Kocam ve kardeşimle arkadaşımı tartışıyoruz

GencAnne01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
90
0
86
Hatay
dün akşam arkadaşım la eşi misafirliktelermiş sonra arkadaşımın ailesi aramış yola cıktık size geliyoz arkadaşımda kızmış habersiz niye geliyorsunuz benmisafirlikteyim gelmeyin :umursamaz:eşim arkadaşımın haklı oldugunu bende sonuçta ailesi nolursa olsun evine kabul etmesi gerektigini söyledim siz olsaydınız ne yapardınızCADIARZU
kim haklı sizce CEVAP.....fisfisfis

keşke daha önceden haber verseydiniz die söylenirdm ama bunu hem onların hemde bizim iyiliğimiz için sölerdim
sonrada arkadaşlarıma kusura bakmayın der kalkmak zorunda kalırdm
tabi o zamana kadar annem tmm kızım siz hiç kalkmayın biz geri dönüyoruz derdi o da ayrı tabi

bence eşiniz haklı... yani arkadaşınız yanlış birşey yapmamış ki...
gittikleri misafirlikten kalkıp annesi geliyor diye eve mi döenecekler... sonuçta ev sahibi hazırlık yapmıştır ; kalkılır mı öyle annem geliyor diye... sonuçta annesi ; yabancı biri olsa ; başka şehirden geliyor olsalar anlayışla karşılanır elbet...

ama bu zamanda da kimse kimseye habersiz gitmiyor...

annesi de haber verseydi... ama tabii arkadaşınız annesini kıracak şekilde konuşmuşsa elbette haksız... herşeyin bir yolu yordamı var... insanı ailesi anlayışla karşılamayacaksa kimse karşılamaz...

Eşin haklı tabi..Sen haksızsın...
Telefonlar haberleşmek içindir süs için değil..
Gelmeden önce müsaitmisin diye sormak bu kadar zor değil yani en fazla 1 dknı alır....
Ayrıca evde olupta müsait olmama gibi bi durumuda olabilirdi insanların ...
Valla haber vermeden gelenler evde bulamayınca paşa paşa dönerler kim olursa olsun...

allah allah neden arayıp sormamıslar kı ne buboyle emrı vakı aıle bıle olsa işlerı guclerı vardır olamaz mı ne bu saygısızlık

herkesin görüşü farklı elbette ama şu dünyada herşeyden önce ailemdir benm için..nie anamın babamın kalbini kırayım ki arkadaşıma başka zaman gierim ne güzel ailem bana gelio derim..ailelerimizin hiç kıymetini bilmioruz heranımı onlarla geçirmek isterim elimden gelse Allah gecinden wersin öldükten sonra döwünmek istemem keşke şöle yapsaydım die..kızlar onlar şu hayattaki herşeyden daha değerli unutmayın..arkadaş ne ki ya..yarın öbür yarı yolda bırakır gider ama aile en kötüsünü bile yapsanız bağrınıza basar

tabikide eşin haklı.... aile tabiki her zaman başımızın üstünde yeri var arkadaşınız yazdığınız şekilde söylediyse o da ayıp elbette.....

ama bu demek değilki haber vermeden dan diye gelmek sizde meşgul olabilirsiniz aynı şekilde sizinde o an misafirleriniz

gelmiş olabilirdi yani sonuçta eşiniz haklı... hadi annem geliyo biz gidelim olurmu....

kızmak biraz agır olmuş, annesi gelirken kızının evde olmama ihtimaline karşı aramalıydı tabii ki, ama arkadaşının da bunun için annesine fırça çekmesine gerek yoktu

bende olsam kalkar giderdim ama aileme de bir dahakine haber verin derdim..misafirlige gittigimiz kisilere de ayip..ailemde olsa dusunceli olmalarini beklerdim..benimde bir hayatim var..

bu arada neden bunu tartışıyorsunuz eşinle, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumlarımı yoksakaydirigubbakcemile3

yalan dediğimi nerden çıkardın, belki başlarına daha önce böyle bişey gelmiş, arkadaşının başına da gelince de bize sorup çözümlemek istemiş olabilir

konu içindeki oluşan fikirlerinizi aile iletişiminiz ve sizin bu iletişimden düşündükleriniz belirler
dışa dönük , rahat birisi iseniz bunlar ön planda olarak rahat düşünüp rahat tavır sergileyeceksiniz,,
arkadaşınız tam tersi fikirde ise davranış ve düşünceleri de bu yönde şekillenecektir.
doğru yanlış kutupları olmayan bir konu bence

hayatta aileme habersiz niye geliyorsunuz demem akannehir.. eger evim yakınsa cıkar giderim yok eger uzakta bir yerdeysem ozur diler evde olmadıgımı soylerim ama uzulurum yani sonucta ailem esimin ailesi olsada kızmam supriz yapmak isteyebilirler sert tepki vermek kırıcı olur

kim olursa olsun çat kapı misafiri sevmiyorum ben
ama aileye tepki verirken de kırıcı olmayaya çalışmak gerekir elbette

HAYIR BENİM OLAYIM DEYİL .AMA BEN OLSAYDIM DÜŞÜNMEDEN ANNEMGİLİ KABUL EDERDİM HİÇ KİM SEYE DEĞİŞEMEM .:olmaz:SONUÇ TA ARKADAŞIM YAKIN YERDE MİSAFİRLİKTE :kızgın:AYİLESİ BAYA BİR MESAFE VAR YOLADA ÇIKMIŞLAR RED EDEMEM BU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDERturkbayragiAMA DAHASONRA AYİLEMİ ÜZMEDENYUMUŞAK BİR DİLLE SÖYLERİM BEN BÖYLE GÖRDÜM ÇÜNKÜturkbayragi

bunun görmekle filan ne ilgisi var arkadaşım bize ailenizi kovun diyemi gösterdiler elbet

kimse değişmez ama haber verilmemesi ve karşı tarafında müsait olup olmadığını düşünmeleri gerek

onlarda ayrı bi aile sonuçta emirvaki misafirlik hoş olmuyor....

Back
X