kocam ve kaynanam yüzünden ölücem heralde

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
suan onlar düğünde ben sinirden çatlıyorum,eski konularımıda belki bilirsiniz arkadaslar esimle ve kaynanamlarla sorunluyum üstelik suan 5 aylık hamileyim,bu aralar gebelikten mi bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum,sürekli ağlıyorum içimde bir sıkıntı,kaynanamların eski komşularının düğünü varmış eşime demiş sende gel,bende dedim eşime dünden gitme ben yanlız kalamıyorum tamam dedi,aradı bugün ben gidicem sen işten otobüsle git üstelik nöbetim vardı 19 30 da çıktım tek başıma geldim iş yerim uzak,sonra dedim 1 saat kal gel ben kendimi iyi hissetmiyorum kapadı suratıma senle uğrasamam diye,sonra tekrar aradım görümcem actı orhan sinirli ben açtım neden sinirleniyo dedim o düğünde gezerken ben evde ağlıyorum hamile halimle,ben konuyu bilmiyorum suan orhan senle konusamayacak dedi kapattı,eşim her zaman ki gibi ailesini seçti,sinirden kuduruyorum napcam bilmiyorum

bu nasıl bir eştir böyle ya.. sen ona iyi değilim diyorsun yalnız kalmak istemiyorum diyorsun.. ona ragmen gidiyor.. gelmiyor ve telefonu yüzüne mi kapatıyo .. ah be güzelimm sen nasıl insanların içine düşmüsünn böyle..
annesinin laflarına gel birde... zafer onun gibi nasılda konuşmus lütfen üzülme tatlımm eşinle diğer sorunlarını bilmiyorum ama eşinde iyi bir eş değil... bi adam olmaz ondan da

evet eşim çok bencil önce ailesi sonra arkadaşalrı en son ben,çocuğun doğmasını bekliyorum çocuk olunca gidicem dayanamıyorum artık

Bebeğinizi düşünün ve sinir stres yapmayın :44:Kocanızla ciddi bir konuşmaya girmeniz gerekiyor bence

evet eşim çok bencil önce ailesi sonra arkadaşalrı en son ben,çocuğun doğmasını bekliyorum çocuk olunca gidicem dayanamıyorum artık

diğer konularına bi göz gezdirdim de yok canım yok bundan sana eş koca baba felan olmaz.
cocoguna da aynısını yapar bu odun..
git kurtar kendini cocugunun dogmasını bile bekleme.. suna bak ölsen umrunda olmucak herifin ya ... çok üzüldüm.. ailene anlat durumu canım. kendinii ezdirme o kimde seni begenmiyormuş bi otursun kendine baksın kendi adam mı onun ?

Bu dönemler çok hassas olursun..Bir de üstüne bu eklenince üzülmemek elde değil tabi.....Senin eşin ailesini kıramıyor demekki....
BeniM eşim de balık tutma sevdasından vazgeçemiyordu maalesef.....Eşim de beni hamileyken kaç kez annamlere bırakıp balık tutmaya gitmişti , gitme dediğim halde.....
Bebeğinin ve senin sağlığın her şeyden daha önemli , ağlama ASLA.....

elimde deil kendimi tutamuyorum sinirden vucudum titriyor

elimde deil kendimi tutamuyorum sinirden vucudum titriyor

seNiN Sinirlenmen ona bir etki etmezki.....Kendini ÜZdüğünle kalırsın ancak.....Şimdi bırak onları başka şeylere odaklan.... bebekle , hamilelikle ilgili stelerde filan dolaş , at onları kafandan.....
Ama eşinle de sakin olduğunuz bir zamanda düzGÜnce KOnuşMalısınız......Sürekli istenMEYEN davRANışlar arada sevgi bırakmaz....
Evliliğinizin yıpranmasına izin vermeyin......

düğünden sonra gitsin bi yanına annesini bi yan ına kardeşini alın öyle yatsın yuh diorum!!!!!
orhan sinirliymiş eeee sonra?

suan cok sınırlısın..haklısın da ..kım olsa sinirlenir..kocan gelınce bnce de kii ben hamıleyım ve bırsey olmus da olabılırdı..sana nasıl guveneyım de...neden telefonuma sen bakmıyorsun de...cnım ıstee yanı ne desek bos..senın yuvan senın kocan..ama kendını alevleme yatıstırmaya bak ..senın ıhtıyacın olan bu..bıraz daha rahat olmaya calıs..hamılelıgın acısından onemlı..streslı hamılelık dogan bebekte bır cok sıkıntıya sebep olabılır Allah korusun..

kv eski komsu dügünü
evde bekleyen hamile es
önemsenmeyen es

insan o dügüne gitmek zorunda bile olsa sizi kirmadan incitmeden yapar
eski konulariniza bakmadim
ama su bir gercek ki bebek eve geldi mi
o aile saglamsa daha saglam olur
ailede catlaklik varsa kirilir gider
olan bebeginize olur size olur

bende çok üzülüyorum,çocuk olmaz dedi dr oldu,allah sağlıkla kucagıma almayı nasip eder inşallah ama birde cocugun günahını cekicem benim yüzümden diye kafayı yicem

tabiki konuşmıcak canım
senin eş olarak görevin ne yatakta geyşa, evde hizmetçi, ailesine kul köle olmak ve tabi hiçbir durumda dırdır etmemek, ne de olsa sen robotsun hamilesin ne var yani, zaten o çocukta sadece senin adamın hiçbi sorumluluğu yok, bu tip adamların kafası nasıl çalışıyo anlayabilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…