- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Eşiniz iyi yere dükkan açmış3 senedir yapmıyorum zaten . Annem başta demişti aranızda çok fark var ailesine ayak uyduramazsın kızım çok farklı insanlar diye dinlememiştim .. şuan hiç gitmek istemiyorum hiç eşimde kavgaya tırmık çekiyor beni sevseydin annem babam ne yaparsa yapsın yine gelirdin diyor . Ve ben bu ınsanların durup dururken laf sokmalarına falan hâlen cevap vermiyorum susuyorum sürekli bu susmak beni mahvetti
Ben de aynı sizin gibi; eşimin ailesini bir kaç kez gördüm, iyi insanlar ama bilmiyordum başıma gelecekleri. Eşimle gidip 15 gün falan da değil. 2- 2,5 ay kaldığımız oluyordu. (Bu arada ben de "balayımı" onların memleketinde geçirdim, orada evlendik çünkü. ilk gece şehirde bir otelde kaldık ertesi sabah kayınailemin evine döndük, 2 ay kaldık)Eşim görevi gereği ailesinden ayrı yaşıyordu ailesini tanımadan evlendim bir iki kere görerek ne bileyim böyle huyları olduğunu . Bir yemek yaparım ooo eltin olsaydı şimdiye 4 çeşit çıkarmıştı gibi yobaz şakalarını bilsem evlenmezdim sanırım uzakta olsalar bile çok etkiliyorlar
Yahu gitmeyin. Saçınızdan tutup sürükleyecek miO bir haftalara önceden dayanıyordum güler yüz olsa yine dayanırdım . Ama şuan varya ayaklarım geri geri gidiyor gidesim gelmiyor sanki zorundaymışım gibi fikrimi bile umursamıyor eşim de “geleceksin “ ağzından çıkan tek cümle bu
Ailesel meseleler sonradan pek çözülmüyor.en iyisi aileyide tanıyıp evlenmek.ya bosanacaksin yada çekeceksin çünkü eşin çekeceksin mantığında..Kızlar Merhaba . Başlıktan da anladığınız üzere eşim her senelik izinde tutturuyor bir köy evlendik 3 gün sonra balayı niyetine beni köye getirdi ! Tamam sesim çıkmıyor annesi babası orda benim annem babam olsa bende giderdim 3 sene boyunca böyle gittim gittim kendi öz kozı dahil gelmez evin için de tuvalet banyo yok diye . Bu arada maddi durumları olmasına rağmen yeni ev yaptırmıyorlar . Tuvalet yolun ortasında ve sürekli insanlar geçiyor tahtadan ben İstanbul’da büyüdüm ve ben oraya gidince sanki zorundaymışım gibi hizmetçi gibi hissettiriyorlar . Tamam gidelim ona da sorun yok ama bir gidişte 15 gün kalacz diyor benim nefesim kesiliyor duramıyorum . Gelini hizmetçi bilenlerden hatta geçen gün kayınvalidem hastalanmış beni aradı laf çarpıtıyor gelip sürekli işlerimi yapan gelinim yok ki el gibi tabi hastalanırım dıye bu arada arada 8 saatlık mesafe var bu konu beni o kadar rahatsız ediyor ki öyle gidesim gelmiyor ki eşim bildiğin dinlemiyor benle evliysen geleceksin kafasında lütfen akıl verin şimdiye kadar hiçbirine saygısız bir laf etmedim sürtüşmedim ama canıma tak etti her aradıklarında gel kal işimizi gör bilmem ne ya tek gelinin ben değilim bissğrğ kızın var onlara da böyle laf sokuyor musun ? Şimdi hiç gitmek istemiyorum sizce napmalıyım
Yuh artık balayını da kayınların yanında yapmazsın ya.Kızlar Merhaba . Başlıktan da anladığınız üzere eşim her senelik izinde tutturuyor bir köy evlendik 3 gün sonra balayı niyetine beni köye getirdi ! Tamam sesim çıkmıyor annesi babası orda benim annem babam olsa bende giderdim 3 sene boyunca böyle gittim gittim kendi öz kozı dahil gelmez evin için de tuvalet banyo yok diye . Bu arada maddi durumları olmasına rağmen yeni ev yaptırmıyorlar . Tuvalet yolun ortasında ve sürekli insanlar geçiyor tahtadan ben İstanbul’da büyüdüm ve ben oraya gidince sanki zorundaymışım gibi hizmetçi gibi hissettiriyorlar . Tamam gidelim ona da sorun yok ama bir gidişte 15 gün kalacz diyor benim nefesim kesiliyor duramıyorum . Gelini hizmetçi bilenlerden hatta geçen gün kayınvalidem hastalanmış beni aradı laf çarpıtıyor gelip sürekli işlerimi yapan gelinim yok ki el gibi tabi hastalanırım dıye bu arada arada 8 saatlık mesafe var bu konu beni o kadar rahatsız ediyor ki öyle gidesim gelmiyor ki eşim bildiğin dinlemiyor benle evliysen geleceksin kafasında lütfen akıl verin şimdiye kadar hiçbirine saygısız bir laf etmedim sürtüşmedim ama canıma tak etti her aradıklarında gel kal işimizi gör bilmem ne ya tek gelinin ben değilim bissğrğ kızın var onlara da böyle laf sokuyor musun ? Şimdi hiç gitmek istemiyorum sizce napmalıyım
O zaman susmayın madem boşanmak vs istemiyorsunuz. Kavganızı edin susmayın ağızlarının payını verin neden susuyorsunuz?3 senedir yapmıyorum zaten . Annem başta demişti aranızda çok fark var ailesine ayak uyduramazsın kızım çok farklı insanlar diye dinlememiştim .. şuan hiç gitmek istemiyorum hiç eşimde kavgaya tırmık çekiyor beni sevseydin annem babam ne yaparsa yapsın yine gelirdin diyor . Ve ben bu ınsanların durup dururken laf sokmalarına falan hâlen cevap vermiyorum susuyorum sürekli bu susmak beni mahvetti
zamanında çok şımartmışsınız. Gitmeyin sakince kavga çıkarmadan düzgünce eşinize anlatın o kadar gittim balayımı bile orada yaptım ben laf etmedim annen beni arayıp laf sokuyor diyin benim kalbim kırıldı gelmiyorum diyin.Kızlar Merhaba . Başlıktan da anladığınız üzere eşim her senelik izinde tutturuyor bir köy evlendik 3 gün sonra balayı niyetine beni köye getirdi ! Tamam sesim çıkmıyor annesi babası orda benim annem babam olsa bende giderdim 3 sene boyunca böyle gittim gittim kendi öz kozı dahil gelmez evin için de tuvalet banyo yok diye . Bu arada maddi durumları olmasına rağmen yeni ev yaptırmıyorlar . Tuvalet yolun ortasında ve sürekli insanlar geçiyor tahtadan ben İstanbul’da büyüdüm ve ben oraya gidince sanki zorundaymışım gibi hizmetçi gibi hissettiriyorlar . Tamam gidelim ona da sorun yok ama bir gidişte 15 gün kalacz diyor benim nefesim kesiliyor duramıyorum . Gelini hizmetçi bilenlerden hatta geçen gün kayınvalidem hastalanmış beni aradı laf çarpıtıyor gelip sürekli işlerimi yapan gelinim yok ki el gibi tabi hastalanırım dıye bu arada arada 8 saatlık mesafe var bu konu beni o kadar rahatsız ediyor ki öyle gidesim gelmiyor ki eşim bildiğin dinlemiyor benle evliysen geleceksin kafasında lütfen akıl verin şimdiye kadar hiçbirine saygısız bir laf etmedim sürtüşmedim ama canıma tak etti her aradıklarında gel kal işimizi gör bilmem ne ya tek gelinin ben değilim bissğrğ kızın var onlara da böyle laf sokuyor musun ? Şimdi hiç gitmek istemiyorum sizce napmalıyım
Zararın neresinden dönersen kardır canım.Elalem bir iki gün konuşur unutur.Bu siniri stresi çekerken elalem nerede onu düşün?O kadar pişmanım ki evlendiğime annem babam el üstünde tutuyorlardı işim vardı paramı verecek sorumluluğum da yoktu hep yiyip içip hayatımı yaşıyordum şimdi düşündüğüm şeylere bak hayat kalmadı ya
Ahahahaha ayyy ne güldüm Allah iyiliğini versin"bini sivsin kiyi gilirsin"
Ne guzel yazmissin valla agzina saglik .Eşiniz iyi yere dükkan açmış
Ne demek sevseydin gelirdin o zaman o da sizi sevseydi böyle zorlamazdi
Ayrıca neden pat diye işe güce attınız ki kendinizi ben şahsen 21 yıllık evliyim her sene de giderim 3 defa iş yapmamisimdir genel manada orda yaşamakta zorlandigim ama kendilerine değer verdiğim için gittiğim izlenimini veririm benden yüzümü görmek dışında beklentileri olmaz aynı şekilde çocuklarımi da çok severler bu arada ev hanımıyım yani öyle prestijli mesleğim falan yok ama çok tatlı dilliyimdir büyüğünden küçüğüne sever onore ederim onlarde saygı duyarlar ki bizde doğu batı olayı var ben Ankara onlar güney doğu
Ben şimdi mesela kızlarımda böyle uyarıyorum büyük kızım nişanlandi mesela onlara diyorumki saygı duyun ağır olun nadide oldugunuzu hissettirin yani değil laf sokmak kinaye veya ima yapmak ben odaya girince bir toparlanirlar ama dedim ya bende öyleyim
Size tavsiyem kendinizi geri çekin taş yerinde ağırdır esinizle konuşun bir hafta kalırım deyin gidince de her şeye atilmayin evet saygı duyun ama bu her lafı yutmaniz anlamına gelmez eşinize deyin ki bana bu şekilde davranildiginda ya sen müdahale edersin ya da ben ederim ama bir daha bir araya gelmem onlarla sonuçta sizde kaç yaşına gelmiş evli kadınsıniz ne münasebet biz sizi elalem ezsin laf soksun diye mi büyüttük? İnsan kendi değerini kendi belirler eşinizden başlayın
Siz ailenize tek gidiyorsunuz ama herif surat asıyor diye adamın ailesine gidiyorsunuz.Hayır ben tek gider bir ay kalır gelirim
Suç siz de diliniz yok mu , ne diye 3 yıldır köye gidip hizmetçilik yapıyorsunuz, ben asla gitmezdim eşim giderse gitsin uyumlu olacağım diye köle olmuşsunuz farkında olmadan , kv de yüz bulmuş gel devamlı olarak işlerimi yap mesajı veriyor, siz kendinize değer vermez haklarınızın farkında olmaz iseniz hiç kimse sizin ne istediğiniz ile ilgilenmez ve kullanılırsınız bundan sonra gitmeyin sesinizi çıkarın...Kızlar Merhaba . Başlıktan da anladığınız üzere eşim her senelik izinde tutturuyor bir köy evlendik 3 gün sonra balayı niyetine beni köye getirdi ! Tamam sesim çıkmıyor annesi babası orda benim annem babam olsa bende giderdim 3 sene boyunca böyle gittim gittim kendi öz kozı dahil gelmez evin için de tuvalet banyo yok diye . Bu arada maddi durumları olmasına rağmen yeni ev yaptırmıyorlar . Tuvalet yolun ortasında ve sürekli insanlar geçiyor tahtadan ben İstanbul’da büyüdüm ve ben oraya gidince sanki zorundaymışım gibi hizmetçi gibi hissettiriyorlar . Tamam gidelim ona da sorun yok ama bir gidişte 15 gün kalacz diyor benim nefesim kesiliyor duramıyorum . Gelini hizmetçi bilenlerden hatta geçen gün kayınvalidem hastalanmış beni aradı laf çarpıtıyor gelip sürekli işlerimi yapan gelinim yok ki el gibi tabi hastalanırım dıye bu arada arada 8 saatlık mesafe var bu konu beni o kadar rahatsız ediyor ki öyle gidesim gelmiyor ki eşim bildiğin dinlemiyor benle evliysen geleceksin kafasında lütfen akıl verin şimdiye kadar hiçbirine saygısız bir laf etmedim sürtüşmedim ama canıma tak etti her aradıklarında gel kal işimizi gör bilmem ne ya tek gelinin ben değilim bissğrğ kızın var onlara da böyle laf sokuyor musun ? Şimdi hiç gitmek istemiyorum sizce napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?