- 17 Aralık 2015
- 26.988
- 49.304
- 598
- Konu Sahibi sevilay1984
-
ben anlamadım kendi çocukları derken?Hayir kendi cocuklarini palladium bizi paylasmamasi biz bir aileyiz
Nufusta oz babasi var, cocuga belki ona baba demek zorunda degilsin desem babanla biz bosandik bitti boylede cok seviliyosun deden seni cok cok seviyo desem (BABAM AŞIK OGLUMA)
Bu hale siz getirmissiniz o zaman. Eğer gerçekten babası gibi olmasını istiyorsaniz , çocuğunuzu gerektiginde uyarmasina da izin verecktiniz.Evet esim en ufak biseyine karistiginda senin oglun degil o karisamazsin diyodumen buyuk hatam galiba
adam cocugu sevmese senın oz babalıgı bu gorevı en basta kabul etmezdı bu cok buyuk bırsey ve ısteyerek yapılacak bırsey ıcınden gelmese oyle gormese konu sahıbının zoruyla kabul etmezdı oz baba rolune burunmeyı bu yuzden sevdıgını dusunuyorum konu sahıbının kendısı buyuk bır yalan ıcınde buyutmus cocugunu sucluluk duygusundan ona daha fazla sevgı verılsın ıstıyor adamın senın yuzunden cocukla aramıza mesafe gırdı demesınden bellı konu sahıbının cok seyı eksık anlattıgıEvt başta beni öz babası bilsin demiş
Sonra senin yüzünden oldu sen mesafe koydun aramıza çocukla demiş
Ne olursa olsun çocuğa yapılan bir haksızlık var
Öncelikle baba bildiği adam baba değil
Sonra baba bildiği adamın sevmediği düşünüyor
Öz babası olmadığını öğrenince yapılanı kafasında oturtabilir ama şimdi hersey havada kalıyor onun için ne yaptımda sevmiyor diye düşünüyor yavrum
Çok üzücü
Adama yazıklar olsun bence kücücük çocuğu sevmek için onun öz annesi yada babası olmaya ne gerek var
çocuğunuz kaç yaşındaKESKE hep esim diretti baba desin diye bezini aldi yatirdi yedirdi vs. Ama kendi cocuklari olunca farklilasti
Benim eşimde benimle bir gün olsun fotoğraf paylaşmamıştır. Oğlu yada kızımızla arada paylaşır sosyal mecralarda birşeyler. Ben yeri geldi 4 lü fotoğraflarımızı da paylaştım kendi hesaplarımda ama bunlara çokta anlam yüklememek gerek.Sizin eşinizin oğlu sizinle yaşamıyor ama yılda birkaç kere görüyorsunuz ne bağ gelişebilir?
Bu çocuk aynı evde 7 24 saat.
Bir de adamla kadının çocukları ortak sadece kadının ilk evliliğinden bir oğlu daha var.
Hem sürekli adam kendi ve ortak çocukların resmini atmak yerine karisini ve karısının ilk esinden olan oglunu da alsa daha şık olmaz mı?
Onlara bakarken daha sevgiyle bakması normal değil mi?Esim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Aynı şeyleri yaşamış bir anne olarak yazıyorum. Boşan. Zira ben öyle yaptım. İlk başta çocuğumu kabul edip, sonra çocuğumun grip olmasından, gaz çıkartmasına kadar herşeyinden rahatsız olan kişilik şahsı boşadım. 4 yaşındaydı o zaman çocuğum. Ezdirmedim çocuğumu bir süre annemlerde yaşadık, ve 4 yaşındaki çocuğum anne iyiki buraya gelmişiz, bu kadarı çok rahatmış dedi. çünkü çocuğun oyuncağının çıkardığı sese bile tahmmül edemiyordu. 6 ay dan az sürdü. Bu cehennem evlilik bitti. Ve yazamadığım çok şey var. İlerisi daha kötü olurmu bilemem. Bu çocuğun ergenliği de var daha, çocuğunun daha fazla üzülmesine izin verme boşan...Ben oglum haric
Biri 3 ayljk maddi manevi ne yapacam o 2 cocugun hakkina girmis olacakmiyim devam edersemde ilk goz agrimi kurban etmis olurmuyum
Mevzu basta kadının adamı baba diye tanıtması.Benim eşimde benimle bir gün olsun fotoğraf paylaşmamıştır. Oğlu yada kızımızla arada paylaşır sosyal mecralarda birşeyler. Ben yeri geldi 4 lü fotoğraflarımızı da paylaştım kendi hesaplarımda ama bunlara çokta anlam yüklememek gerek.
Birde kendi çocukları ile kan bağı var tabiki ister istemez daha çok sevecen yaklaşacak bu doğanın kanunu. Burada dengeyi sağlayacak olan konu sahibi bayan, bir sıkıntısı varsa eşiyle paylaşır nedenini niçinini anlar , ona göre çözüm bulur. Ama büyük sıkıntılar yoksa mevzu sadece fotoğrafsa bu bir boşanma sebebi değil bence.
Adam da baba figürüne girmeyi kabul etmiştir muhakkak ama teori ile pratik bir olmuyor işte..Mevzu basta kadının adamı baba diye tanıtması.
Bir de kanbagi olunca seviliyorsa başta kabul etmeyecek.
Ben boyle riske girmem baştan.
Değilmiymis?Ya bana konuyu okuyunca, o bahsettiğimiz iki çocuk eşinizin başka kadından olan çocukları gibi anladım. Bence sizin durum da iyi değil, resmen onları da kendi çocuğunuz gibi görmemeye başlamışsınız. Bence acilen oğlunuz ve siz psikolojik yardım almalısınız. Çünkü o iki küçük çocuğa da içten içe düşmanlık beslemeye başlayacaksınız, kendi öz evladınız olmasına rağmen. Eşinizle de güzel bi dille konuşun suçlama yapmadan, canım yeni iki evladımız oldu çok seviyorsun onları biliyorum , fakat diğer oğlumuz onları çok severken gördüğünde bana üzülerek söylüyor ilgini eşit paylaşır mısın oda yara almasın sonuçta babası olarak tanınmayı sen istedin sorumlulukları da olacağını biliyordun diyebilirsiniz. Ha bunu güzelce konuştuktan sonra değişim olmuyorsa da boşanmaktan başka yol yok
Ben de öyle sanmıştımDeğilmiymis?
Ben de ilk esinden adamın diğer cocuklar diye anladım
Sizi çook tebrik ediyorum, etrafta çocuğunu değil kocalarını seçen bunca kadın varken, bu kadar toplum baskısı varken evladiniza sahip cikmissinizAynı şeyleri yaşamış bir anne olarak yazıyorum. Boşan. Zira ben öyle yaptım. İlk başta çocuğumu kabul edip, sonra çocuğumun grip olmasından, gaz çıkartmasına kadar herşeyinden rahatsız olan kişilik şahsı boşadım. 4 yaşındaydı o zaman çocuğum. Ezdirmedim çocuğumu bir süre annemlerde yaşadık, ve 4 yaşındaki çocuğum anne iyiki buraya gelmişiz, bu kadarı çok rahatmış dedi. çünkü çocuğun oyuncağının çıkardığı sese bile tahmmül edemiyordu. 6 ay dan az sürdü. Bu cehennem evlilik bitti. Ve yazamadığım çok şey var. İlerisi daha kötü olurmu bilemem. Bu çocuğun ergenliği de var daha, çocuğunun daha fazla üzülmesine izin verme boşan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?