Kocam ve her tatilde köy merakı

Eşiniz alışmış tabi size böyle davranmaya siz sustukça resmen ezmiş sizi , aslında en büyük kötülüğü sen yapmışsın kendine susarak ve boyun eğerek , sakın çocuk yapma...

Ben boşanmaktan korkuyorum mahallede öyle dedikodum döner ki .. annem babam değil mahalledekiler .
Bu kafa ile çok ezilirsin gülüm, boşanmak normal bir durum , millet seni en fazla 3 gün konuşur ama sen ömür boyu çekersin...

Sen gitme biraz dik dur , sesini çıkar, ayrılmaktan da korkma ...

Onlara uyum sağlamaya çalışmanız hata , yok artık bir de eline çapa mı verdiler Hicbir işi yapma ve de gitme anneni dinle ...

Ya bilmek zorunda degilsin ki ben köyde dogdum büyüdüm daha kazma hangisi kürek hangisi ayirt edemem illa ki bilmek gerekmiyor.Yapamayınca neden kendini kötü hissediyorsun yapsan ne olacak yani ?

Niye sesiniz çıkmıyor? Kilit nokta burası bence. Eşiniz sizin sahibiniz değil ne demek gideceksin? Bu saçmalığa 3 sene çok bile dayanmışsınız. Gitmeyince ne yapacakmış boşayacak mıymış size? Kendine eş değil ailesine hizmetçi almış galiba kocanız. Siz de sürekli susup durmayın gittiniz madem verin cevabını, susunca kıymetli olanı görmedim ben ömrümde. Ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa da annenize anlayıp ne kendinizi ne onu doldurun. Herkes kendi çocuğuna prenses gibi davranır ama gelinine prenses muamelesi yapan kayınvalide yoktur.

Benim eşimde köyüne gitmeyi çok sever biz evlenmeden önce konuştuğumuz halde gidiyoruz yaşlılar yüzünden Eşimin babaanneside bana çapa yapmayı ogretecekmis ben dedim yapamam esimide uyardım asla diye oraya gidince ev işi yapmam ve çok dedikoducu sülale büyük ihtimalle dedikodum dolasiyordur. Eşinize rest cekmeniz gerekiyor bende şehirde büyüdüğüm için hayvandan köyden korkan insanım sizi çok iyi anlıyorum

Ne münasebet, seviyorsunuz diye ne yaparlarsa yapsınlar katlanmak zorunda olmak ne demek. Eşiniz sizi seviyorsa birkaç günde tatile götürsün o vakit.

Kendi çevreniz iyi güzel diyip mahallem de ne dedikodum döner boşanmam diyen birinin çevresi çok güzel elit değildir. Eşinizle konusun olmazsa bir hafta köyde, bir hafta da başka yerde tatil yapin

Ben boşanmaktan korkuyorum mahallede öyle dedikodum döner ki .. annem babam değil mahalledekiler .
Aslında huylarını biliyormuşsunuz anneniz sizi uyarmış, siz anlamasanız anneniz anlamış başınıza gelecekleri söylemiş dinlememişsiniz, evlenince size olan sevgisinden gözü ailesini bile görmez hayaline kapılıp evlenmişsiniz.

Eşiniz çok saygısız ve bencil biri, kendisi sizin ailenize gelmek zorunda hissetmiyor sizi tek başınıza gönderiyor ama söz konusu ailesi olunca sizi her şeye mecbur bırakıyor siz de aman beddua almayayım deyip sesinizi çıkarmadan gidiyorsunuz, beddua etseler ne olacak mağdurlar mı mazlumlar mı? İkisi de değillerse tutmaz ki

Köye gitmezseniz eşiniz surat mı yapıyor yaparsa yapsın, gitmeyin çünkü sizin onun ailesine evlat değilsiniz sizi evlat olarak görmüyorlar üzerinizde bir hakları yok, evlatlık hakkı da hükmü de eşinize geçerli, gitsin o gerekeni yapsın, siz onlara bakmakla yükümlü de değilsiniz bu evlatlarının işi, annesi hastalanınca oğlu baksın evlerini oğlu temizlesin, size düzgün davransalar zaten onlar talepte bulunmasa da içinizden gelerek kendiniz yapardınız ama şu durumda hiçbir şeye zorunlu değilsiniz.

El alem ne der, mahalle dedikodu yapar diye başkalarının ağzına bakarak yaşamayın rica ediyorum, resti çekin kendinizi eşinize bile ezdirmeyin.

Evlilik konusunda anne sözü dinlemek iyidir. Şaşıranı görmedim henüz. Elin görgüsüz merhametsiz adamlarının sözüne anne sözünden daha fazla kıymet verirseniz olacağı budur. Hadi dinlemediniz niye sınır çizmiyorsunuz. Aman benden boşanın diye evlilik sürdürürseniz tepenizden inmezler. Erkenden yaşlanır, hastalık sahibi olursunuz, çocuklarınızın size saygısı kalmaz ki lütfen kendinizi korumayı öğrenene kadar çocuk yapmayın.Kendini koruyaman kadın iyi bir anne olamaz malesef. Bu sene gitmemekle başlayın işe diyeceğim ama devam edeceğiniz kesin.o yüzden tavsiye istemenizi çok anlayamadım

E eltiyi çağırsınlar o zaman

valla saygısız olun. Saygı karşılıklıdır neticede, size saygı göstermeyene siz ne saygı göstereceksiniz. Ayrıca banyo dışarıdaymış, ne biçim ev bu kamp hayatı gibi. Ne işiniz var orda, eşinize açık açık diyin ben gelmiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…