktım artık şükür yaz bitti turşu geçti bitti derken geçen gün nar ekşisi yapılışı izlemiş bugün on Kasım için okuldaki anma toreninden döndüm 20 kilo nar almış. Kızınca da kızdı oluyor. Kardeşimin haftaya düğünü var. Bir ton şehir dışından misafir gelecek. Evimi pislik goturuyor, çamaşır ütü beni bekliyor, bir de kardeşim bana yakına taşınıyor diye onun evine kosturuyoruz. Okulda sınav yaptım daha okuyamadım. Ay sinirden catliycam.

Şaka mı bu😁

Ben bu sene yapmaya başladı sandım. Her sene böyleyse allah sabır versin size. Neden bu kadar çok yaptığını sordunuz mu peki. Sadece Eşe dosta götürmek için değildir herhalde. Sağlıklı beslenmeye mi çalışıyor. Bir de söylemeden geçemeyeceğim, ev yapımı nar ekşisi kansorejen oluyormuş. Nedenini unuttum internetten araştırırsınız. Ne ev yapımı ne de hazırını kullanmam. Siz en iyisi o narların suyunu sıkıp için daha faydalı. 1 bardaktan fazla içmeyin o da tansiyonu düşürür.

Zaten o benim için yapıyormuş bunları. İstemiyorum ya yapmasın. Her şeyin canına okuyor sinir oluyorum artık.

İki çuval patates, 20 kilo ceviz aldı. Yüz yılın kitligini bekliyor sanki... Hiç birşeyin dozunu bilmez. Asla yemeğe götürmez çünkü evde harika yemekler yapar (gerçekten yapar) ama bulaşığı bana kalır. Çıldırıyorum. Şu an kavga ettik. Al dedim narı ne yapıyorsan yap ben sınav okuycam. İnsanda heves bırakmıyormusum. Ne yapacağım. Nasıl baş edeceğim bilmiyorum :KK43:
O kadar cevizi ne yapacak ?
Merak ettim valla bu ara ben de cevizli sucuk yapmayı istiyorum eşiniz de mi öyle bir şey düşünüyor:)

Back
X