kocam ve kaynanam yüzünden ölücem heralde

zaten onlarada sinirlendim zafer kazanmış gibi gülüşerek merdivenleri çıktılar
Suursuzlar başka diyecek söz bulamadım

çok hassasım ve sürekli ağlıyorum evde tek kalamıyorum korkuyorum gebeliğimden beri yoksa hiç kal bile demezdim

Seni çok iyi anlıyorum. Bende hamileyken garip bir şekilde evde yalnız kalmaktan korkuyordum. Sanki heran doğum yapabilirmisim gibi geliyordu. Eşim bazı aksamlar arkadaslariyla buluşup geç geliyordu. Bende birgün sinirlendim kapıyı kilitledim. Eşime iyi bir ders olmuştu

Hamile halinle calisiyorsun, galiye alan bile yok, birde onlarla eglenmeye gitmiyorsun diye tepki veriyorlar.
Valla bu dünyada nazli olacaksin, her isi erkegin üstüne atacaksin, senden iyisi olmuyacak. Hadi esin gittide, tepkileri sana karsi cok tuhaf, belliki ailesinin doldurusuna gelmis.
Umarim kendini fazla üzmeden bu durumu atlatirsin, dua et evde sakinlesmek icin, senin enerjin hamileligine ve dogacak olan cocuguna lazim, onlara ugrasacak enerjin olmamali.

Google da başka bir konu hakkında araştırma yaparken rastladım bu konuya da merak ettim.Aradan yıllar geçmiş,naptiniz?

Ben olsam telefonumu kapatır, eşim eve gelince de kapıyı da açmazdım... Biraz da o paniklesin:)

hakikaten nasil es bu yok sinirliymis baskasi telefonu acmasi allah sabir versin ama kv ilgili problem goremedim problem kocanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…