Kocam ve her tatilde köy merakı

Ay ağzında tek cümle onlar okuttu beni onlar meslek sahibi etti ben onların hakkını ödeyemem . Hayır dualarını almam lazım

Ay ağzında tek cümle onlar okuttu beni onlar meslek sahibi etti ben onların hakkını ödeyemem . Hayır dualarını almam lazım
Benimki de 4 çocuğu tek başına büyüttü hayatımda önceliğim der hep ve bende o önceliğiyle baş başa bırakmayı tercih ettim

Siz agac kovuğundan mı çıktınız? Aslanlar mi büyütmüş? Hayır duasını almak istiyorsa kendi yapsın anasına hizmeti. Eğer çekemeyeceginizden eminseniz ve iplerin kopmasindan korkmuyorsaniz sen köyüne yalnız git deyip gönderin. Gidecekseniz de bari ev işleri falan yapmayın. Yediğinizi kaldırın yeter. Bir de beni linç edeceksiniz ama kültür ve yetiştirme farkınız olan adamlarla evlenmeyin ya. Mutlu olan o kadar az ki

Benimki de 4 çocuğu tek başına büyüttü hayatımda önceliğim der hep ve bende o önceliğiyle baş başa bırakmayı tercih ettim
Sanırım bende o yolda gidicem gibi duruyorum . Kendi çevrem o kadar güzel ki biriyle tek bir sorunum yok . Ama eşimin ailesi görümcelerim sessiz olduğum için o çok sinsi anca bizi durup dinliyor demediği mi kaldı eltim de demiş abim önceden çok sık gelirdi evlendikten sonra gelmiyor eskisi gibi kardeş arası açıyor bilmem ne ? Ve bu dedikodular yapılırken ben kendi hayatımı sürdürüyordum sadece ya naptı bu kız size naptı

Ya evet o kadar büyük hata ki . Anne sözü dinlememenin zararları

Benim Kv de oğlum değişti oğlum değişti arkadaş ben ne yaptım ki değişsin cabbar olamadım vur enseme alırsın ekmeğimi bir sürü şeyinizi gördüm sustum aman kötü olmayalım aman eşim kötü olmasın olmadı zaten annen arkamdan dedikodu yapıyor diyorum adam tek ses etmiyordu biliyor musun? Yoksa benim kocam en eli açık olanı en yakışıklı en merhametlisi ama karısının yerini bilemedi bildiremedi. İşin garip yanı ben görümcelerle eltilerle de iyiyim kp çok iyi adamdır ama eşim ile annesi arasındaki o bağ bizim yollarımızı ayırdı

Ciddi bir rest çek. Ben gelmiyorum sen nereye gidiyorsan git de. Onu tek yollayın bende kendi ailemden hayır duası alacağım de.
En az 2 ay surat asar nett.
Assın ne b*k yiyorsa yesin. Sırf surat asıyor, kavga çıkartıyor diye alttan alırsanız her olayda bunu bekler ve fikirlerinizin hiçbir önemi olmaz. Bu kadar fedakarlıkta insanın kendine ihanettir.

Tamamen boşandın mı dava sürüyor mu

beni sevseydin annem babam ne yaparsa yapsın yine gelirdin diyor .
Sizi manipüle etmeye çalışıyor Yemeyin bu oyunları. Asıl sen beni sevseydin mutsuz olduğum biryere beni suruklemezdin de.

İşte eşin akıllı bir adam olsaydı(hatta adam olsaydı) ve size değer verseydi o ağızlarda sicar hepsini kapatırdı. Ama bu erkeklerin "sözde erkekliği" anca eşlerine.

Hayır ben tek gider bir ay kalır gelirim
Tahmin etmiştim. Bence bu bana göre net boşanma sebebidir.
15 gün izin varsa bir hafta köyde geçirip kalan bir hafta da tatil planlanabilir. Gençsiniz çocuk yok ne işiniz var köyde? Bu devranı değiştirecek sizsiniz boyun eğmeyin. Bundan sonra bir hafta köyde kalıcaz kalan bir haftada tatile gidicez diyin. 4 gün tatil yapsanız bi otelde kalan günler evde günü birlik geziler artık bütçenize göre. Balayına bile gitmemişsiniz anladığım kadarıyla. Cidden katlanmayın ya. Zaten gittiğiniz yerde de prenses muamelesi görmüyorsunuz ne gerek var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…