Kocam ve her tatilde köy merakı

Sanırım haklısınız . Güçlü olduğum zamanları o kadar özlüyorum ki o özgür ruhlu kızdan hiçbirşey bırakmadılar.

beni sevseydin annem babam ne yaparsa yapsın yine gelirdin diyor .
Sen de beni sevseydin mecbur tutmazdın, anne babanın laf sokmalarına maruz bırakmazdın, kardeşinin bile gelmediği yerde beni zorla tutmazdın, gelinleri değil de köleleriymişim gibi iş buyurmalarına izin vermezdin deyin. Demek ki siz eşinizi seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor bu mantığa göre.

bacim ya sen cok naifsin, bir kac ay buralarda staj yap :) yasin kac

o kadar cozulmeyecek meseleler degil, biraz sinirlarini cizmen gerekiyor. mesela capayi elinden alinca neden uzuldun? oh yapamiyorum iste deyip kenara cekileceksin. ya da esim anne baba duasi almak gerekiyor diyince, evet ya sen annenlere gidip onlarin duasini al, ben de benimkilere gidip onlarin duasini alayim de, git annenlerde 2 hafta tatil yap. annen de cok disli degil herhalde, yoksa adam bu kadar yukselemezdi.

ben bu kadar sert dusunmuyorum, bazen insan kendi kendine karsi taraf o cesareti veriyor, net olup, kavga etmeden aglamadan sakin bir sekilde isteklerini soyleyince, karsi tarafin manipule etmesine vs prim vermeyince, karsi taraf da yola geliyor.

Sen de desene beni sevseydin rahat etmediğimi bile bile 15 gün kalacağız diye diretmezdin diye

Aman tadımız kaçmasın modunu görmüşler sende. Yüklen allah yüklen
Her hafta kv evini temizlerdim sonra annemin evini temizlerdim bide kendi evim var tabi
Gelinsen şöyle yapman gerek gelinsen böyle yapman gerek. Mal gibi her hafta kv giderdim
Ayy boşadımda kurtuldum merhametsiz vicdansız pislikleri
Severek mi evlendin?

Dün biri konu acmıştı. Neden empati yapılmıyor diye. Bu tarz konuları okuyunca sinirden deliye dönüyorum.
Evlilik sizce nedir? Kocanın boyunduruğunua girip her işkenceye (istemediğin yere zorla sürüklenip oradaki insanlara hizmet etmek bence işkence.bir de hakaret ediyorlarmış) katlanmak mı sizce? "bini sivsin kiyi gilirsin" Bak bak edepsize. Onu sevmek böyle sarta mı baglıymış. Kendimi senden daha cok seviyorum. Sövdürmüyorum diyin siz de.

Kimse kmseyi zorla bir yere götşremez. Kendiniz ne kadar istiyorsanız o kadar gider kalırsınız. Bu kadar pasif olmayın ya. Bundan aranız bozuluyorsa da yanlış insana denk gelmişsiniz demektir.
Şu ülkedeki erkeklerin kendine güveninin yarısı kadınlarında olsa ülke cok cok baska olurdu bence.

Şu tip konular beni aldatma konularından bile daha çok sinir ediyor.

Evlilik konusunda karsi tarafi iyi tanimanin ne kadar onemli oldugunu gosteren bi konu daha .Eger bir anne kizina Sen onlarla yapamazsin diyorsa onun tecrubesine guveneceksin.Anneyi dinlemezler ama kocaya ve koca ailesine ses cikaramazlar.Biraz sesiniz ciksin ,her denileni yapmak zorunda degilsiniz,gitmeyin,rahat edemiyorum deyin.Kocaniz sizi sevse zaten size boyle davranmalarina izin vermezdi.Gitmeyin ,o zaten sizin ailenize gelmiyormus.Surat asarsa assin,nasil olsa alisir bir gun.Kendinizi ezdirmeyin bu kadar.Sinirlarinizi cizin.Yazik degil mi anne babanizin emeklerine.Siz kole misiniz.Kendi hakkinizi savunun,biraz sesiniz ciksin.

Ben olsam gitmem. Beni seviyosan gelirsin diyen adama beni sevsen bana byle eziyet etmez ettirmezsin derim. Hatta sen benim aileme gelme ben seninkine gelmeyim tatillerini herkes kendi ailesinde degerlendirsin derim. Ama ondan once laf sokuldugunda guzel bi cinnet getirmeniz lazim. Ki durduk yere olmadigi anlasilsin

Bi de babaniz hayatta degil mi? Boyle bisey yasasam ve icinden cikamasam bizimkiler asla durmaz cekin elinizi cocugumdan diye hem kocama hem ailesine gerekeni yaparlar. Yanimda olurlar. Sizinkiler niye olaya dahil olmuyolar? Ustelik ailenize gitmiyomus bile esiniz. Benim aileme gitmeyen adamin anasinin kapisini ölsem acmam ben

Normal zamanda el üstünde tutar beni demissiniz.
Bir başka yerde ise ben aileme senede 1 ay tek giderim demişsiniz.
Sizin adama hiç bir yaptırımınız yok. Neden sen benim aileme gelmezken ben defalarca senin ailene gelip çile çekiyorum diye carlamak yok.
Kavga bile etmeyip içten içe istemiyorum hiç diye stres yapıp dertleniyorsunuz.
Balayı bile yok memleket sevdasından gözü seni görmüyor.

Böyle köle bulamam diye el üstünde tutsun bir zahmet!

Balayi i evkenmeden once planlamadiysaniz biyere bilet almadiysaniz otel falan beklemezsiniz zaten ,ya evde oturacaksiniz diye beklediniz sanirim .koy kotu olmus .sizde gel dediginde gitmeyin bu kadar basit 3 senedir alistirmissiniz .artik net ve sert bir tavirla gitmeyeceginizi soyleyin .

"Asıl sen beni sevseydin beni mutsuz olduğum yere gitmeye zorlamazdın" deyin, oturun evinizde. Kolunuzdan tutup zorla götürecek değil ya

O kadar doğru ki ..
O kadar doğru ki ..
Tırnaklarınızi cikarmazsaniz bu iş böyle sürer gider. Hatta ileride çocuğunuz olduğunu düşünün daha da çıkmaza girer. Bu devirde de tuvaleti dışarı olan ev ilk defa duyuyorum. Yani hatır için olsa gidilir ama insana değer verilmeyen bir ortama gitmek zor. Kendi ailenize kendiniz gidip kalıyorsunuz eşiniz neden oraya sizinle gitmiyor mesela çünkü size değer vermiyor. Bu evlilik uzun vadede sadece sorun getirir. Bıde elaleme bişey anlatmak zorunda değilsiniz. Konu komşu yüzünden istemediğiniz evliliğimi surdureceksiniz yapmayın lütfen

Yani aslinda eşi bu kizcagizi hicbir şekilde saymamis saygı göstermemiş adam resmen köyde sorun çıkarma diye diğer aylarda suyuna gidiyor. Eşi aslında o köyde gördüğü adam. Daha fazlası değil. Armut dibine dusermis. Biraz ailesine baksa incelese aydınlanacak.

Sende beni sevseydin istemediğim bir yere zorla götürmezdin deyin. Böyle bencil insanlardan nefret ediyorum.

Sen de beni sevseydin korur kollar laf ettirmezdin diyebilirsim. Bu ne böyle. Elbette ailesi orda ziyarete gidilir ama her tatilde gitmek, eşinin istek ve şikayetlerini dinlemeyi dahi reddetmek sevmem değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…