- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Eşiniz alışmış tabi size böyle davranmaya siz sustukça resmen ezmiş sizi , aslında en büyük kötülüğü sen yapmışsın kendine susarak ve boyun eğerek , sakın çocuk yapma...O bir haftalara önceden dayanıyordum güler yüz olsa yine dayanırdım . Ama şuan varya ayaklarım geri geri gidiyor gidesim gelmiyor sanki zorundaymışım gibi fikrimi bile umursamıyor eşim de “geleceksin “ ağzından çıkan tek cümle bu
Bu kafa ile çok ezilirsin gülüm, boşanmak normal bir durum , millet seni en fazla 3 gün konuşur ama sen ömür boyu çekersin...Ben boşanmaktan korkuyorum mahallede öyle dedikodum döner ki .. annem babam değil mahalledekiler .
Sen gitme biraz dik dur , sesini çıkar, ayrılmaktan da korkma ...Normal konularda saygılıdır tek tartışmamız yok ama bu konu açılınca onlar köyden hiç çıkmamış eski zaman insanları eskiden gelinler öyle hizmet edermiş şimdi de sürekli hizmet bekliyorlar alttan al vs. Bırak beddua almayalım dua alalım . Ya git al sen duanı evladı sensin bana nasıl davranıldığını görüyorsun
Onlara uyum sağlamaya çalışmanız hata , yok artık bir de eline çapa mı verdilerBenim eşim normal konularda el üstünde tutar beni eşim ailesi gibi değil saygılı görgülü ama oraya gidince hep kendimi ezik hissettiriyorlar bir ara çapa verdiler elime yapamayınca geri aldı laf etmedi ama beceremedi hissini verdi bunu anneme anlattım. Ben sana prenssesler gibi davranırdım orda yapamadığın iş için seni küçük mü düşürüyorlar gibisinden baya sinirlendi . Bu arada pasta börek vs çok iyiyimdir ama onların işlerini yapamıyorum köyde büyümedim sonuçta
Ya bilmek zorunda degilsin ki ben köyde dogdum büyüdüm daha kazma hangisi kürek hangisi ayirt edemem illa ki bilmek gerekmiyor.Yapamayınca neden kendini kötü hissediyorsun yapsan ne olacak yani ?Benim eşim normal konularda el üstünde tutar beni eşim ailesi gibi değil saygılı görgülü ama oraya gidince hep kendimi ezik hissettiriyorlar bir ara çapa verdiler elime yapamayınca geri aldı laf etmedi ama beceremedi hissini verdi bunu anneme anlattım. Ben sana prenssesler gibi davranırdım orda yapamadığın iş için seni küçük mü düşürüyorlar gibisinden baya sinirlendi . Bu arada pasta börek vs çok iyiyimdir ama onların işlerini yapamıyorum köyde büyümedim sonuçta
Ne münasebet, seviyorsunuz diye ne yaparlarsa yapsınlar katlanmak zorunda olmak ne demek. Eşiniz sizi seviyorsa birkaç günde tatile götürsün o vakit.3 senedir yapmıyorum zaten . Annem başta demişti aranızda çok fark var ailesine ayak uyduramazsın kızım çok farklı insanlar diye dinlememiştim .. şuan hiç gitmek istemiyorum hiç eşimde kavgaya tırmık çekiyor beni sevseydin annem babam ne yaparsa yapsın yine gelirdin diyor . Ve ben bu ınsanların durup dururken laf sokmalarına falan hâlen cevap vermiyorum susuyorum sürekli bu susmak beni mahvetti
Kendi çevreniz iyi güzel diyip mahallem de ne dedikodum döner boşanmam diyen birinin çevresi çok güzel elit değildir. Eşinizle konusun olmazsa bir hafta köyde, bir hafta da başka yerde tatil yapinSanırım bende o yolda gidicem gibi duruyorum . Kendi çevrem o kadar güzel ki biriyle tek bir sorunum yok . Ama eşimin ailesi görümcelerim sessiz olduğum için o çok sinsi anca bizi durup dinliyor demediği mi kaldı eltim de demiş abim önceden çok sık gelirdi evlendikten sonra gelmiyor eskisi gibi kardeş arası açıyor bilmem ne ? Ve bu dedikodular yapılırken ben kendi hayatımı sürdürüyordum sadece ya naptı bu kız size naptı
Eşim görevi gereği ailesinden ayrı yaşıyordu ailesini tanımadan evlendim bir iki kere görerek ne bileyim böyle huyları olduğunu . Bir yemek yaparım ooo eltin olsaydı şimdiye 4 çeşit çıkarmıştı gibi yobaz şakalarını bilsem evlenmezdim sanırım uzakta olsalar bile çok etkiliyorlar
3 senedir yapmıyorum zaten . Annem başta demişti aranızda çok fark var ailesine ayak uyduramazsın kızım çok farklı insanlar diye dinlememiştim .. şuan hiç gitmek istemiyorum hiç eşimde kavgaya tırmık çekiyor beni sevseydin annem babam ne yaparsa yapsın yine gelirdin diyor . Ve ben bu ınsanların durup dururken laf sokmalarına falan hâlen cevap vermiyorum susuyorum sürekli bu susmak beni mahvetti
Aslında huylarını biliyormuşsunuz anneniz sizi uyarmış, siz anlamasanız anneniz anlamış başınıza gelecekleri söylemiş dinlememişsiniz, evlenince size olan sevgisinden gözü ailesini bile görmez hayaline kapılıp evlenmişsiniz.Ben boşanmaktan korkuyorum mahallede öyle dedikodum döner ki .. annem babam değil mahalledekiler .
E eltiyi çağırsınlar o zamanEşim görevi gereği ailesinden ayrı yaşıyordu ailesini tanımadan evlendim bir iki kere görerek ne bileyim böyle huyları olduğunu . Bir yemek yaparım ooo eltin olsaydı şimdiye 4 çeşit çıkarmıştı gibi yobaz şakalarını bilsem evlenmezdim sanırım uzakta olsalar bile çok etkiliyorlar
Eşim bana böyle dese höst derim. Sizi bu kadar kocacı yapan motivasyon nedir merak ettim.sanki zorundaymışım gibi fikrimi bile umursamıyor eşim de “geleceksin “ ağzından çıkan tek cümle bu
valla saygısız olun. Saygı karşılıklıdır neticede, size saygı göstermeyene siz ne saygı göstereceksiniz. Ayrıca banyo dışarıdaymış, ne biçim ev bu kamp hayatı gibi. Ne işiniz var orda, eşinize açık açık diyin ben gelmiyorum diye.Eşim görevi gereği ailesinden ayrı yaşıyordu ailesini tanımadan evlendim bir iki kere görerek ne bileyim böyle huyları olduğunu . Bir yemek yaparım ooo eltin olsaydı şimdiye 4 çeşit çıkarmıştı gibi yobaz şakalarını bilsem evlenmezdim sanırım uzakta olsalar bile çok etkiliyorlar
e ne güzel eşiniz gitsin koştursun alsın hayır dualarını. Sizin anne babanız değil öyle olunca ne yapıp ettikleri sizi enterese etmiyorAy ağzında tek cümle onlar okuttu beni onlar meslek sahibi etti ben onların hakkını ödeyemem . Hayır dualarını almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?