- Konu Sahibi pessimistic_02
-
suan onlar düğünde ben sinirden çatlıyorum,eski konularımıda belki bilirsiniz arkadaslar esimle ve kaynanamlarla sorunluyum üstelik suan 5 aylık hamileyim,bu aralar gebelikten mi bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum,sürekli ağlıyorum içimde bir sıkıntı,kaynanamların eski komşularının düğünü varmış eşime demiş sende gel,bende dedim eşime dünden gitme ben yanlız kalamıyorum tamam dedi,aradı bugün ben gidicem sen işten otobüsle git üstelik nöbetim vardı 19 30 da çıktım tek başıma geldim iş yerim uzak,sonra dedim 1 saat kal gel ben kendimi iyi hissetmiyorum kapadı suratıma senle uğrasamam diye,sonra tekrar aradım görümcem actı orhan sinirli ben açtım neden sinirleniyo dedim o düğünde gezerken ben evde ağlıyorum hamile halimle,ben konuyu bilmiyorum suan orhan senle konusamayacak dedi kapattı,eşim her zaman ki gibi ailesini seçti,sinirden kuduruyorum napcam bilmiyorum
suan onlar düğünde ben sinirden çatlıyorum,eski konularımıda belki bilirsiniz arkadaslar esimle ve kaynanamlarla sorunluyum üstelik suan 5 aylık hamileyim,bu aralar gebelikten mi bilmiyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum,sürekli ağlıyorum içimde bir sıkıntı,kaynanamların eski komşularının düğünü varmış eşime demiş sende gel,bende dedim eşime dünden gitme ben yanlız kalamıyorum tamam dedi,aradı bugün ben gidicem sen işten otobüsle git üstelik nöbetim vardı 19 30 da çıktım tek başıma geldim iş yerim uzak,sonra dedim 1 saat kal gel ben kendimi iyi hissetmiyorum kapadı suratıma senle uğrasamam diye,sonra tekrar aradım görümcem actı orhan sinirli ben açtım neden sinirleniyo dedim o düğünde gezerken ben evde ağlıyorum hamile halimle,ben konuyu bilmiyorum suan orhan senle konusamayacak dedi kapattı,eşim her zaman ki gibi ailesini seçti,sinirden kuduruyorum napcam bilmiyorum
evet eşim çok bencil önce ailesi sonra arkadaşalrı en son ben,çocuğun doğmasını bekliyorum çocuk olunca gidicem dayanamıyorum artık
Klasik düşüncesiz erkek modeli. Ben gorumcene sinir oldum. Kadın kadının halinden anlaması gerekirken yaptığı hiç hoş bir davranış değil.
Kocanin suratina telefonu kapatmasi hos degil, ama zaten dunden gitme dedigin icin sonrasinda kendimi iyi hissetmiyorum 1 saat kal demeni inandirici bulmayip sinirlenmis olabilir.
Suratina kapayinca tekrar aradiginda hala usteliyorsun diye daha cok sinirlenmis muhtemelen. Kocanin iletisim yontemi yanlis
Ama senin 2-3 saat evde kalabilecegini ve kendimi hissetmiyorum sozunun sirf dediginde diretmek oldugunu dusunuyorsa, tepkini mizmizlik olarak algilamis.
Gercekten 2-3 saat evde kalamaz misin? Kendini cidden iyi hissetmiyor muydun o aksam yoksa sirf ailesiyle dugune gitmesin diye mi boyle soyledin bunu da ancak sen bilebilirsin.
çok hassasım ve sürekli ağlıyorum evde tek kalamıyorum korkuyorum gebeliğimden beri yoksa hiç kal bile demezdim
kaynanamın görümcemin kahkahaları beni cinnete soktuSözüm konu sahibine değil. Ya da sadece konu sahibine değil.
Genelde çok kullanılan tabir "eşim ailesini seçti"
Eğer biri beni seçim yapmaya zorlarsa.. Ben de ailemi seçerim.
Lütfen bunu yapmayın hanımlar.
Evliliğin ilk zamanları erkekler zorlanıyor. Evlilik sorumluluğu ağır geliyor. Bekarlık dönemine ait alışkanlıklar, benim paşa oğlum diye el üstünde tutan annenin kanatları altından çıkmak, genelde yaşanan mali problemler ve evde bir aile olalım diye çırpınan genç ve beklentisi yüksek bir kadın...
Erkek bünyesine ağır geliyor işte.
Onlar bizim gibi değiller kabul edin. Ağaç yaşken eğilir... Ama sizin elinize geçtiğinde yaş ağaç çoktan oduna dönüşmüş oluyor.
Benim karım evde, gözü yollarda, hamile, hassastır, yanında olayım, destek olayım gibi incelikler beklemeyin..
Bekleseniz de bunu sitemkar ama kırıcı olmayan bir üslupla anlatın...
Abla tavsiyesi..
Sen böyle yaptın da ne oldu derseniz...
En azından 17 yıl sürdü
Şu anda 16 yaşında olan bir oğlum
17 yıl sonunda boşandığım ex eşim
Asla boşanamadığım, oğullarını reddedip beni kızları ilan eden ex kayınvalidem ve kayınpederim oldu
Sözüm konu sahibine değil. Ya da sadece konu sahibine değil.
Genelde çok kullanılan tabir "eşim ailesini seçti"
Eğer biri beni seçim yapmaya zorlarsa.. Ben de ailemi seçerim.
Lütfen bunu yapmayın hanımlar.
Evliliğin ilk zamanları erkekler zorlanıyor. Evlilik sorumluluğu ağır geliyor. Bekarlık dönemine ait alışkanlıklar, benim paşa oğlum diye el üstünde tutan annenin kanatları altından çıkmak, genelde yaşanan mali problemler ve evde bir aile olalım diye çırpınan genç ve beklentisi yüksek bir kadın...
Erkek bünyesine ağır geliyor işte.
Onlar bizim gibi değiller kabul edin. Ağaç yaşken eğilir... Ama sizin elinize geçtiğinde yaş ağaç çoktan oduna dönüşmüş oluyor.
Benim karım evde, gözü yollarda, hamile, hassastır, yanında olayım, destek olayım gibi incelikler beklemeyin..
Bekleseniz de bunu sitemkar ama kırıcı olmayan bir üslupla anlatın...
Abla tavsiyesi..
Sen böyle yaptın da ne oldu derseniz...
En azından 17 yıl sürdü
Şu anda 16 yaşında olan bir oğlum
17 yıl sonunda boşandığım ex eşim
Asla boşanamadığım, oğullarını reddedip beni kızları ilan eden ex kayınvalidem ve kayınpederim oldu
biraz abartmıyor musunuz? mutsuz olmak ve ağlamak için bahane buluyormuşsunuz gibime geliyor.neticede mahalleden bir arkadaşının düğünüymüş ve büyük bir ihtimalle onlarda sizin düğününüze geldiler.annesiyle düğüne katılmasında bir sakınca görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?